montiliani
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2008
- Like
- 6.947
- Πόντοι
- 1.056
Την Καλησπερα στους Φιλους......Κρυα Ντουζ.....χαχαχαχαχα......ο φιλος ζητησε συμβουλες να κανει προσεγγιση σε κανενα Θηλυκο και οχι σε εκπαιδευτη τον Ο.Υ.Κ......
και γιατι να μην βγεις στην βροχη να κανεις μπανιο τυπετωρα που βρεχει ειδικα ειναι οτι πρεπει να μπεις μεσα στο φουλ παγωμενο νερο να γουσταρεις
τυπε λες να φτάσεις και στο στραπονιασμα για να πάρεις όλες τις χαρές της ζωής ;φιλε αυτο με το κεφαλι που λες εχεις τρομερο δικιο
ποναει αρκετα και ειδικα για αρχαριους μπορει να ζαλιστουνε και να πεσουνε κατω
για αυτο στην αρχη καλυτερα λιγο πιο χλιαρο νερο στο κεφαλι μην δει κανεις και τα ραπανακια αναποδα
αλλα ναι σε γενικες γραμμες ειναι τρομερη εμπειρια
οποιος δεν το εχει ζησει ειναι δυσκολο να το καταλαβει
δεν μιλαμε για απλα κρυο νερο
μιλαμε βορειος πολος
εγω τωρα προσπαθω να το παω στο next level και κανω υδρομασαζ με τερμα κρυο νερο και ριχνω και παγους μεσα
γιατι πλεον τα κρυα ντουζ γινανε καπως συνηθεια ενα χρονο τωρα
ψαχνω για κατι πιο extreme
γενικοτερα πιστευω το οτι καθε μερα πρεπει να πιεζουμε τους εαυτους μας ακομα περισσοτερο
ενα καταπλητικο βιβλιο για αυτο ειναι το you cant hurt me by david goggins
το προτεινω ανεπιφυλακτα σε οποιον δεν το εχει διαβασει
με λιγα λογια αναφερει οτι για να δεις την ωραια πλευρα της ζωης και να παρεις ολες τις χαρες της
πρεπει πρωτα να υποφερεις και να φας γαμησι επικων διαστασεων
ο χαρβαδιοτης ειναι μουρηκαι γιατι να μην βγεις στην βροχη να κανεις μπανιο τυπε
βρηκες την μοντα να μην πληρωνεις ΔΕΗ,μειωσε και την ΕΥΔΑΠ,τρως και απο καναν καδο απεξω σαν τα γατια,μηδεν εξοδα
:S :S :S
ο χαρβαδιωτης ξερει κολπα ζορικατυπε λες να φτάσεις και στο στραπονιασμα για να πάρεις όλες τις χαρές της ζωής ;
τυπε πιο εφικτό βλεπω να πεθάνουμε παρα να γαμησουμεο χαρβαδιωτης ξερει κολπα ζορικα
θεος φυλαξει ρε μπραμπ...νεα παιδια ειμαστε ακοματυπε πιο εφικτό βλεπω να πεθάνουμε παρα να γαμησουμε
Την Καλησπερα στους Φιλους......Κρυα Ντουζ.....χαχαχαχαχα......ο φιλος ζητησε συμβουλες να κανει προσεγγιση σε κανενα Θηλυκο και οχι σε εκπαιδευτη τον Ο.Υ.Κ......
εγώ καλύτερα να τον παίζω τυπε στο κρύο νερό δεν μπαίνωθεος φυλαξει ρε μπραμπ...νεα παιδια ειμαστε ακομα
χιλια μαζι σου τυπε....εγώ καλύτερα να τον παίζω τυπε στο κρύο νερό δεν μπαίνω
τυπε μπηκα εκανα μολις με παγωμενο και μου γινε η πουτσα σαν μουνοχειλοο χαρβαδιοτης ειναι μουρη
και γιατι να μην βγεις στην βροχη να κανεις μπανιο τυπε
βρηκες την μοντα να μην πληρωνεις ΔΕΗ,μειωσε και την ΕΥΔΑΠ,τρως και απο καναν καδο απεξω σαν τα γατια,μηδεν εξοδα
:S :S :S
μην περιμένεις όμως να γαμησεις τυπε αν δεν κάνεις μετά κρύο ντουςχιλια μαζι σου τυπε....
10 μπανια κανω μεταξυ 5 και 15 αυγουστου και αυτα αν εχει ζεστο καλοκαιρι
δεν ψηνονται τα καριολάκια για πούτσο αλλά εμείς για μουνί. Οι γυναίκες έχουν το σεξ και το διαχειρίζονται όπως θέλουν, γι αυτο και αντέχουν την περίοδο αγαμίας πιο πολύ απο εμάς. Ενώ εμείς με την Μαντάμ Παλάμω αντέχουμε τη περίοδο αγαμίας. Εκτός και αν κάνετε περιτομή η οποία όπως έλεγε και ο αγαπητός Κος Kellogs μειώνει τον αυνανισμό.ΧεχεΑπορία φίλε μου τι εννοείς να χαλιεμαι ακόμα και αν με πρεσαρουν;
Είναι δυνατόν να αφήσω την άλλη να μου την πει και να μην τη βρίσω;
Επίσης ειλικρινά δε μασάω από τη νομοθεσία που επέβαλαν πουστηδες και φεμινίστριες το θέμα είναι ότι δεν γνωρίζω αν και κατά πόσο ψήνονται τα καριολακια εκεί έξω για κάνα πούτσο.
Ρε φίλε , άμα είναι έτσι γαμιόμαστε με 10 αράπηδες και γλυτώνουμε την ψυχρολουσία αφού είναι ίδιο το αποτέλεσμα!δυστυχως την πρωτη εβδομαδα ειναι στραποναρισμα κανονικο
παγωνει η κωλοτρυπιδα σου σαν να εχεις κανει gape απο 10 αραπηδες
μετα ομως γαμας οκ
αλλα την πρωτη βδομαδα ειναι δυσκολα
παιζει να ουρλιαζει να σε ακουσουνε 10 τετραγωνα πιο κατω
Απορία τώρα μου έτυχε προχθές να ειμαι μεσημεράκι στο μετρό και να ξαπλώσει στον ώμο μου μια κοπέλα όπου την πήρε ο ύπνος και μετά από κανένα 20 λεπτό που κατεβήκαμε μου είπε ενώ ήταν με τις φίλες της συγγνώμη ήμουν πολύ κουρασμένη...
Βγάλε άκρη τώρα