Νέα

Μέρη για καμάκι με πολλές πιθανότητες επιτυχίας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα orgasmikos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 430
  • Εμφανίσεις 40K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Οι πιο πολλοι που δεν εχουν οικονομικη επαρκεια ειναι επειδη ειναι τεμπεληδες και αμπαλοι φιλε.

Αυτοί που δεν έχουν π.χ. 5 χιλιάρικα το μήνα για γαμησιάρικα , είναι τεμπέληδες και άμπαλοι ;;;;;;
Μην το σχολιάσω.

Μιλάμε για τη χειρότερη χώρα στον κόσμο και για να βγάλεις λεφτά ΔΙΑ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
και για καμάκι .

Με διαφορά τη χειρότερη χώρα στον κόσμο.
ΤΟΝ ΠΑΤΟ.

aa1

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Tι επαγγέλεσε Χρήστο Σαββίδη;

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Αυτοί που δεν έχουν π.χ. 5 χιλιάρικα το μήνα για γαμησιάρικα , είναι τεμπέληδες και άμπαλοι ;;;;;;
Μην το σχολιάσω.

Μιλάμε για τη χειρότερη χώρα στον κόσμο και για να βγάλεις λεφτά ΔΙΑ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
και για καμάκι .

Με διαφορά τη χειρότερη χώρα στον κόσμο.
ΤΟΝ ΠΑΤΟ.

Την ιδια στιγμη που λες οτι ειναι η χειροτερη χωρα στο κοσμο για να βγαλεις λεφτα και να κανεις καμακι, καποιοι ανθρωποι βγαζουν χρημα (οχι απαραιτητα με λαμογιες) και γαμανε γκομενακια καθε μερα.

Στο εχω ξαναπει. Στο ξαναλεω. Το οτι εσυ δεν μπορεις να κανεις κατι, δεν σημαινει οτι δεν μπορει και καποιος αλλος. Στο οτιδηποτε.

Τα οσα ειπες, ισχυουν για εσενα και για ανθρωπους που εχουν το ιδιο mind set με εσενα Λακη.

Εχει κοσμο που σκεφτεται και ενεργει διαφορετικα και πετυχαινει αργα ή γρηγορα αυτο που θελει. Και στα οικονομικα και στο θεμα γκομενιλικι.

Μη πλαθεις φαντασιακους κοσμους και πλαστες πραγματικοτητες επειδη σε βολευει. Αποδεξου την αληθεια που υπαρχει γυρω σου. Ανθρωποι που βγαζουν λεφτα χωρις λαμογιες, αντρες που γαμανε γκομενακια γιατι ξερουν τους κανονες του παιχνιδιου.

Ναι, υπαρχει κριση και δυσκολιες. Σαφως και ειναι δυσκολα. Δεν ειναι ολα για ολους. Ο καθενας ζει και λαμβανει αυτο που του αξιζει.

Ουτε η κριση φταιει, ουτε η αδικη η κοινωνια, ουτε η αστρικη σκονη.

Ελλειψη πειθαρχιας, αφοσιωσης, εργατικοτητας, αντιληψης, μεθοδικοτητας, θαρρους, σοβαροτητας, αυτοπεποιθησης. Αυτα ευθυνονται για την αποτυχια του καθε ανθρωπου στο οτιδηποτε.

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146

Αργησες τυπε, πλεον οτι ηταν να γινει...εγινε. Εκει που ειναι ο αφηνιασμενος υπεργαλαξιακος καμακιας, που πληρωνει και δεν γαμαει και που κανει ανωμαλιες με σκατα και θελει να βαλει και σκυλους τωρα στο παιχνιδι... :vomit: :S :S :S

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Τα καλύτερα μέρη για καμάκι είναι εκεί όπου οι γυναίκες δεν περιμένουν το καμακι.

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Τα καλύτερα μέρη για καμάκι είναι εκεί όπου οι γυναίκες δεν περιμένουν το καμακι.

Τυπε και σε ενα τιγκαρισμενο μαγαζι απο κοσμο, ετσι και αλλιως δεν περιμενουν το καμακι. Οι καμακηδες ειναι ελαχιστοι. Εχουμε γεμισει κοτες και πεφτουλες.  :S

Ελαχιστοι αυτοι που γνωριζουν τη τεχνη και καμακωνουν και τρωνε.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Όσοι έχουν νιονιό , κοιτάνε τύπους γύρω τους, που δεν ειναι ροκ σταρ, μεγιστάνες ή διάσημοι αλλά έχουν επιτυχίες
και προσπαθούν να αντιγράψουν κόλπα και τεχνικες.

Ακόμα κι αυτοί που τάχα έχουν επιτυχίες,είναι χρόνια με τις ίδιες γκόμενες,που εννοείται δεν τις γνώρισαν με καμάκι αλλά μέσω δουλειάς/κύκλου/ξαδέρφης.

Δεν έχω γνωρίσει ποτέ κανέναν που να άλλαζε γκόμενα κάθε βδομάδα ή μήνα ή να είχε πολλές ταυτόχρονα.Ή είχαν σχέση και γαμούσαν,ή δεν είχαν σχέση και δεν γαμούσαν καθόλου.

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Ακόμα κι αυτοί που τάχα έχουν επιτυχίες,είναι χρόνια με τις ίδιες γκόμενες,που εννοείται δεν τις γνώρισαν με καμάκι αλλά μέσω δουλειάς/κύκλου/ξαδέρφης.

Δεν έχω γνωρίσει ποτέ κανέναν που να άλλαζε γκόμενα κάθε βδομάδα ή μήνα ή να είχε πολλές ταυτόχρονα.Ή είχαν σχέση και γαμούσαν,ή δεν είχαν σχέση και δεν γαμούσαν καθόλου.

Ξέχασες το να έχουν σχέση και να μην γαμάνε...

Δ

Διαγραμμένο μέλος 186072

Επισκέπτης
Λογω του οτι ακομα πηγαινω για μπανιο στη θαλασσα, αυτο που παρατηρω ειναι οτι εχει πολλα μουνια που πανε να λιαστουν και να κανουν καμμια βουτια. Η αναλογια παιζει απο 8/2 ως 7/3 (γυναικες/αντρες) και οι περισσοτεροι αντρες ειναι 45+ ή αν ειναι πιο νεοι, εχουν ερθει με το γκομενακι και ειναι ζευγαρι.

Εκει λοιπον αρχιζει και γινεται το εξης κουλο. Μιας και δεν υπαρχει πολυ μαχιμος αντρο-λαος στη παραλια υπαρχει προβλημα για τις νεες/ωραιες. Αν δεν εχεις κανεναν να σε θαυμασει, τι νοημα εχει να εισαι ακομα και ημιγυμνη κορμαρα? :2funny:

Και εκει αρχιζουν τα ωραια (κανουν τραβηγμενα πραγματα για να τραβηξουν προσοχη).

Μια, δε ξερω αν ειχε ή δεν ειχε μαγιω, ειχε μπει μεσα με ενα ...μπλουζακι το οποιο φυσικα εγινε κολλητο και κολυμπαγε διπλα μου ανασκελα με τη ρωγα καγκελο :rolleyes:

Αλλη παλι, ηταν σε παραδιπλα παραλια οπου εκει δε κολυμπαγε κανεις... οπότε βλεπει οτι εγω κολυμπαγα στην αλλη απο διπλα (μονος) και περπατησε και μπηκε σχετικα κοντα στο σημειο που ημουν... Ε... ηρθε και περασε κολυμπωντας μπροστα μου στα λιγα μετρα απο μενα χωρις μαγιω... μεχρι να καταλαβω τι βλεπω (φουλ χρωμα δερματος - δεν φαινονταν μαγιω πουθενα) και να συνελθω απ'το σοκ ΜΕ ΧΑΙΡΕΤΗΣΕ ΚΙΟΛΑΣ και χαμογελαγε το πορνιδιο. Ενα καλημερα ψελισα γιατι κομπλαρα :2funny:

Μια αλλη παλι που ειναι τακτικη (νομιζω ρωσιδα) με εχει πεθανει στις ανασκελα διελευσεις απο διπλα μου μεσα στο νερο (ενω εχει τεραστιο χωρο η παραλια - δλδ αμα δε θελει ο αλλος δε συναντιεστε ποτε στο νερο, ποσο μαλλον να περναει συνεχεια απο διπλα σου).

Πεθαινουν για προσοχη αλλα δεν εχει αντρες να τους τη δωσουν... τωρα βεβαια αμα φθασει απο 19-20c το νερο στα 16, los poulos... Το ιδιο και αμα πλακωσουν οι συννεφιες αφου αυτες πανε πιο πολυ να λιαστουν.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Πεθαίνουν για προσοχή και μόνο.Τίποτα παραπάνω.Τα ίδια κάνουν και όταν κυκλοφορούν με τα ξώμπουτα και τα κολλάν με τα στριγκάκια από μέσα.Παίρνουν τα οπτικά likes,ικανοποιούν το ναρκισσισμό τους και ξαναγυρνάνε στο κινητό.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης

εγω που επαναλαμβάνω είμαι κλασσης πιο ασχημος από σενα τις περισσοτερες τις γνωρισα μονος μου, μεσα μεταφορας, γυμναστηριο, θαλασσα κλπ. η ξαδερφη μου δεν μου γνωρισε ΚΑΜΜΙΑ ΓΚΟΜΕΝΑ.
το περισσοτερο που ειχα ταυτόχρονα ηταν 4 για μια εβδομαδα εν αθηναις 2009 (η μια ηταν θεσσαλονικη μονιμη).
και η περισσοτερες που εριξα σε συντομο διάστημα 5 σε ένα καλοκαιρι εργαζόμενος στα κτελ χαλκιδικης.
πρεπει να ψαξω πολύ για να θυμηθώ γκομενες που γαμησα από γνωριμια από κοινο γνωστο , σιγουρα η μειοψηφια.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Πεθαίνουν για προσοχή και μόνο.Τίποτα παραπάνω.Τα ίδια κάνουν και όταν κυκλοφορούν με τα ξώμπουτα και τα κολλάν με τα στριγκάκια από μέσα.Παίρνουν τα οπτικά likes,ικανοποιούν το ναρκισσισμό τους και ξαναγυρνάνε στο κινητό.
επειδή το 90% θα σε χυλοπιτιασει δεν δικαιολογησαι να μην τα ριχνεις σε καμμια , δειλε, τεμπελη, ολο οι αλλοι σου φταινε και το συστημα. ο σολωμος ταξιδευει ολη του την ζωη για να αναπαραχθεί και εξαντλημένος πεθαινει στο τελος και εσυ βαριεσαι να μιλησεις στην διπλανη σου ψηλε.

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Ακριβώς όπως τα λεει ο Νικ. Το καμάκι είναι καθαρά θέμα αριθμών. Το αν εισαι ωραίος, εχεις λεγειν, κτλ απλά επηρεάζει το conversion rate.

Πχ εγώ που είμαι άσχημος εχω 10%, ενας ωραίος θα έχει 40%. Αν ομως ο ωραίος δεν την πέσει σε καμία ενώ εγω την πεφτω σε 100 το μήνα μάντεψε ποιος θα γαμησει τις περισσότερες...

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Την ιδια στιγμη που λες οτι ειναι η χειροτερη χωρα στο κοσμο για να βγαλεις λεφτα και να κανεις καμακι, καποιοι ανθρωποι βγαζουν χρημα (οχι απαραιτητα με λαμογιες) και γαμανε γκομενακια καθε μερα.

Στο εχω ξαναπει. Στο ξαναλεω. Το οτι εσυ δεν μπορεις να κανεις κατι, δεν σημαινει οτι δεν μπορει και καποιος αλλος. Στο οτιδηποτε.

Τα οσα ειπες, ισχυουν για εσενα και για ανθρωπους που εχουν το ιδιο mind set με εσενα Λακη.

Εχει κοσμο που σκεφτεται και ενεργει διαφορετικα και πετυχαινει αργα ή γρηγορα αυτο που θελει. Και στα οικονομικα και στο θεμα γκομενιλικι.

Μη πλαθεις φαντασιακους κοσμους και πλαστες πραγματικοτητες επειδη σε βολευει. Αποδεξου την αληθεια που υπαρχει γυρω σου. Ανθρωποι που βγαζουν λεφτα χωρις λαμογιες, αντρες που γαμανε γκομενακια γιατι ξερουν τους κανονες του παιχνιδιου.

Υπάρχει η πραγματικότητα φίλε και μέσες τιμές και στατιστικές.
Η Ελλάδα είναι από τις χειρότερες χώρες στον κόσμο και για επαγγελματίες και για επιχειρήσεις.
Και για καμάκι και γνωριμίες με γκόμενες.
Και σε μέσο όρο γυναικών , για τον πέουλα είναι .

Τι προσπαθείς να μας πείσεις ;;;

Ότι ξεκινάνε τυχάρπαστοι και κάνουν μπίζνα τύπου Μπέζος ;;;;;;;
ΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ;;;
ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΜΑΖΟΝ ;;;;
Ποιές είναι οι ελληνικές επιχειρήσεις της εποχής που πάνε καλά ;;;

ΟΙ ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΣΟΥΒΛΑΚΙΩΝ ;;;

Τα @@ μου κουνιούνται΄.

Τα στέκια που παίζουν μουνάρες και τις καμακώνουν οι παίχτουρες που στο διάολο είναι ;;;

ΝΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΑΠΟ ΜΑΚΡΥΑ !!!!!!!

Αρχίδια καπαμάς.

Στην παραλιακή καθημερινές , μετά τις 01.00 , από τις τζιτζιφιές μέχρι τη βούλα
μπορεί να συναντήσουμε 5 αυτοκίνητα και στα 2 ρεύματα (χωρίς περιπολιτικά και ταρίφες).

Και μαγαζιά αν τα γυρίσουμε όλα όσα είναι ανοιχτά , πάνω από 20 άτομα
παίζει να βρούμε σε 10 σε όλη την την αττική.

Η γκλαμουριά, το καμάκι και η κονόμα, είναι στη φαντασία σου.

Με μοναδική εξαόρεση εσένα πάντα, που βγάζεις σε μια μέρα , όσα έβγαλε όλη του τη ζωή ο σαούντ και όλο το το σόϊ
και σε ένα βράδυ σε καφενείο στον ασπρόπυργο , καμακώνεις όσες καμάκωσαν μαζί όλη τους τη ζωή

ο Μικ Τζάγκερ,  ο Φρανκ Σινάτρα , Ο Έλβις , ο Τζωρτζ Μπεστ , Ο Σπαλιάρας και ο Ντι κάπριο .

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
επειδή το 90% θα σε χυλοπιτιασει δεν δικαιολογησαι να μην τα ριχνεις σε καμμια

Από ελλεεινίδες χυλόπιτα δεν χωνεύεται.Αν ήταν Ρωσίδες,Αγγλίδες κλπ ας τρώγαμε και 99% μέχρι να μας κάτσει το 1.Από αυτές τις μαλακισμένες εδώ,που όλοι ξέρουμε τί σκατά έχουν μέσα τους,όχι.

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
240
Πόντοι
36
οταν οι τυπισσες ειναι περιτριγυρισμενες με φιλες νιωθει δυναμη και το παιζει ιστορια..αν τη πετυχεις μονη της θα τη δεις πιο ταπεινη και μαζεμενη. Εκτος αν εχει πιει οτι υπαρχει στο μπαρ κ εχει απελευθερωθει αλλα οι ξινες που κοιτατε συνηθως δεν αφηνονται ετσι. Τεσπα οπως τη βρισκει ο καθενας. Εγω κατεβαινα μια μερα ιερα οδο με μια φιλη και ακουω καποιον να μας φωναζει απτο απεναντι πεζοδρομιο δε δινουμε σημασια και συνεχισαμε να περπαταμε. Οι τυποι αλλαξαν πεζοδρομιο και ηρθαν απο πισω μας ο ενας ηρθε διπλα μου και αρχισε να μου μιλαει ενω προχωρουσαμε και μου ζητησε τηλεφωνο. Ο τυπος ηταν πολυ ωραιος και μου αρεσε σκεφτηκα να του δωσω τηλ αλλα επειδη ο τροπος που το εκανε εμοιαζε λιγο σαικο αρνηθηκα και φυγαμε. Αν ο ιδιος τυπος με πετυχαινε εξω απτο μετρο η σε ενα μπαρ αν θελεις και πιαναμε τη κουβεντα θα ειχα ενδωσει το διχωςς αλλο!
Ο τροπος ειναι το παν φιλτατε!
5γιω πάω στοίχημα οτι αν ήταν μαύρος, τηλεφωνακι θα έδινες χαλαρά και με 5 φίλες αν ήσουν μαζί. Άσε τα σάπια περί τρόπου.
Βλέπουμε και τις άλλες σαλιαρες ομοεθνείς σου που τρέχουν πίσω από τραγουδιστές, αθλητες.

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
240
Πόντοι
36
Τα καλύτερα πεσίματα γινονται μέρα και μέσα από το ιντερνετ πια .....
Στην Ελλάδα ζεις πασά μου ; Που το είδες εσύ αυτό ; Ποιοι είναι αυτοί που έχουν επιτυχίες στην Ελλάδα; Μιλάς για τύπους εμφανισιμους που πηδάνε ότι θέλουν ή για τυπισσες μπάζα και τέρατα της φύσης που κάθονται στους υπόλοιπους ;
Γιατί γράφετε ότι σας κατέβει στο κεφάλι ;

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
240
Πόντοι
36
Λογω του οτι ακομα πηγαινω για μπανιο στη θαλασσα, αυτο που παρατηρω ειναι οτι εχει πολλα μουνια που πανε να λιαστουν και να κανουν καμμια βουτια. Η αναλογια παιζει απο 8/2 ως 7/3 (γυναικες/αντρες) και οι περισσοτεροι αντρες ειναι 45+ ή αν ειναι πιο νεοι, εχουν ερθει με το γκομενακι και ειναι ζευγαρι.

Εκει λοιπον αρχιζει και γινεται το εξης κουλο. Μιας και δεν υπαρχει πολυ μαχιμος αντρο-λαος στη παραλια υπαρχει προβλημα για τις νεες/ωραιες. Αν δεν εχεις κανεναν να σε θαυμασει, τι νοημα εχει να εισαι ακομα και ημιγυμνη κορμαρα? :2funny:

Και εκει αρχιζουν τα ωραια (κανουν τραβηγμενα πραγματα για να τραβηξουν προσοχη).

Μια, δε ξερω αν ειχε ή δεν ειχε μαγιω, ειχε μπει μεσα με ενα ...μπλουζακι το οποιο φυσικα εγινε κολλητο και κολυμπαγε διπλα μου ανασκελα με τη ρωγα καγκελο :rolleyes:

Αλλη παλι, ηταν σε παραδιπλα παραλια οπου εκει δε κολυμπαγε κανεις... οπότε βλεπει οτι εγω κολυμπαγα στην αλλη απο διπλα (μονος) και περπατησε και μπηκε σχετικα κοντα στο σημειο που ημουν... Ε... ηρθε και περασε κολυμπωντας μπροστα μου στα λιγα μετρα απο μενα χωρις μαγιω... μεχρι να καταλαβω τι βλεπω (φουλ χρωμα δερματος - δεν φαινονταν μαγιω πουθενα) και να συνελθω απ'το σοκ ΜΕ ΧΑΙΡΕΤΗΣΕ ΚΙΟΛΑΣ και χαμογελαγε το πορνιδιο. Ενα καλημερα ψελισα γιατι κομπλαρα :2funny:

Μια αλλη παλι που ειναι τακτικη (νομιζω ρωσιδα) με εχει πεθανει στις ανασκελα διελευσεις απο διπλα μου μεσα στο νερο (ενω εχει τεραστιο χωρο η παραλια - δλδ αμα δε θελει ο αλλος δε συναντιεστε ποτε στο νερο, ποσο μαλλον να περναει συνεχεια απο διπλα σου).

Πεθαινουν για προσοχη αλλα δεν εχει αντρες να τους τη δωσουν... τωρα βεβαια αμα φθασει απο 19-20c το νερο στα 16, los poulos... Το ιδιο και αμα πλακωσουν οι συννεφιες αφου αυτες πανε πιο πολυ να λιαστουν.
Συνήθως παντού όπου υπάρχει λιγος κόσμος, υπάρχει μικρότερος ανταγωνισμός και οι πιθανότητες περισσότερες. Εδώ αν είσαι λίγο θαρραλέος και προετοιμασμένος και η άλλη σου δείχνει με τις κινήσεις ότι ψάχνεται, χωνεσαι. Μετά βέβαια κανείς τον σταυρό σου για το αν είναι ψυχολογικά ισορροπημένη ή όχι.

Στην σύγχρονη εποχή των φεμινιστριών και των υποδουλων αρρένων του φεμινισμού, βλέπε Σαββίδη, πρέπει να αλλάξεις για να αρέσεις. Τέτοιες χαζομάρες κάνουν πολλοί , προσπαθώντας να πετύχουν αποτέλεσμα στο καμάκι.
Δεν αντιλαμβάνεστε όμως ότι όσοι θυσιάζετε χρόνο, κόπο, χρήμα, φαιά ουσία, για να πάρετε αμάξι, να κάνετε μπράτσα, να πάρετε ακριβά ρούχα, ότι είστε θύματα των γυναικών.
Στα προφίλ τους οι σωστές γυναίκες, που δυστυχώς είναι λίγες, δεν έχουν πολλές απαιτήσεις από τους άνδρες στην ουσία. Αγάπη, συντροφικότητα και σεξ θέλουν.
Τα υπόλοιπα είναι για τις άμυαλες, ανώριμες, αγράμματες κοινωνικά κυρίως, τελειωμένες που έχουν μεγαλώσει με το παραμυθι του πρίγκηπα και της πριγκήπισσας.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom