Ματαιος κοπος εχει αποφασισει για τη ζωη του τη καταληξη και απλα αυτο που κανει ειναι να την εκλογικευει για να νιωθει καλυτερα και να μην εχει στρες με τη παρτυ του. Βαθυ sadness και καταθλιψη ειναι αυτο να ξερεις. Την αποφαση την εχει παρει. Φταινε ολοι εκτος απο τον ιδιο. Οι πουτανες οι γυναικες, η κοινωνια, ο κουλης, η οικονομια.
Το 99% των αποτυχημενων ετσι σκεφτεται.
Δε με τσαντιζει οταν καποιος δεν εχει επιτυχιες η ειναι πισω σε καποιο τομεα αλλα με τσαντιζει οταν καποιος κανει τον εξυπνο και εχει αποψη και πεταει την ευθυνη απο πανω του.
Γιατι οταν εγω ημουν στα 24 ασχετος με τις γυναικες ενω ευτυχως ειχα διπλα μου ατομα που ηταν πολυ δυνατα ειπα -ειμαι μαλακας, οι γυναικες ειναι παντου σε αφθονια, θα κανω τα παντα για να το αλλαξω αυτο ο κοσμος να χαλασει .
Θα αρχισω να βγαινω 3 φορες την εβδομαδα. Θα αρχισω να μιλαω παντου, να ειμαι fun, ευχαριστος να θελουν οι αλλοι να ειμαι διπλα τους, θα τους δινω σημασια, δε θα κηνυγαω το γαμησι για να παρω μονο κλπ κλπ νορμαλ πραγματακια.
Οταν εισαι εγωιστης και δε προσφερεις πισω η ζωη θα σε γαμισει με το πιο απιθανο τροπο.
Και ολοι αυτοι ειναι μικρα εγωιστακια τα οποια πιθανοτατα ειναι θυματα καποιου τραυματος και δε το εχουν λυσει ποτε και δεν εχουν επιστρεψει.
Το προβλημα του τυπου δεν ειναι οτι ειναι αγαμητος, πολλοι ειναι, ειναι οτι εχει πολυ ισχυρο εγω που δε του επιτρεπει να εχει συνειδηση οτι ειναι στον πατο. Και απλα αλλαζει τη πραγματικοτητα γυρω του για ερθει στα μετρα του.
Θα φανταστει οτι ολοι ειναι αγαμητοι, οι γυναικες δε γαμιουνται και εχουν να πανε με αντρα 10 χρονια (
)
Το πρωτο βημα ειναι η παραδοχη και η συνειδηση και ολα γινονται πιο ευκολα ειτε στο γκομενικο ειτε στον οικονομικο τομεα.
Οταν ξερεις οτι μπορεις να κανεις, ειδικα εαν εχεις δει παραδειγματα διπλα σου, θα κανεις τα παντα ακομα και εαν εχεις κακο χαρτι πανω σου.
Εαν ξερεις οτι εισαι ανημπορος και εχεις μηδεν ερεθισματα τοτε εχεις καταδικαστει για παντα.
Μη ρωτας καν σε ποια κατηγορια ειναι ο subzero, stallone και λοιποι ναυαγοι.