Νέα

Μέρη για καμάκι με πολλές πιθανότητες επιτυχίας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα orgasmikos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 430
  • Εμφανίσεις 40K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Μπορουμε να κανουμε μια περιληψη της συζητησης;
Συζηταμε που μπορει καποιος να βρει ΜΙΑ γκομενα, που ΙΣΩΣ παιξει μαζι του;

Δηλαδη μιλαμε για τη ΜΙΑ και το ΙΣΩΣ;

Αυτο συζηταμε τοση ωρα;
Προσωπικά έγραψα τα 5 καλύτερα μέρη που πιάνουν τόπο. Έστω όπως τα βλέπω. Απαραίτητη προϋπόθεση όλων όμως να ρίχνεται
ο άνδρας. Αυτό είναι το μόνο εμπόδιο στους περισσότερους. Εκεί πρέπει να εστιάσουμε. Μόλις το υπερβούν, οι δρόμοι θα φαρδύνουν. Πριν μια εβδομάδα ρίχτηκα σε μια που κωλοτριβόταν 3-4 φορές. Πολύ καλά πήγαινε
η δουλειά.
Χθες όμως ήρθε με την κόρη της και μου την γνώρισε. Άρα έχει παιδί. Πρώτη φορά ήρθε με παιδί. Άρα ψάχνει μπαμπάκα. Δεν μου κάνει. Δεν θέλω ευθύνες και να μου λέει για το παιδί της. Δεν είναι δικό μου. Δεν με απασχολει..Δεν είπα κάτι, σήμερα ήρθε σιωπηλή. Το κατάλαβε ήδη. Έτσι πάει. Αύριο βλέπουμε.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Ακόμα κι αυτό είναι πρόβλημα.
Ο γυναικοκεντρισμός εξαφάνισε το στίγμα της γυναίκας με παιδί, όχι όμως για ανθρωπιστικούς λόγους
Παλιά αν η γυναίκα είχε παιδί κι ήταν χωρισμένη, θεωρούταν υποβαθμισμένη. Ήταν το λεγόμενο θανατηφόρο λάθος όπου
η γυναίκα πρόσεχε μην κάνει μαλακία και την χωρίσει
ο άνδρας. Αναφερομαι στην ακόμα σύγχρονη κοινωνία. Αυτό όμως που έγινε ήταν καταλυτικό χτύπημα στο ανδρικό φύλο. Πλέον δεν θεωρείται υποβαθμισμένη. Πολιτική ορθότητα, φεμινιστιλικι και πόλεμος στον άνδρα επειδή δεν ελέγχεται τόσο εύκολα όσο η γυναίκα. Επιπροσθέτως τα σόσιαλ είναι η κάλυψη της γυναίκας.
Λειτουργεί υπόγεια και σχεδόν άπιαστα από το σαλόνι της Από την στιγμή που η γυναίκα σήμερα γνωρίζει ότι και 3 παιδιά να έχει χωρισμένη,
θα έχει τύχη να βρει 50 γαμπρούς, δεν την σταματάει τίποτα να γαμήσει έναν γάμο και να συνεχίσει τον δρόμο της χωρίς εμπόδιο η στίγμα. Μπορώ να σας γράφω λόγους να μην παντρευτείτε μέχρι αύριο αλλά τώρα νύσταξα. :sleeping:

Τελευταία τροποποίηση:
  • Like
Αντιδράσεις: SKEF

PsYcHo_777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2006
Like
4.210
Πόντοι
456
οντως δεν καταλαβαίνω πως δέχεται να μπει σε προξενιό μια έστω μέτρια γκόμενα όταν μπορεί να βρει όποιον θέλει όσο εύκολα θελει
Επίσης ξέχασα να σου πω πρόσθεσε στη λίστα με ανθρώπους που δε ακούμε ποτέ ούτε διασκεδάζουμε καν τις αγάμητες απόψεις τους. Τον Σταλόνε.

PsYcHo_777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2006
Like
4.210
Πόντοι
456
Γυναίκες και ανθρώπους μπορείς να βρεις από οπουδήποτε.

Και από συστάσεις και από παρέες και από δουλειά και στο περίπτερο και δρόμο και στο μετρό.

Όταν κάποιος βάζει περιορισμό ότι αυτό δε γίνεται, λέει ότι αυτός δε μπορεί να το κάνει γιατί είναι κοτόπουλο χωρίς φτερά.

Άκου λέει δε μπορεί να γνωρίσεις άτομο στο δρόμο. Εάν έχεις να μιλήσεις με γυναίκα πέρα από το "πόσο πάει η ώρα μωρό μου" κανένα χρόνο, από το βλέμμα και μόνο όταν κυκλοφορείς έχεις φάει άκυρο ως weirdo.

Περίμενε να σου γνωρίσει ο κολλητός 9ρι και να στο έχει έτοιμο.

Τι μαλάκας είναι που σου γνώρισε μπαζακι 6ρι ενώ σε βλέπει μπακουρο κατάθλιψη ενώ και 1 χρόνο. Αυτος φταίει.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.359
Πόντοι
3.656

Αυτο συζηταμε τοση ωρα;

Στη χώρα των ελλεεινίδων,με το ΜΙΑ και το ΙΣΩΣ θα πας

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.359
Πόντοι
3.656
Εμείς απλά κοιτάμε να γαμήσουμε. Αρχικά ο άνδρας λειτουργεί πάντα έτσι.

Μπα,έχουν αλλάξει πολύ τα πράγματα.Οι άντρες είναι πλέον που παρακαλάνε για σχέση και δέσμευση,γιατί αυτοί είναι που δυσκολεύονται να γνωρίζουν.Ενώ οι άλλες γνωρίζουν κάθε μέρα

Mounokolotripidogliftis

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Κριτικές
49
Like
2.641
Πόντοι
3.172
Φίλε βάλε μια στολή πιλότου και κάτσε έξω από ένα μέτρο...ζητά και καλά πληροφορίες...θα φύγεις με 50 τηλέφωνα.αν έχεις λέγειν

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.426
Πόντοι
4.746

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.426
Πόντοι
4.746
Παίδες δεν είναι μόνο τα μέρη για καμάκι. Πρώτα πρέπει να κοιτάξει κάποιος εάν διαθέτει και πληρεί τις κατάλληλες προυποθέσεις για να προχωρήσει σε αυτό...

PsYcHo_777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2006
Like
4.210
Πόντοι
456

Αυτο συζηταμε τοση ωρα;

Το μια και ισως ειναι στη κυριολεξια για τον τελευταιο στην κοινωνικη ιεραρχια.

Και ο γυφτος και ο πακιστανος εχει μια να γαμησει. Στη κυριολεξια.

Απλα σκεψου ποσο πατος ειναι για να μην βρισκει ΜΙΑ εδω και χρονια. Απλα φαντασου το.

Το θεμα ειναι να γινεις καλος με τις γυναικες και να γνωριζεις κοσμο και να γαμας συχνα ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΣΟΥ ΟΡΟΥΣ.
Και πανω απο 20 το χρονο.
Αυτο θεωρω εγω το minimum για να τον παρω στα σοβαρα και να συζητησουμε και να τον ακουσω οτι οτι λεει εχει αξια.

Αλλιως ειναι ακομη ενας τυπος με αποψεις απο τις 10 που εχει γαμισει στη ζωη του οι οποιες ειναι στη κυριολεξια σκουπιδια.

micaras

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2023
Like
257
Πόντοι
1
οτι να ειναι,αλλος λεει οι πακιστανοι εχουν μια να γαμησουν,ναι βαζουν εναν συγκατοικο πακιστανο να φοραει σαγιοναρες και να παριστανει τη γυναικα

• Χαχα
Αντιδράσεις: dCorso

micaras

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2023
Like
257
Πόντοι
1
Παίδες δεν είναι μόνο τα μέρη για καμάκι. Πρώτα πρέπει να κοιτάξει κάποιος εάν διαθέτει και πληρεί τις κατάλληλες προυποθέσεις για να προχωρήσει σε αυτό...
στην αμερικη πχ βοηθαει πολυ το ντυσιμο,γουσταρουν κουστουμια οι ξενες,τωρα για ελλαδα,μαλλον θα σε πουν νεκροθαφτη αν σε δουν με κουστουμι,βλεπεις σε καθε χωρα αλαζουν τα γουστα στις γυναικες,εδω βοηθαει να εχεις μουσια στην αμερικη οι ωραιοι γκομενοι ειναι ολοι ξυρισμενοι,δες πχ αμερικανικες σειρες βερσους ελληνικες σειρες και συγκρινε τους ηθοποιους εκει με τους λετσους μουσατους ελληνες ηθοποιους

PsYcHo_777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2006
Like
4.210
Πόντοι
456
οτι να ειναι,αλλος λεει οι πακιστανοι εχουν μια να γαμησουν,ναι βαζουν εναν συγκατοικο πακιστανο να φοραει σαγιοναρες και να παριστανει τη γυναικα
Μεχρι και οι γυφτοι και οι πακιστανοι ειχαν μια να γαμησουν τσολια μου αυτο το χρονο. Κατεβα κεντρο και δες τους. Ξυπνα.

Φαντασου το να εισαι κατω απο γυφτο και να μη μπορεις να βρεις ΜΙΑ εδω και χρονια.

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.426
Πόντοι
4.746
στην αμερικη πχ βοηθαει πολυ το ντυσιμο,γουσταρουν κουστουμια οι ξενες,τωρα για ελλαδα,μαλλον θα σε πουν νεκροθαφτη αν σε δουν με κουστουμι,βλεπεις σε καθε χωρα αλαζουν τα γουστα στις γυναικες,ε
Απο τα 100 πραγματα που θα πρεπει να διαθετει ενας αντρας στην φαρετρα του σαν εφοδια για να ξεχυθει στα καμακια, το κοστουμι και τα γενια εμποδιζουν. Δηλαδη αν ειναι ντυμενος casual περιποιημενος με ψιλοαξυριστο στυλ μερικων ημερων λετε δεν θα τραβηξει; Εαν δεν ειναι καποιος στην πενα, με αυτοπεποιθηση Μεγατονων ακομη και την αναπνοη του να εχει τσεκαρει πριν .Τοτε μη θελετε καμακια δρομου. Το καμακι ειναι πολυ απαιτητικο και μετρανε Τα Παντα. Ακομη τα δοντια και η κομμωση μεχρι τα παπουτσια. Μη μιλησουμε για κιλα. Που τα ρουχα πρεπει να στεκονται κρεμαστρα επανω σου. Επισης να γνωριζει ξενες γλωσσες, εστω μια που πρεπει να παιζει στα δαχτυλα

• Like
Αντιδράσεις: SKEF

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.624
Πόντοι
3.936
Τυχη (στο καμακι) ειναι οταν η εξαιρετικη σκληρη προετοιμασια συναντα την ευκαιρια. Και οπως λεει ενα παλαιο ασμα. 《Ολοι καλαρουνε μα δεν πιανουν ψαρια. Καλαρει ο Ζεππος και πιανει καλαμαρια.》:wink:

micaras

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2023
Like
257
Πόντοι
1
Μεχρι και οι γυφτοι και οι πακιστανοι ειχαν μια να γαμησουν τσολια μου αυτο το χρονο. Κατεβα κεντρο και δες τους. Ξυπνα.

Φαντασου το να εισαι κατω απο γυφτο και να μη μπορεις να βρεις ΜΙΑ εδω και χρονια.
Ε ναι πολλές ελλεινιδες γουστάρουν πουτσες γύφτικες και μαυρους αλλά είναι και πολλοί πακηδες μπακουρια που τρώνε πόρτα μέχρι και από τη φυλησ

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Μπα,έχουν αλλάξει πολύ τα πράγματα.Οι άντρες είναι πλέον που παρακαλάνε για σχέση και δέσμευση,γιατί αυτοί είναι που δυσκολεύονται να γνωρίζουν.Ενώ οι άλλες γνωρίζουν κάθε μέρα
Τίποτα δεν έχει αλλάξει.
Οι άνδρες πάντα και για πάντα μόλις δουν και γκόμενα που τους αρέσει αρχικά θέλουν μονο να την γαμήσουν. Το ότι έχουν γίνει γλυφτακηδες για σχέση είναι άλλο καπέλο και πηγάζει από την ανασφάλεια να κρατήσουν δική τους την κάθε πατσαβούρα λες και δεν θα βρουν άλλη.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Όσο την έχω ψάξει την δουλειά, έχω καταλήξει ότι στο καμάκι δεν παίζει τόσο μεγάλο ρόλο η εξωτερική εμφάνιση. Δηλαδή αν είσαι ένας τυπάς του 6-7 όπως πολλοί και δεν είσαι σαν το ανθρωπάκι της Μισελέν
η τελείως αγύμναστος, χρειάζεσαι πολύ καλό μπλα μπλα. Φυσικά να είσαι καθαρός με νορμάλ απλά ρούχα κι όχι σαν γύφτος. Αυτό φτάνει. Δηλαδή μπλα μπλα, αποδεκτή εμφάνιση και σώμα. Το σημαντικότερο όλων να μην φοβάσαι το άκυρο. Να πηγαίνεις σαν να κάνεις χάρη στην κάθε σαλούφα. Προσωπικά έχω ριχτεί μύρια φορές. Εχω γαμήσει πάρα πολύ λίγες. Αυτή είναι η αλήθεια. Είμαι όμως περήφανος για τον εαυτό μου. Σήμερα έφαγα άλλα 4 άκυρα. Σαν να τρώω καραμέλες νιώθω. Αύριο ξανά τα ίδια. Όλη η χαρά είναι να βγάζεις γκόμενα με την έννοια του νέου αίματος. Δηλαδή κάτι καινούργιο. Το μεσοδιάστημα μέχρι να σου σπάσει το αρχίδια είναι πολύ ωραίο. Σπίτι της η σπίτι σου γαμιέστε με άνεση και πάτε καμια βόλτα. Ποιος νοιάζεται για το μέλλον; Στ αρχίδια μας όλα!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom