fylobios30
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.207
- Πόντοι
- 606
Στα γκομενικά τα λες καλά.
Και στα πολιτικά τα λέω καλά, αλλά είσαι μικρός ακόμη.
Στα γκομενικά τα λες καλά.
Οι πιο πολλοι που δεν εχουν οικονομικη επαρκεια ειναι επειδη ειναι τεμπεληδες και αμπαλοι φιλε.
Αυτοί που δεν έχουν π.χ. 5 χιλιάρικα το μήνα για γαμησιάρικα , είναι τεμπέληδες και άμπαλοι ;;;;;;
Μην το σχολιάσω.
Μιλάμε για τη χειρότερη χώρα στον κόσμο και για να βγάλεις λεφτά ΔΙΑ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
και για καμάκι .
Με διαφορά τη χειρότερη χώρα στον κόσμο.
ΤΟΝ ΠΑΤΟ.
Να εισαι προσεκτικος τυπε, στο αλλο νημα θα εχουμε ανατροπες απο εναν δικο τους. Δεσου καλα και ετοιμασου για τις ανατροπες.
Λινκ παρακαλώ!
Τα καλύτερα μέρη για καμάκι είναι εκεί όπου οι γυναίκες δεν περιμένουν το καμακι.
Όσοι έχουν νιονιό , κοιτάνε τύπους γύρω τους, που δεν ειναι ροκ σταρ, μεγιστάνες ή διάσημοι αλλά έχουν επιτυχίες
και προσπαθούν να αντιγράψουν κόλπα και τεχνικες.
Ακόμα κι αυτοί που τάχα έχουν επιτυχίες,είναι χρόνια με τις ίδιες γκόμενες,που εννοείται δεν τις γνώρισαν με καμάκι αλλά μέσω δουλειάς/κύκλου/ξαδέρφης.
Δεν έχω γνωρίσει ποτέ κανέναν που να άλλαζε γκόμενα κάθε βδομάδα ή μήνα ή να είχε πολλές ταυτόχρονα.Ή είχαν σχέση και γαμούσαν,ή δεν είχαν σχέση και δεν γαμούσαν καθόλου.
εγω που επαναλαμβάνω είμαι κλασσης πιο ασχημος από σενα τις περισσοτερες τις γνωρισα μονος μου, μεσα μεταφορας, γυμναστηριο, θαλασσα κλπ. η ξαδερφη μου δεν μου γνωρισε ΚΑΜΜΙΑ ΓΚΟΜΕΝΑ.Ακόμα κι αυτοί που τάχα έχουν επιτυχίες,είναι χρόνια με τις ίδιες γκόμενες,που εννοείται δεν τις γνώρισαν με καμάκι αλλά μέσω δουλειάς/κύκλου/ξαδέρφης.
Δεν έχω γνωρίσει ποτέ κανέναν που να άλλαζε γκόμενα κάθε βδομάδα ή μήνα ή να είχε πολλές ταυτόχρονα.Ή είχαν σχέση και γαμούσαν,ή δεν είχαν σχέση και δεν γαμούσαν καθόλου.
επειδή το 90% θα σε χυλοπιτιασει δεν δικαιολογησαι να μην τα ριχνεις σε καμμια , δειλε, τεμπελη, ολο οι αλλοι σου φταινε και το συστημα. ο σολωμος ταξιδευει ολη του την ζωη για να αναπαραχθεί και εξαντλημένος πεθαινει στο τελος και εσυ βαριεσαι να μιλησεις στην διπλανη σου ψηλε.Πεθαίνουν για προσοχή και μόνο.Τίποτα παραπάνω.Τα ίδια κάνουν και όταν κυκλοφορούν με τα ξώμπουτα και τα κολλάν με τα στριγκάκια από μέσα.Παίρνουν τα οπτικά likes,ικανοποιούν το ναρκισσισμό τους και ξαναγυρνάνε στο κινητό.
Την ιδια στιγμη που λες οτι ειναι η χειροτερη χωρα στο κοσμο για να βγαλεις λεφτα και να κανεις καμακι, καποιοι ανθρωποι βγαζουν χρημα (οχι απαραιτητα με λαμογιες) και γαμανε γκομενακια καθε μερα.
Στο εχω ξαναπει. Στο ξαναλεω. Το οτι εσυ δεν μπορεις να κανεις κατι, δεν σημαινει οτι δεν μπορει και καποιος αλλος. Στο οτιδηποτε.
Τα οσα ειπες, ισχυουν για εσενα και για ανθρωπους που εχουν το ιδιο mind set με εσενα Λακη.
Εχει κοσμο που σκεφτεται και ενεργει διαφορετικα και πετυχαινει αργα ή γρηγορα αυτο που θελει. Και στα οικονομικα και στο θεμα γκομενιλικι.
Μη πλαθεις φαντασιακους κοσμους και πλαστες πραγματικοτητες επειδη σε βολευει. Αποδεξου την αληθεια που υπαρχει γυρω σου. Ανθρωποι που βγαζουν λεφτα χωρις λαμογιες, αντρες που γαμανε γκομενακια γιατι ξερουν τους κανονες του παιχνιδιου.
επειδή το 90% θα σε χυλοπιτιασει δεν δικαιολογησαι να μην τα ριχνεις σε καμμια
5γιω πάω στοίχημα οτι αν ήταν μαύρος, τηλεφωνακι θα έδινες χαλαρά και με 5 φίλες αν ήσουν μαζί. Άσε τα σάπια περί τρόπου.οταν οι τυπισσες ειναι περιτριγυρισμενες με φιλες νιωθει δυναμη και το παιζει ιστορια..αν τη πετυχεις μονη της θα τη δεις πιο ταπεινη και μαζεμενη. Εκτος αν εχει πιει οτι υπαρχει στο μπαρ κ εχει απελευθερωθει αλλα οι ξινες που κοιτατε συνηθως δεν αφηνονται ετσι. Τεσπα οπως τη βρισκει ο καθενας. Εγω κατεβαινα μια μερα ιερα οδο με μια φιλη και ακουω καποιον να μας φωναζει απτο απεναντι πεζοδρομιο δε δινουμε σημασια και συνεχισαμε να περπαταμε. Οι τυποι αλλαξαν πεζοδρομιο και ηρθαν απο πισω μας ο ενας ηρθε διπλα μου και αρχισε να μου μιλαει ενω προχωρουσαμε και μου ζητησε τηλεφωνο. Ο τυπος ηταν πολυ ωραιος και μου αρεσε σκεφτηκα να του δωσω τηλ αλλα επειδη ο τροπος που το εκανε εμοιαζε λιγο σαικο αρνηθηκα και φυγαμε. Αν ο ιδιος τυπος με πετυχαινε εξω απτο μετρο η σε ενα μπαρ αν θελεις και πιαναμε τη κουβεντα θα ειχα ενδωσει το διχωςς αλλο!
Ο τροπος ειναι το παν φιλτατε!
Στην Ελλάδα ζεις πασά μου ; Που το είδες εσύ αυτό ; Ποιοι είναι αυτοί που έχουν επιτυχίες στην Ελλάδα; Μιλάς για τύπους εμφανισιμους που πηδάνε ότι θέλουν ή για τυπισσες μπάζα και τέρατα της φύσης που κάθονται στους υπόλοιπους ;Τα καλύτερα πεσίματα γινονται μέρα και μέσα από το ιντερνετ πια .....
Συνήθως παντού όπου υπάρχει λιγος κόσμος, υπάρχει μικρότερος ανταγωνισμός και οι πιθανότητες περισσότερες. Εδώ αν είσαι λίγο θαρραλέος και προετοιμασμένος και η άλλη σου δείχνει με τις κινήσεις ότι ψάχνεται, χωνεσαι. Μετά βέβαια κανείς τον σταυρό σου για το αν είναι ψυχολογικά ισορροπημένη ή όχι.Λογω του οτι ακομα πηγαινω για μπανιο στη θαλασσα, αυτο που παρατηρω ειναι οτι εχει πολλα μουνια που πανε να λιαστουν και να κανουν καμμια βουτια. Η αναλογια παιζει απο 8/2 ως 7/3 (γυναικες/αντρες) και οι περισσοτεροι αντρες ειναι 45+ ή αν ειναι πιο νεοι, εχουν ερθει με το γκομενακι και ειναι ζευγαρι.
Εκει λοιπον αρχιζει και γινεται το εξης κουλο. Μιας και δεν υπαρχει πολυ μαχιμος αντρο-λαος στη παραλια υπαρχει προβλημα για τις νεες/ωραιες. Αν δεν εχεις κανεναν να σε θαυμασει, τι νοημα εχει να εισαι ακομα και ημιγυμνη κορμαρα?
Και εκει αρχιζουν τα ωραια (κανουν τραβηγμενα πραγματα για να τραβηξουν προσοχη).
Μια, δε ξερω αν ειχε ή δεν ειχε μαγιω, ειχε μπει μεσα με ενα ...μπλουζακι το οποιο φυσικα εγινε κολλητο και κολυμπαγε διπλα μου ανασκελα με τη ρωγα καγκελο
Αλλη παλι, ηταν σε παραδιπλα παραλια οπου εκει δε κολυμπαγε κανεις... οπότε βλεπει οτι εγω κολυμπαγα στην αλλη απο διπλα (μονος) και περπατησε και μπηκε σχετικα κοντα στο σημειο που ημουν... Ε... ηρθε και περασε κολυμπωντας μπροστα μου στα λιγα μετρα απο μενα χωρις μαγιω... μεχρι να καταλαβω τι βλεπω (φουλ χρωμα δερματος - δεν φαινονταν μαγιω πουθενα) και να συνελθω απ'το σοκ ΜΕ ΧΑΙΡΕΤΗΣΕ ΚΙΟΛΑΣ και χαμογελαγε το πορνιδιο. Ενα καλημερα ψελισα γιατι κομπλαρα
Μια αλλη παλι που ειναι τακτικη (νομιζω ρωσιδα) με εχει πεθανει στις ανασκελα διελευσεις απο διπλα μου μεσα στο νερο (ενω εχει τεραστιο χωρο η παραλια - δλδ αμα δε θελει ο αλλος δε συναντιεστε ποτε στο νερο, ποσο μαλλον να περναει συνεχεια απο διπλα σου).
Πεθαινουν για προσοχη αλλα δεν εχει αντρες να τους τη δωσουν... τωρα βεβαια αμα φθασει απο 19-20c το νερο στα 16, los poulos... Το ιδιο και αμα πλακωσουν οι συννεφιες αφου αυτες πανε πιο πολυ να λιαστουν.