Νέα

Μέρη για καμάκι με πολλές πιθανότητες επιτυχίας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα orgasmikos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 430
  • Εμφανίσεις 40K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506

Συνημμένα

• zombies.jpg
    zombies.jpg
    68,6 KB · Εμφανίσεις: 37
Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
καλως ορισες στον γυναικοκεντρικο καπιταλισμο
στην γυναικοκεντρικη αριστερα, του φεμινισμου και της προοδου. εποχες κκε εσωτερικου ζουμε μπαγλαμα που νομιμοποιηθηκε επι καραμανλη και κυβερνησε τα τελευταια χρονια ως διαδοχος του πασοκ

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Οι πραγματικοι παιχτες, δεν ζητανε λεφτα για να σε βοηθησουν σε αυτο το θεμα ουτε φυσικα εχουν ως επαγγελμα κατι τετοιο.
Όσοι έχουν νιονιό , κοιτάνε τύπους γύρω τους, που δεν ειναι ροκ σταρ, μεγιστάνες ή διάσημοι αλλά έχουν επιτυχίες
και προσπαθούν να αντιγράψουν κόλπα και τεχνικες.

Καλή επιλογή είναι αυτοί που έχουν πολλαπλές επιτυχίες, σε σύντομο διάστημα.
Αυτός που έριξε μία γκόμενα όλη κι όλη και το είχε σκοπό ζωής,
μάλλον παράδειγμα προς αποφυγή είναι .

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Αχ καλέ...οι ίνσελς!

Φτάσατε ή ακόμα χέζεστε έρχεστε;;;

:2funny: :2funny: :2funny:

Να εισαι προσεκτικος τυπε, στο αλλο νημα θα εχουμε ανατροπες απο εναν δικο τους. Δεσου καλα και ετοιμασου για τις ανατροπες.

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
ξεκινα την μερα σου με τερμα κρυο παγωμενο νερο οσο δεν παει και μετα οι γκομενες ειναι σχετικα ευκολες στην προσεγγιση τους
Κι αν εθιστεί στο κρύο κι αρχίσει να καμακώνει πιγκουίνους;

lostre_

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2019
Like
10
Πόντοι
1
Κρύο μπάνιο και νεσεσέρ μέσα στην μπανιέρα για γρήγορο "στέγνωμα"...

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
Ούτε το μέρος,ούτε τα κρυα ντουζ,ούτε το λέγειν παίζουν ρόλο.Αυτό που θες πρώτα είναι τύχη,και εννοώ να πέσεις σε γκόμενα που δεν έχει πρόβλημα αν της είσαι άγνωστος.Εκεί είναι όλη η δουλειά.Στην Ελλάδα που αυτό ακόμα είναι ταμπού,το να μιλάει δηλαδή ο κόσμος με άλλον κόσμο περαν της παρέας του,είναι κωλοφαρδία να πετυχαίνεις τέτοιες γκόμενες

Άμα δεν εχεις κύκλο,στην Ελλάδα δεν γαμείς :S

milftaster

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2016
Like
251
Πόντοι
21
Λοιπον μικροι και αθωοι κωλομπαραδες της καρδιας μας , θα σας πω ΕΓΩ ποιο ειναι το ΙΔΑΝΙΚΟ και συναμα ΤΕΛΕΙΟ μερος για να κανεις καμακι και να εχεις και απειρες πιθανοτητες επιτυχιας......
ΑΛΛΑ δεν θα το μαρτυρησετε σε κανεναν ! Μη μαθω οτι το μεγαλο αυτο μυστικο το ειπατε και μετα το μαθουν οι παντες και χαθει η μαγεια της πρωταρχικης γνωσης και μετα πλακωσουν και τα ναυαγια και χασουν την μπαλα οι players....
το μερος λοιπον αλανια μου ..... ειναι ............

Μουσικη αγωνιας

..............................................................
............( το ξερω αγωνιατε , οσο και εγω μεχρι να το μαθω ... αλλα λιγο υπομονη δεν εβλαψε κανεναν.......).........................................

το μερος ,λοιπον, ειναι.........................................

Η χεστρα του Χιλτον που την αραζει το μεγα πρωτυπο , ο αλαβαστρινος επιβητορας , ο διακορευτης στρατιων απο τρυπες.......... Ο ενας και μοναδικος ...... ΣΑΒ .......

Υ.Γ. οταν πατε εκει για να παιξετε σας γνησιοι players..... εφοδιαστειτε με 'μαρουλι' , οπως ηδη εχει συμβουλευσει ο μαγιστρος μας..... μαρουλι χεστρα σκατο Χιλτον σημειωσατε παραγοντας Χ ο Σαβ ..... και εγγυηση οτι θα φυγεις με το πουλι βρεγμενο......

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Αυτα συμβαινουν οταν ο ανθρωπος ζει μιζερη ζωη, ειναι ψυχικα αρρωστος και του καιει τα σωθικα η αληθεια οταν τη διαβαζει απο τα ποστ ανθρωπου που απλα τη γραφει.

Μισει αυτον τον ανθρωπο διοτι πολυ απλα τον καιει η αληθεια που διαβαζει μεσα στα γραφομενα του, του θυμιζει καθημερινα ποσο αμπαλος, ανικανος, αποτυχημενος, ψυχασθενης, ανασφαλης, τερματισμενος χυλοπιτακιας ειναι.

Το ποσο χιλιοσκασμενο κακομοιρο καψουλακι ειναι, που το εχει πατησει κατω η ζωη και οι δυσκολιες που του ισοπεδωσαν οτι ειχε και δεν ειχε.

Εισαι μια λυπηρη και δυστυχισμενη υπαρξη φιλε μου, σε εχουν κερασει πονο τα γκομενακια, τρως ταπεινωσεις παντου απο ολους στη ζωη σου και ερχεσαι να ξεσπαθωσεις τωρα εδω μεσα, να βγαλεις το μισος σου σε εναν ανθρωπο που δεν σε ενοχλησε ποτε και απλα γραφει.

Το μισος σου απεναντι μου ενω δεν σε εχω ενοχλησει ποτε, δειχνει ξακαθαρα ποσο δικιο εχω σε ολα οσα εγραψα.

Κακομοιρο καψουλακι, δεν καταφερες ουτε μουνοδουλακι να γινεις και πονας απο τη μοναξια και την αγαμια. Τουλαχιστον τα μουνοδουλακια γαμανε που και που χωρις να πληρωσουν. Εσενα φουκαριαρη, τα ψιχουλα που εχεις καλα καλα δεν σου φτανουν να βγαλεις τις υποχρεωσεις...που λεφτα για μπουρδελα...καημενο.

Εχεις λιωσει απο το πορνο με το να μαλακιζεσαι παθαινοντας ταυτοχρονα τα τικ που σε πιανουν σε εντονες στιγμες λογω των ψυχωσεων που εχεις.

Πες μου ειλικρινα, ετρεμες και σφιγγοσουν την ωρα που εγραφες τις μαλακιες για εμενα; Σε εχω τερματισει ψυχικα; Θες το κακο μου; Με μισεις; Πες καψουλακι...μιλα ελευθερα...δεν παρεξηγιεμαι...βγαλε το πονο που σε κερναει καθημερινα η μιζερια της ζωης σου...ξεσπασε καημενο μου καψουλακι...κανε το μπαμ σου...βγαλε το μισος σου.

Τραβα κακομοιρη σε κανα ψυχιατρο να σε κοιταξει μηπως και γλυτωσεις τις φαπες που θα σε κερασουν αν κανεις τις ιδιες μαλακιες στο απο κοντα στα λαθος ατομα.

Καημενο αρρωστημενο καψουλακι...εχεις και εσυ τα δικα σου...καταλαβαινω...ελα, ξαναγραψε τωρα ετσι στο ξεκαρφωτο παλι, βγαλε το μισος σου καημενο φουκαριαρικο φτωχομπινεδιαρικο πιθηκακι.

Ελα καψουλακι, κουμπωσε μια χουφτα και νιωσε καλυτερα ακουγοντας το τραγουδακι.

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Καημενο καψουλακι...γαμησες και εσυ μια φορα στη ζωη σου για κατι φεγγαρια μια απελπισμενη παντρεμενη (που και αυτη μετα δεν ηθελε να σε ξαναδει) και φοβοσουν να μη λεκιασεις το αμαξι...επειδη δεν ηταν δικο σου...

Ανικανο αποτυχημενο καψουλι....ουτε ενα αμαξι δεν μπορεις να παρεις, εστω ενα οτι να ναι με 2000ρικα να ειναι δικο σου και ζεις με το φοβο του να μη σε μαλωσει ο κατοχος του αυτοκινητου...παω στοιχημα ουτε για βενζινη δεν εχεις το επιστρεφεις αδειο...

Ναυαγιο της τοπικης κοινωνιας, εκανε το λαθος μια απελπισμενη να γαμηθει μαζι σου και τωρα ουτε να σε ξαναδει δεν θελει και εσυ καθεσαι και γραφεις για αυτην απο το μισος σου επειδη σε εφτυσε ακομα και αυτη.

Παιζει βεβαια ολα αυτα να ειναι δημιουργηματα της αρρωστημενης σου ψυχης λογω μαλακιας και υπερβολικης δοσης τρελοχαπων που τα κουμπωνεις με τις χουφτες...ψυχασθενη καμμενε πιθηκε.

Κλασικη περιπτωση τεμπελχανα που το παιζει μαγκια και δεν εχει ουτε ενα αμαξι δικο του να παει μια βολτα να γαμησει.

Που ακομα και η απελπισμενη σε παρατησε σε ακυρωσε οταν καταλαβε η γυναικα οτι εισαι καψουλι και δεν γαμας καλα και εισαι επικινδυνος να τη κανεις ρεζιλι και εβγαλες μισος για αυτην με το να καθεσαι να γραφεις για αυτην...καημενε πιθηκε.

Τραβα να πιεις κανα μπαφο τωρα γιατι εχεις αρχισει ηδη και τρεμεις παλιοτεμπελχανα ανικανε αεργε.

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Ακομα προσπαθει να ξεπερασει η γυναικα τη μαλακια που εκανε πανω στην απελπισια της και γαμηθηκε (αν ειναι αληθεια και οχι στορυ) με εναν αποτυχημενο τεμπελη και μπηκε σε κινδυνο ασκοπα μαζι σου...

Αν γαμουσες καλα ρε καψουλιασμενε τεμπελη δεν θα σε αφηνε η μιλφαρα...δεν αφηνουν τους σκληρους γαμιαδες...απλα εισαι αχρηστος και ανικανος να γαμησεις μια που ειναι διψασμενη για περιπετεια και πουτσα.

Ειδε οτι εισαι μιζερος και ανικανος και δεν ειχες φραγκο ουτε ενα ξενοδοχειο να τη πας εξω απο το χωριο καπου αλλου...

Παω στοιχημα οτι εκανες σαν νευρωτικη γρια μη τυχον και σου λερωσει το δανεικο αμαξι και φρικαρε η κοπελα....χαχαχαχαχα

Τεμπελικο μιζερακι...που ζεις ολοκληρος μαντραχαλος εις βαρους αλλων και οδηγεις ξενο αμαξι και δεν εχεις ενα δικο σου, ανικανε τεμπελη.

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Τεμπελικο μιζερακι...που ζεις ολοκληρος μαντραχαλος εις βαρους αλλων και οδηγεις ξενο αμαξι και δεν εχεις ενα δικο σου, ανικανε τεμπελη.

Διαφωνώ με το να χλευάζεις τη φτώχια και την οικονομική καταστροφή.
Ειδικά σήμερα  , στη διαλυμένη ελλάδα.

Η χώρα έχει βουλιάξει.
Όπως έχω πει , γνωρίζω άπειρο κόσμο , πολύ διαφορετικό.

Αυτή τη στιγμή , οι παρακάτω κατηγορίες:

1)κρατικοδίαιτοι πάσης φύσεως, συμπεριλαμβανομένων "ιδιωτικών" υπαλλήλων τύπου ... ΤΡΑΠΕΖΩΝ , ΔΕΗ , ΟΤΕ-ΚΟΣΜΟΤΕ, ΕΥΔΑΠ , δημοτικών επιχειρήσεων , γαλονάδες κτλ

2)κάτι γκόλντεν μπόυς (εντ γκερλς) προνομιούχων προαστείων (απόφοιτοι ιδιωτικών σχολείων συνήθως) , που απλά πήραν ένα κωλόχαρτο από όπου να'ναι
και διορίστηκαν στην εταιρεία που δούλευε ο μπαμπάς

3)κάτοχοι μεγάλης ακίνητης περιουσίας

ΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΛΑ.
Αυτοί πιθανόν να είναι καλά, ακόμη και όταν θα έχουμε 2.000.000 άστεγους ή μισό μύριο νεκρούς από την πείνα.

ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΟΜΩΣ, ΕΧΟΥΝ ΓΑΜΗΘΕΙ.

Οπότε τίποτε δεν είναι δεδομένο πλέον.

Όπως

1)ότι ο άλλος έχει αυτοκίνητο , το συντηρεί και έχει και ... βενζίνη
2)μπορεί να γαμάει πουτάνες και μάλιστα ακριβές
3)μπορεί να βολτάρει και να χαλάει 50ρικα μασούρι , για ξύδια και μάσες με κάφρους φίλους

Οπότε καλό είναι να μην πουλάμε σνομπισμό και χαϊλίκι , ειδικά σε χώρους που δεν ξέρουμε ποιοί είναι μέσα και σε τι κατάσταση είναι .

Έχω ξαναπεί , ότι πήγα να ευχηθώ χρόνια πολλά σε ιατρείο γνωστού τη μέρα της γιορτής του ...

καθόταν σε ημίφως, με μια λάμπα λεντ , 1 βατ
η θερμοκρασία , χειμώνα , μέσα , παίζει να ήταν .... ίδια με έξω ή 2 βαθμούς παραπάνω ....
το μόνο που βρήκε να κεράσει ήταν ληγμένη κοκα κόλα λάϊτ !!!!!!!!

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Διαφωνώ με το να χλευάζεις τη φτώχια και την οικονομική καταστροφή.
Ειδικά σήμερα  , στη διαλυμένη ελλάδα.

Η χώρα έχει βουλιάξει.
Όπως έχω πει , γνωρίζω άπειρο κόσμο , πολύ διαφορετικό.

Αυτή τη στιγμή , οι παρακάτω κατηγορίες:

1)κρατικοδίαιτοι πάσης φύσεως, συμπεριλαμβανομένων "ιδιωτικών" υπαλλήλων τύπου ... ΤΡΑΠΕΖΩΝ , ΔΕΗ , ΟΤΕ-ΚΟΣΜΟΤΕ, ΕΥΔΑΠ , δημοτικών επιχειρήσεων , γαλονάδες κτλ

2)κάτι γκόλντεν μπόυς (εντ γκερλς) προνομιούχων προαστείων (απόφοιτοι ιδιωτικών σχολείων συνήθως) , που απλά πήραν ένα κωλόχαρτο από όπου να'ναι
και διορίστηκαν στην εταιρεία που δούλευε ο μπαμπάς

3)κάτοχοι μεγάλης ακίνητης περιουσίας

ΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΛΑ.
Αυτοί πιθανόν να είναι καλά, ακόμη και όταν θα έχουμε 2.000.000 άστεγους ή μισό μύριο νεκρούς από την πείνα.

ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΟΜΩΣ, ΕΧΟΥΝ ΓΑΜΗΘΕΙ.

Οπότε τίποτε δεν είναι δεδομένο πλέον.

Όπως

1)ότι ο άλλος έχει αυτοκίνητο , το συντηρεί και έχει και ... βενζίνη
2)μπορεί να γαμάει πουτάνες και μάλιστα ακριβές
3)μπορεί να βολτάρει και να χαλάει 50ρικα μασούρι , για ξύδια και μάσες με κάφρους φίλους

Οπότε καλό είναι να μην πουλάμε σνομπισμό και χαϊλίκι , ειδικά σε χώρους που δεν ξέρουμε ποιοί είναι μέσα και σε τι κατάσταση είναι .

Έχω ξαναπεί , ότι πήγα να ευχηθώ χρόνια πολλά σε ιατρείο γνωστού τη μέρα της γιορτής του ...

καθόταν σε ημίφως, με μια λάμπα λεντ , 1 βατ
η θερμοκρασία , χειμώνα , μέσα , παίζει να ήταν .... ίδια με έξω ή 2 βαθμούς παραπάνω ....
το μόνο που βρήκε να κεράσει ήταν ληγμένη κοκα κόλα λάϊτ !!!!!!!!

Εγω μιλαω γενικα Λακη δεν μιλαω για καποιον συγκεκριμενα, δεν ξερω ποιον εχεις στο μυαλο σου φιλε ουτε με απασχολει.

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Εγω μιλαω γενικα Λακη δεν μιλαω για καποιον συγκεκριμενα, δεν ξερω ποιον εχεις στο μυαλο σου φιλε ουτε με απασχολει.

Γενικά και ειδικά.
Αν μιλάμε για καμάκι , λέμε μεθόδους προσιτές και σε άπορους.

Το να πούμε σε κάποιον να πάει μύκονο/αράχωβα  και να χαλάει 5Κ τη μέρα σε σφηνάκια , μπορεί να αποδώσει.
Ποιούς αφορά όμως ;;;;;;;

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Γενικά και ειδικά.
Αν μιλάμε για καμάκι , λέμε μεθόδους προσιτές και σε άπορους.

Το να πούμε σε κάποιον να πάει μύκονο/αράχωβα  και να χαλάει 5Κ τη μέρα σε σφηνάκια , μπορεί να αποδώσει.
Ποιούς αφορά όμως ;;;;;;;

Λακη, ζουμε σε μια σκληρη καπιταλιστικη εποχη, τι ακριβως δεν εχεις καταλαβει φιλε παλι μεσημεριατικα;

Οι πιο πολλοι που δεν εχουν οικονομικη επαρκεια ειναι επειδη ειναι τεμπεληδες και αμπαλοι φιλε. Δεν εχω ορεξη να αναλυσω το θεμα, πες τα μονος σου. Δεν αναλυω τα αυτονοητα, το θεωρω ανοητο.

Οι αποροι λογω σοβαρων λογων, ας κανουν ο καθενας αυτο που νομιζει οτι ταιριαζει καλυτερα για τον εαυτο του. Δεν υπαρχει λογος να προτεινουμε εμεις κατι, ολα ρευστα ειναι στη καθε περιπτωση. Δεν ειναι ολα για ολους αλλωστε. Ας κανουν οτι γουσταρουν, δεν με απασχολει καν. Γραφω αυτα που γουσταρω να γραφω, οπως ολοι μας. Απλα.

Βαλε κανα ποτηρακι και ασε τις αναλυσεις, τα βαριεμαι αυτα φιλε, ειδικα οταν προκειται για τα αυτονοητα το θεωρω ανοησια.

Κανα καλο μουνι επαιξε χτες το βραδυ, κανα καλο πιωμα; Αυτο μετραει.

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146

Μιας και προτεινεις, εχω ερωτησεις:

Ποσες φορες εχεις παει;

Ποσες απο αυτες τις φορες εφυγες με γκομενα που γνωρισες εκει;

Τι μεσο ορο ηλικιας ειχαν οι γκομενες που ψαρεψες εκει;

Τι βαθμο σε ομορφια ειχαν οι γκομενες;

Γνωριζεις καποιον απο το μαγαζι ή πας απλα ξεκαρφωτος ως απλος πελατης;

Πας μονος; Με παρεα; Αντροπαρεα; Μαζι με γκομενα; Αναμεικτη παρεα αγορια κοριτσια;

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.671
Πόντοι
1.706
Όσοι έχουν νιονιό , κοιτάνε τύπους γύρω τους, που δεν ειναι ροκ σταρ, μεγιστάνες ή διάσημοι αλλά έχουν επιτυχίες
και προσπαθούν να αντιγράψουν κόλπα και τεχνικες.

Καλή επιλογή είναι αυτοί που έχουν πολλαπλές επιτυχίες, σε σύντομο διάστημα.
Αυτός που έριξε μία γκόμενα όλη κι όλη και το είχε σκοπό ζωής,
μάλλον παράδειγμα προς αποφυγή είναι .

Στα γκομενικά τα λες καλά.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom