Νέα

Μέρη για καμάκι με πολλές πιθανότητες επιτυχίας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα orgasmikos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 430
  • Εμφανίσεις 40K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.860
Πόντοι
3.656
Δεν κανει σε γαμους.
Π.χ σε γαμους βαφτισια κλπ ολες οι ελευθερες εχουν απλώσει ρανταρ,εκει πεφτουν οι αντιστασεις ασε που τους φευγει η παπαρα του στυλ οτι ειναι γνωστοί εδω μεσα.
Σε κηδείες στο καφέ,στην εκκλησια στο προαύλιο,στο λεωφορείο αεροπλάνο οποια κατσει διπλα σου,στην ουρά σε μια τραπεζα.
Πολλα μερη που δεν παει ο νους σας

Εγώ σπάνια έχω δει ασυνόδευτες σε γαμους-βαφτίσια (ειδικά κάτω των 40)

PsYcHo_777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2006
Like
4.185
Πόντοι
456
σκληρος αλλα σε εμας τα ναυάγια τέτοιο λεξιλόγιο αξιζει μπας κ ξυπνήσουμε

Αν θυμαμαι καλα εισαι μικρουλης

Ποτε βγηκες τελευταια φορα εξω και περασες καλα με τη παρεα σου?

Λουκι λουξ

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2023
Like
179
Πόντοι
1
Εγώ σπάνια έχω δει ασυνόδευτες σε γαμους-βαφτίσια (ειδικά κάτω των 40)
Ελα ρε σαμπ δεν σημαινει οτι αυτος που ειναι δίπλα της στο χορό να ειναι και αντρας της η με αυτον που μιλάει να ειναι γκόμενος.
Ραντάρ εχουν βαλει και οποιος προλαβει πρόλαβε.
Δεν τις βλεπεις πως λυσανε στους γάμους μια με το χορο μια τη περατζαδα.
Ναι συμφωνω οι ελληνίδες ειναι δυσκολες σνομπ κλπ και το παιχνίδι δυσκολεύει για αυτό και ενα σεμινάριο ειναι μαστ.
Εγω σε αλλες χωρες ριχνω γκόμενά εύκολα εδω με δυσκολία.

Εγγρ.
24 Νοε 2021
Like
3.709
Πόντοι
456
Αν θυμαμαι καλα εισαι μικρουλης

Ποτε βγηκες τελευταια φορα εξω και περασες καλα με τη παρεα σου?
οχι και τοσο μικρος
εχει καμια βδομαδα αλλα αν θυμασαι σου ειπα οτι οι παρεες μου ειναι περιπου τα ιδια ναυαγια,προσπαθω να το αλλαξω αυτο λιγο λιγο.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Με σειρά επιτυχίας...

1- μέσω δουλειάς
σε πελάτισσες

2-μεσω δουλειάς
στο προσωπικό

3-σε κοινωνικές συγκεντρώσεις

4-στον δρόμο

5-στα μέσα συγκοινωνίας

ΠΛΕΟΝ...

όλα τα υπόλοιπα μέρη
είναι άχρηστα!!!

Εγγρ.
24 Νοε 2021
Like
3.709
Πόντοι
456
Με σειρά επιτυχίας...

1- μέσω δουλειάς
σε πελάτισσες

2-μεσω δουλειάς
στο προσωπικό

4-στον δρόμο

5-στα μέσα συγκοινωνίας

ΠΛΕΟΝ...

όλα τα υπόλοιπα μέρη
είναι άχρηστα!!!
κοινες παρεες και κυκλος.

micaras

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2023
Like
257
Πόντοι
1
Δεν κανει σε γαμους.
Π.χ σε γαμους βαφτισια κλπ ολες οι ελευθερες εχουν απλώσει ρανταρ,εκει πεφτουν οι αντιστασεις ασε που τους φευγει η παπαρα του στυλ οτι ειναι γνωστοί εδω μεσα.
Σε κηδείες στο καφέ,στην εκκλησια στο προαύλιο,στο λεωφορείο αεροπλάνο οποια κατσει διπλα σου,στην ουρά σε μια τραπεζα.
Πολλα μερη που δεν παει ο νους σας
Σε γάμους πάνε όλες με το γαμιας τους. Εκλησσια μόνο κάτι γριές θεουσες έχει. Λεωφορείο, θα αστειεύεσαι, θα καταλήξεις στις ειδήσεις Ο δράκος του λεωφορείου άσε που θα στη πέσει να σε δείρει κάνας λευκός ιππότης, αεροπλάνο και τράπεζα αποριπτοντε, ελλε ιδες που συχνάζουν σε αυτά τα 2 είναι συνήθως πλούσιες, οπότε άκυρο με τη μια

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.243
Πόντοι
10.336
Ματαιος κοπος εχει αποφασισει για τη ζωη του τη καταληξη και απλα αυτο που κανει ειναι να την εκλογικευει για να νιωθει καλυτερα και να μην εχει στρες με τη παρτυ του. Βαθυ sadness και καταθλιψη ειναι αυτο να ξερεις. Την αποφαση την εχει παρει. Φταινε ολοι εκτος απο τον ιδιο. Οι πουτανες οι γυναικες, η κοινωνια, ο κουλης, η οικονομια.

Το 99% των αποτυχημενων ετσι σκεφτεται.

Δε με τσαντιζει οταν καποιος δεν εχει επιτυχιες η ειναι πισω σε καποιο τομεα αλλα με τσαντιζει οταν καποιος κανει τον εξυπνο και εχει αποψη και πεταει την ευθυνη απο πανω του.

Γιατι οταν εγω ημουν στα 24 ασχετος με τις γυναικες ενω ευτυχως ειχα διπλα μου ατομα που ηταν πολυ δυνατα ειπα -ειμαι μαλακας, οι γυναικες ειναι παντου σε αφθονια, θα κανω τα παντα για να το αλλαξω αυτο ο κοσμος να χαλασει .
Θα αρχισω να βγαινω 3 φορες την εβδομαδα. Θα αρχισω να μιλαω παντου, να ειμαι fun, ευχαριστος να θελουν οι αλλοι να ειμαι διπλα τους, θα τους δινω σημασια, δε θα κηνυγαω το γαμησι για να παρω μονο κλπ κλπ νορμαλ πραγματακια.
Οταν εισαι εγωιστης και δε προσφερεις πισω η ζωη θα σε γαμισει με το πιο απιθανο τροπο.

Και ολοι αυτοι ειναι μικρα εγωιστακια τα οποια πιθανοτατα ειναι θυματα καποιου τραυματος και δε το εχουν λυσει ποτε και δεν εχουν επιστρεψει.

Το προβλημα του τυπου δεν ειναι οτι ειναι αγαμητος, πολλοι ειναι, ειναι οτι εχει πολυ ισχυρο εγω που δε του επιτρεπει να εχει συνειδηση οτι ειναι στον πατο. Και απλα αλλαζει τη πραγματικοτητα γυρω του για ερθει στα μετρα του.
Θα φανταστει οτι ολοι ειναι αγαμητοι, οι γυναικες δε γαμιουνται και εχουν να πανε με αντρα 10 χρονια (:2funny:)

Το πρωτο βημα ειναι η παραδοχη και η συνειδηση και ολα γινονται πιο ευκολα ειτε στο γκομενικο ειτε στον οικονομικο τομεα.
Οταν ξερεις οτι μπορεις να κανεις, ειδικα εαν εχεις δει παραδειγματα διπλα σου, θα κανεις τα παντα ακομα και εαν εχεις κακο χαρτι πανω σου.
Εαν ξερεις οτι εισαι ανημπορος και εχεις μηδεν ερεθισματα τοτε εχεις καταδικαστει για παντα.

Μη ρωτας καν σε ποια κατηγορια ειναι ο subzero, stallone και λοιποι ναυαγοι.
ναι, χαμενη υποθεση ειναι... Απλα που και που νιωθω μια αναγκη (στα πλαισια του κωλοβαρεματος δηλαδη) να επαναφερω ενα ψηγμα ισορροπιας, γιατι οσο ελπιδοφορο κι αν φανταζει το οτι εδω μεσα υπαρχουν πολλοι που δεν ακολουθουν την νορμα της εποχης και αντιστεκονται σε συνηθειες αγαπουληδων, beta males, καληνυχτακηδων, το πανε στο αλλο ακρο του μηδενισμου και με τακτικες "ειπαμε της γριας να κλασει και χεστηκε πανω της" καταντανε χειροτεροι, αγκαλιαζοντας αβουλα τελειωμενες ινσελ ιδεολογιες, και παρασερνουν και αλλους χαζους.

Με αλλα λογια, το να βλεπω εναν απελπισμενο να προσπαθει απελπισμενα να γαμησει, το λες και προσπαθεια, απλα γελας με αυτην. Το να βλεπω ομως εναν ανθρωπο με φουλ προκαταληψη να εχει κανει κρεμασταρια καθε ιχνος επαφης με το αντιθετο φυλο και να επιμενει, τον λυπαμαι και συχνα με τσαντιζει, αυτη η κακομοιρια, η μιζερια. Και ο μλκς ο σαντμαν το εχει αναγαγει σε επιστημη, γιαυτο που και που του ριχνω μερικες ιντερνετικες σφαλιαρες για επαναφορα, προφανως ματαιες.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
κοινες παρεες και κυκλος.
Αυτό εννοώ ως 3. Έχει πέσει όμως σε επιτυχία διότι οι βρώμες το παίζουν κουλ και σοβαρές μεταξύ γνωστών οπότε τυχόν γνωριμία θα καταληξει έτσι κι έτσι. Φοβούνται μην ξεράσεις πράγματα που κάνουν :2funny:
σε κοινούς γνωστούς οπότε κάνουν μετρημένα πράγματα στο γαμήσι
ή το παίζουν δύσκολες.

PsYcHo_777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2006
Like
4.185
Πόντοι
456
οχι και τοσο μικρος
εχει καμια βδομαδα αλλα αν θυμασαι σου ειπα οτι οι παρεες μου ειναι περιπου τα ιδια ναυαγια,προσπαθω να το αλλαξω αυτο λιγο λιγο.

Εχεις μπει σε στειτ οτι εισαι αποτυχας με τις γυναικες.

Ειναι σα το παιδακι που πηρε τις πρωτες 2-3 φορες χαμηλο βαθμο στα μαθηματικα και αποφασισε οτι δεν ΕΙΝΑΙ καλος στα μαθηματικα αρα δε ξαναπροσπαθησε ποτε. "Δε τα πιανω εγω ειμαι θεωρητικος"

Κοφτο αυτο και μη λες ουτε για πλακα οτι δεν εισαι καλος σε κατι γιατι οι λεξεις και οι σκεψεις γινονται πραγματικοτητα.

Σου εχω ξαναπει οτι υπαρχουν τυποι που ηταν παρθενοι μεχρι τα 26 και μεσα σε 2 χρονια γαμησαν 40.
Ειναι μια ικανοτητα που φτιαχνεται και αναπτυσσεται. Το εχω δει με τα ματια μου. Και στη νυχτα πολλες φορες.

Εσυ εκει εχεις αποφασισει οτι εισαι loser.

Επισης σου ειπα να μη μιλας και να μην ανταλλαζεις κουβεντες και εγκεφαλικη δραστηριοτητα με δηλωμενα αποτυχημενους οπως subzero γιατι ο αποτυχας θελει παντα παρεα για να την ενισχυσει και να νιωσει καλα και θα σε τραβηξει μαζι του.

Βρες ατομα που βλεπεις οτι ειναι καλοι με τις γυναικες. Αποκλειται να μην εχεις τετοιους φιλους. Εαν δεν εχεις επειγοντως αλλαζεις παρεες, hobby, lifestyle για να εισαγεις νεο κοσμο.

Επισης πρωτα θα κανεις καλες παρεες με αντρες, μετα φιλες με γυναικες και μετα θα ψαξεις να γαμησεις.

Ολοι οι αγαμητοι κανουν το ακριβως αναποδο οτι αρπαξει ο κωλος τους θελουν να γαμησουν τωρα οι πεινασμενοι και με παρακαλια και χρημα και κερασματα και στο τελος ειναι ακριβως αυτοι που τους κερατωνουν κιολας γιατι τους εχουν στη σφαλιαρα και τη ξεφτυλα.

Οχι κηνυγαω τη μια γκομενα και εαν μου κατσει ειμαι μαζι της. Και δε θα τη κρατησεις και θα τραυματιστεις σοβαρα και θα γινεις ενας πικρος τυπος που σιχαινεται της γυναικες και κραζει τις ελληνιδες.

Πρεπει να γινεις κοινωνικος και καλος με τους ανθρωπους γενικα πρωτα.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Το κορυφαίο είναι μέσω δουλειάς. Δεν σε ξέρουν οι πελάτισσες, δεν φοβούνται μην ξεράσεις πράγματα, δεν έχουν πολύ στενές επαφές οι συναδελφοι μεταξύ τους όπως παλιά και γενικώς δεν υπάρχει φόβος για κάτι με την έννοια της απομυθοποίησης. Η γυναίκα φοβάται μην την πεις η μην φανεί πουτάνα. Όλα τα άλλα δευτερεύοντα για αυτήν.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.860
Πόντοι
3.656
Με σειρά επιτυχίας...

1- μέσω δουλειάς
σε πελάτισσες

2-μεσω δουλειάς
στο προσωπικό

4-στον δρόμο

5-στα μέσα συγκοινωνίας

ΠΛΕΟΝ...

όλα τα υπόλοιπα μέρη
είναι άχρηστα!!!

Ούτε τα δυο τελευταία παίζουν

Εγγρ.
24 Νοε 2021
Like
3.709
Πόντοι
456
Εχεις μπει σε στειτ οτι εισαι αποτυχας με τις γυναικες.

Ειναι σα το παιδακι που πηρε τις πρωτες 2-3 φορες χαμηλο βαθμο στα μαθηματικα και αποφασισε οτι δεν ΕΙΝΑΙ καλος στα μαθηματικα αρα δε ξαναπροσπαθησε ποτε. "Δε τα πιανω εγω ειμαι θεωρητικος"

Κοφτο αυτο και μη λες ουτε για πλακα οτι δεν εισαι καλος σε κατι γιατι οι λεξεις και οι σκεψεις γινονται πραγματικοτητα.

Σου εχω ξαναπει οτι υπαρχουν τυποι που ηταν παρθενοι μεχρι τα 26 και μεσα σε 2 χρονια γαμησαν 40.
Ειναι μια ικανοτητα που φτιαχνεται και αναπτυσσεται. Το εχω δει με τα ματια μου. Και στη νυχτα πολλες φορες.

Εσυ εκει εχεις αποφασισει οτι εισαι loser.

Επισης σου ειπα να μη μιλας και να μην ανταλλαζεις κουβεντες και εγκεφαλικη δραστηριοτητα με δηλωμενα αποτυχημενους οπως subzero γιατι ο αποτυχας θελει παντα παρεα για να την ενισχυσει και να νιωσει καλα και θα σε τραβηξει μαζι του.

Βρες ατομα που βλεπεις οτι ειναι καλοι με τις γυναικες. Αποκλειται να μην εχεις τετοιους φιλους. Εαν δεν εχεις επειγοντως αλλαζεις παρεες, hobby, lifestyle για να εισαγεις νεο κοσμο.

Επισης πρωτα θα κανεις καλες παρεες με αντρες, μετα φιλες με γυναικες και μετα θα ψαξεις να γαμησεις.

Ολοι οι αγαμητοι κανουν το ακριβως αναποδο οτι αρπαξει ο κωλος τους θελουν να γαμησουν τωρα οι πεινασμενοι και με παρακαλια και χρημα και κερασματα και στο τελος ειναι ακριβως αυτοι που τους κερατωνουν κιολας γιατι τους εχουν στη σφαλιαρα και τη ξεφτυλα.

Οχι κηνυγαω τη μια γκομενα και εαν μου κατσει ειμαι μαζι της. Και δε θα τη κρατησεις και θα τραυματιστεις σοβαρα και θα γινεις ενας πικρος τυπος που σιχαινεται της γυναικες και κραζει τις ελληνιδες.

Πρεπει να γινεις κοινωνικος και καλος με τους ανθρωπους γενικα πρωτα.
ισχύει ότι πρέπει να αποβληθει αυτη η κακή νοοτροπία. έξω στον κοσμο με τπτ δεν τα παραδέχομαι αυτά
βεβαια δεν καταλαβαίνω γιατί με διαχωριζεις απο άλλα ναυάγια.και ο subzero που λες πχ στην ηλικία μου λογικά έτσι θα ηταν
το θέμα είναι στην δική του ηλικία να μην μείνω στα ίδια

Εγγρ.
24 Νοε 2021
Like
3.709
Πόντοι
456
Αυτό εννοώ ως 3. Έχει πέσει όμως σε επιτυχία διότι οι βρώμες το παίζουν κουλ και σοβαρές μεταξύ γνωστών οπότε τυχόν γνωριμία θα καταληξει έτσι κι έτσι. Φοβούνται μην ξεράσεις πράγματα που κάνουν :2funny:
σε κοινούς γνωστούς οπότε κάνουν μετρημένα πράγματα στο γαμήσι
ή το παίζουν δύσκολες.
αν η άλλη δεν κάνει τρομερές βρωμιές στο σεξ τι να φοβηθεί δλδ;εγώ όσους ξέρω συνήθως απο κύκλο γαμάνε

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Ούτε τα δυο τελευταία παίζουν
Αυτά είναι τα 5 καλύτερα βάση επιτυχίας. Στάνταρ!
Το πέμπτο που σου φαίνεται ανέλπιστο έχει την λιγότερη απόδοση από τα υπόλοιπα αλλά έχεις ένα ατού. Αν το πας όμορφα, η γκόμενα είναι παγιδευμένη να μιλάει μέχρι να φτάσει στον προορισμό της. Όποτε αν σε κλάσει σε εκλασε. Αν όμως μιλάει, είσαι σε καλό δρόμο. Έχω δει κάτι μάγκες εγώ σε τρένα που μιλούν στην άλλη λες και την ξέρουν χρόνια κι η άλλη ως καθυστερημένη που είναι λόγω πολιτικής ορθότητας συμμετέχει. Κάποιες φορές βγαίνει αποτέλεσμα. Όπως και να έχει πάντως, η δουλειά είναι το νούμερο 1 κι εξήγησα γιατί. Απλά κολλάς πιστεύω.

• Like
Αντιδράσεις: SKEF

Λουκι λουξ

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2023
Like
179
Πόντοι
1
Σε γάμους πάνε όλες με το γαμιας τους. Εκλησσια μόνο κάτι γριές θεουσες έχει. Λεωφορείο, θα αστειεύεσαι, θα καταλήξεις στις ειδήσεις Ο δράκος του λεωφορείου άσε που θα στη πέσει να σε δείρει κάνας λευκός ιππότης, αεροπλάνο και τράπεζα αποριπτοντε, ελλε ιδες που συχνάζουν σε αυτά τα 2 είναι συνήθως πλούσιες, οπότε άκυρο με τη μια
Ποιες ολες ρε τυπε,εγω εριξα γκόμενά περυσι σε γάμο.
Λιγο παρλα ποιος εισαι του γαμπρου η της νυφης και πηγε μετα η ροη της κουβέντας.
2η μερα ραντεβού για ποτο και μετα απο 2 μέρες κάναμε 69 και τα συναφή.
Τα ειχα ενα 6μηνο και με χώρισε γιατι δεν ηθελα παντρειά,η τυπισσα 30

Wandererwonder

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2019
Κριτικές
18
Like
3.115
Πόντοι
1.436
στη εποχη του metoo θεωρω ακομα και εμφανισιμος να ειναι καποιος το καμακι στη ψυχρα ειναι επικινδυνο σπορ στην ελλαδα
ειναι σιγουρο οτι θα σε πουν κατεθειαν πεφτουλα και γυπα αντε μη πω και πιο ασχημους χαρακτηρισμους
μονο με παρεες και γνωστους των γνωστων που ενταξει οποιος δε βαριετε να ασχολειτε με αυτες τις παπαριες
τωρα αν καποιος καταφερει να χτισει δυνατο προφιλ και να βγαλει ακρη με τιντερ εχει καλως...αλλα για επιτυχια στο τιντερ θελει δυνατη εμφανιση και υπομονη γιατι παλι στην ελλαδα απλα επιβεβαιωση ψαχνουν και οχι τοσο να γαμηθουν τελικα

η πιο σοφη επιλογη ειναι πιστευω να μαζεψεις δυο φραγκα κανε μια ερευνα και πας εξωτερικο για ενα διαστημα,τουλαχιστον θα δεις νεα μερη

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
αν η άλλη δεν κάνει τρομερές βρωμιές στο σεξ τι να φοβηθεί δλδ;εγώ όσους ξέρω συνήθως απο κύκλο γαμάνε
Κι εγώ ξέρω γι'αυτό και το έβαλα στην λίστα. Σωστά τα λες. Όμως φοβούνται. Καμιά γυναίκα σε παρέα δεν ανοίγει σεξουαλική συζήτηση κτλ με την ίδια ευκολία που το κάνει ως άγνωστη. Επίσης κάνουν τα απίστευτα σε ταξίδια, εκδρομές κτλ. Δηλαδή με άγνωστους. Ποτέ δεν χάρηκα γαμήσι από "συνοικέσιο". Ενδόμυχα είναι υπό "επιτήρηση" των φιλενάδων τους. Στην Ελλάδα αυτό μετράει πολύ. Επηρεάζει πολυ. Και βέβαια δες πόσοι με πόσες καταλήγουν να κάνουν χωριό (δεν λέω γάμο) μέσω τέτοιων καταστάσεων. Λιγα ζευγαρια!

Εγγρ.
24 Νοε 2021
Like
3.709
Πόντοι
456
Κι εγώ ξέρω γι'αυτό και το έβαλα στην λίστα. Σωστά τα λες. Όμως φοβούνται. Καμιά γυναίκα σε παρέα δεν ανοίγει σεξουαλική συζήτηση κτλ με την ίδια ευκολία που το κάνει ως άγνωστη. Επίσης κάνουν τα απίστευτα σε ταξίδια, εκδρομές κτλ. Δηλαδή με άγνωστους. Ποτέ δεν χάρηκα γαμήσι από "συνοικέσιο". Ενδόμυχα είναι υπό "επιτήρηση" των φιλενάδων τους. Στην Ελλάδα αυτό μετράει πολύ. Επηρεάζει πολυ. Και βέβαια δες πόσοι με πόσες καταλήγουν να κάνουν χωριό (δεν λέω γάμο) μέσω τέτοιων καταστάσεων. Λιγα ζευγαρια!
αυτό το ότι γαμιούνται βρώμικα με αγνώστους για να γλυτώσουν αυτό το κράξιμο δεν το πολυκαταλαβαίνω
εκτός αν μιλάς για φάση τρίο,4 και πάνω άτομα.
Αλλιως δεν έχουν θέμα να τα κάνουν και με τον "νομιμο" γκομενο τα υπολοιπα,και καλα κανουν φυσικα

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.318
Πόντοι
3.656
Προξενιό .... μετά τα 18 , βαριά να σου γνωρίσουν μέχρι 5/10 ....

και μαλακισμένη .... κιτσαρία ..... και από κωλόφαρα .........

Εξαιρέσεις υπάρχουν , με κότερα άνω των 20 μέτρων και σαλέ ιδιόκτητο στην ελβετία.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom