Νέα

Μέρη για καμάκι με πολλές πιθανότητες επιτυχίας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα orgasmikos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 430
  • Εμφανίσεις 40K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.037
Πόντοι
2.606
χωρις να θελω να κανω τον πονηρο,στο ζητημα εχω διατριβη  :grin:....αυτο που εχω καταλαβει ειναι οτι οι γυναικες μυριζονται τον "λιγοψυχο" οπως το αγριογουρουνο τον ανθρωπο....αν δεν εχεις αυτοπεποιθηση,τροπους,προσεγμενη εμφανιση,σιγουρια στις κινησεις σου και νομιζεις οτι αν κερασεις ενα σφηνακι θα γαμησεις -ΚΑΤΣΕ ΣΠΙΤΙ.....Το μονο που θα καταφερεις ειναι να εκνευρισεις παρα να προσελκυσεις....και ενημερωτικα μια γυναικα εκνευρισμενη μαλλον δεν θα κανει με κανενα γνωριμια εκεινο το βραδυ..θα την χαλασεις και σε αλλους δηλαδη.....Το "σπορ" δεν ειναι για ολους, αλλα επιβαλλεται ολοι να το δοκιμασουν....με τον καιρο παντα γινεσαι καλυτερος ,γιατι πρωτα τα βρισκεις με τον εαυτο σου και μετα με τις γυναικες και αυτο μαθηματικα οδηγει σε αυτοβελτιωση....ραφιναρεται τους τροπους σας,εξελιξτε την ετυμολογια σας,αποφυγετε τα κλισε  :vomit: ,προσεξτε την σωματικη και πνευματικη σας υποσταση....υπομονη και κυριως να ξερετε πως και οι γυναικες κατα βαθος να γαμηθουν θελουν,απλα εμεις πρεπει να τους το κανουμε εμφανες....
ΚΑΛΑ ΓΑΜΗΣΙΑ !

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
823
Πόντοι
146
χωρις να θελω να κανω τον πονηρο,στο ζητημα εχω διατριβη  :grin:....αυτο που εχω καταλαβει ειναι οτι οι γυναικες μυριζονται τον "λιγοψυχο" οπως το αγριογουρουνο τον ανθρωπο....αν δεν εχεις αυτοπεποιθηση,τροπους,προσεγμενη εμφανιση,σιγουρια στις κινησεις σου και νομιζεις οτι αν κερασεις ενα σφηνακι θα γαμησεις -ΚΑΤΣΕ ΣΠΙΤΙ.....Το μονο που θα καταφερεις ειναι να εκνευρισεις παρα να προσελκυσεις....και ενημερωτικα μια γυναικα εκνευρισμενη μαλλον δεν θα κανει με κανενα γνωριμια εκεινο το βραδυ..θα την χαλασεις και σε αλλους δηλαδη.....Το "σπορ" δεν ειναι για ολους, αλλα επιβαλλεται ολοι να το δοκιμασουν....με τον καιρο παντα γινεσαι καλυτερος ,γιατι πρωτα τα βρισκεις με τον εαυτο σου και μετα με τις γυναικες και αυτο μαθηματικα οδηγει σε αυτοβελτιωση....ραφιναρεται τους τροπους σας,εξελιξτε την ετυμολογια σας,αποφυγετε τα κλισε  :vomit: ,προσεξτε την σωματικη και πνευματικη σας υποσταση....υπομονη και κυριως να ξερετε πως και οι γυναικες κατα βαθος να γαμηθουν θελουν,απλα εμεις πρεπει να τους το κανουμε εμφανες....
ΚΑΛΑ ΓΑΜΗΣΙΑ !

:hi: :hi: :hi:

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
για να γινω ακριβης....με το κλαρινομουσι,αυτο που ειναι σημερα πολυ δημοφιλες αναμεσα στα καγκουρια ,δε γαμας παρα μονο βηταγαμαντζες οταν σχολαει ξημερωματα το συνοικιακο ελληναδικο...με κανονικο μουσι η με αρρενωπο κλιν κατ λουκ ανεβαινεις κλιμακα σαφεστατα...

Είτε κανονικό,είτε κλαρινομούσι,ένα και το αυτό είναι.Για να βλέπεις όλες τις καλές με μουσάτους,πάει να πει ότι τους αρέσει,αλλιώς θα τους έβαζαν να το ξυρίσουν.Γενικά γουστάρουν πολύ την τρίχα στο στόμα τους,δεν ξέρω πως εξηγείται αυτό.

ririkonav

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
48
Like
6.580
Πόντοι
11.445
Τύπε, δοκίμασα μόλις το κρύο ντους, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕ ΝΑ ΤΟΝΕ ΓΑΜΗΣΩ ΑΣΑΛΙΩΤΑ  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:
?
δεν ανεβηκε η αυτοπεποίθηση σου τυπε και δεν εχεις ορεξη να βγεις απο το comfort zone σου ? πως ετσι ?  :huh: :huh:

harvardiotis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2019
Κριτικές
3
Like
151
Πόντοι
281
το καλυτερο σημειο ειναι με διαφορα εξω απο μετρο
εγω εκει ριχνω τις περισσοτερες

διαφωνω με το λεγειν
εγω πιστευω οτι μετραει 90% η εμφανιση και 10% το λεγειν

στις περισσοτερες επειδη δεν εχω λεγειν απλα μπαινω κατευθειαν στο ψητο και λεω αν θες να βγουμε το βραδυ και τους
δινω το κινητο μου , αν γραψουν το δικο τους καλως και βγαινουμε διαφορετικα καπακια παω στην επομενη που μου αρεσει

απλα για να φτασω στο σημειο να καθομαι σαν τον μαλακα 2 ωρες και 3 ωρες για να κανω καμακια στο μετρο ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ
να εχει ΠΑΓΩΣΕΙ το καυλι μου στο ντουζ , να εχω μπει σε οτι πιο κρυο υπαρχει , να εκτοξευσει την τεστοστερονη μου στα υψη για να το κανω αυτο το πραγμα

διαφορετικα με το ζεστο θα παω στο μετρο και θα κοιμαμαι ορθιος

harvardiotis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2019
Κριτικές
3
Like
151
Πόντοι
281
ο λογος που πετυχαινει αυτο το κολπο ειναι οτι οι περισσοτερες ειναι απροετοιμαστες μεσα στην ημερα και πεφτουν εξ ουρανου
οποτε για αυτο δεν χρειαζεται και τοσο λεγειν
την πιανεις στον υπνο την αλλη

harvardiotis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2019
Κριτικές
3
Like
151
Πόντοι
281
Τύπε, δοκίμασα μόλις το κρύο ντους, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕ ΝΑ ΤΟΝΕ ΓΑΜΗΣΩ ΑΣΑΛΙΩΤΑ  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

χαχα
η πρωτη βδομαδα ειναι γαμησι διχως αυριο
μεχρι να συνηθισεις
μετα θα δεις τα ωφελη

την πρωτα βδομαδα απλα υποφερεις ανελεητα

Stratocaster

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Νοε 2007
Κριτικές
12
Like
1.678
Πόντοι
6.255
χωρις να θελω να κανω τον πονηρο,στο ζητημα εχω διατριβη  :grin:....αυτο που εχω καταλαβει ειναι οτι οι γυναικες μυριζονται τον "λιγοψυχο" οπως το αγριογουρουνο τον ανθρωπο....αν δεν εχεις αυτοπεποιθηση,τροπους,προσεγμενη εμφανιση,σιγουρια στις κινησεις σου και νομιζεις οτι αν κερασεις ενα σφηνακι θα γαμησεις -ΚΑΤΣΕ ΣΠΙΤΙ.....Το μονο που θα καταφερεις ειναι να εκνευρισεις παρα να προσελκυσεις....και ενημερωτικα μια γυναικα εκνευρισμενη μαλλον δεν θα κανει με κανενα γνωριμια εκεινο το βραδυ..θα την χαλασεις και σε αλλους δηλαδη.....Το "σπορ" δεν ειναι για ολους, αλλα επιβαλλεται ολοι να το δοκιμασουν....με τον καιρο παντα γινεσαι καλυτερος ,γιατι πρωτα τα βρισκεις με τον εαυτο σου και μετα με τις γυναικες και αυτο μαθηματικα οδηγει σε αυτοβελτιωση....ραφιναρεται τους τροπους σας,εξελιξτε την ετυμολογια σας,αποφυγετε τα κλισε  :vomit: ,προσεξτε την σωματικη και πνευματικη σας υποσταση....υπομονη και κυριως να ξερετε πως και οι γυναικες κατα βαθος να γαμηθουν θελουν,απλα εμεις πρεπει να τους το κανουμε εμφανες....
ΚΑΛΑ ΓΑΜΗΣΙΑ !
σωστός!

Επισκέπτης
και να αναφερω και κατι τελευταιο
ειναι το καλυτερο αντικαθλιπτικο που υπαρχει
καλυτερο απο καθε χαπι εκει εξω
αν ο κοσμος το γνωριζε δεν θα επαιρνε αυτα τα χαπια για την καταθλιψη
ξαφνικα σου λυνονται ολα τα προβληματα
ουτε εγω το πιστευα , ελεγα μαλακιες λενε σιγα μην πω στο τερμα κρυο νερο ,
την πρωτη βδομαδα μονο τρως το γαμησι της ζωης σου αλλα μετα σου αλλαζει την ζωη για παντα

ειναι οτι καλυτερο εχω βρει στα 31 μου χρονια.
παλια στους τρελους εφαρμοζαν ψυχρολουσια

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.668
Πόντοι
1.706
χαχα
η πρωτη βδομαδα ειναι γαμησι διχως αυριο
μεχρι να συνηθισεις
μετα θα δεις τα ωφελη

την πρωτα βδομαδα απλα υποφερεις ανελεητα

Ωπ, κάτσε ρε φίλε, έτσι που τα λες δεν το κατάλαβα.
Γιατί θα υποφέρει ανελέητα την πρώτη εβδομάδα από το γαμήσι δίχως αύριο;
ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΓΑΜΗΣΕΙ Η΄ΘΑ ΤΟΝ ΓΑΜΗΣΟΥΝ;

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.668
Πόντοι
1.706

Τύπε μόνο κρύο ντουζ δεν φθάνει.
Πρέπει να κάνεις και ένα ηλεκτροσόκ για καλύτερα αποτελέσματα.  :S

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
823
Πόντοι
146
το καλυτερο σημειο ειναι με διαφορα εξω απο μετρο
εγω εκει ριχνω τις περισσοτερες

διαφωνω με το λεγειν
εγω πιστευω οτι μετραει 90% η εμφανιση και 10% το λεγειν

στις περισσοτερες επειδη δεν εχω λεγειν απλα μπαινω κατευθειαν στο ψητο και λεω αν θες να βγουμε το βραδυ και τους
δινω το κινητο μου , αν γραψουν το δικο τους καλως και βγαινουμε διαφορετικα καπακια παω στην επομενη που μου αρεσει

απλα για να φτασω στο σημειο να καθομαι σαν τον μαλακα 2 ωρες και 3 ωρες για να κανω καμακια στο μετρο ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ
να εχει ΠΑΓΩΣΕΙ το καυλι μου στο ντουζ , να εχω μπει σε οτι πιο κρυο υπαρχει , να εκτοξευσει την τεστοστερονη μου στα υψη για να το κανω αυτο το πραγμα

διαφορετικα με το ζεστο θα παω στο μετρο και θα κοιμαμαι ορθιος

:S :S :S

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.672
Πόντοι
2.606
τυπε πεσιμο μεσω σοσιαλ μιντια μετραει το πρωινο κρυο ντους για σιγουρη επιτυχια?  :grin:

harvardiotis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2019
Κριτικές
3
Like
151
Πόντοι
281
Ωπ, κάτσε ρε φίλε, έτσι που τα λες δεν το κατάλαβα.
Γιατί θα υποφέρει ανελέητα την πρώτη εβδομάδα από το γαμήσι δίχως αύριο;
ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΓΑΜΗΣΕΙ Η΄ΘΑ ΤΟΝ ΓΑΜΗΣΟΥΝ;

δυστυχως την πρωτη εβδομαδα ειναι στραποναρισμα κανονικο
παγωνει η κωλοτρυπιδα σου σαν να εχεις κανει gape απο 10 αραπηδες
μετα ομως γαμας οκ
αλλα την πρωτη βδομαδα ειναι δυσκολα
παιζει να ουρλιαζει να σε ακουσουνε 10 τετραγωνα πιο κατω

harvardiotis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2019
Κριτικές
3
Like
151
Πόντοι
281
εγω ηδη κλεινω ενα χρονο με τερμα παγωμενο νερο
απλα για συμβουλη καλυτερα καποιος να το ξεκινησει το καλοκαιρι που εχει φουλ ζεστη εξω
γιατι το χειμωνα ισως ειναι πιο αγριο και απο στραποναρισμα

αμαμητος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2019
Like
1.453
Πόντοι
216
και για οσους τους νοιαζει το δερμα φτιαχνεις δερματακι μωρου παιδιου
το μυαλι γυαλιζει
η τεστοστερονη στα υψη

το μονο που δεν ειναι στα υψη ειναι το καυλι χαχαχα την ωρα που κανεις ντουζ χαχαα
αλλα οκ
χα χα! εκανα παλαιοτερα τον χειμωνα και ηταν τρομερη εμπειρια.
το καλο ειναι οτι συμβαινει κατι που δεν το περιμενα αλλα ειναι λογικο. κρυωνεις, αλλα αυτο το κρυο που νοιωθεις δεν σε καταβαλει ουτε τρεμεις εφ οσων εχεις συνηθησει.
το κεφαλι μου ομως δεν συνηθησε ποτε το κρυο νερο. ειλικρινα ποναγε

harvardiotis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2019
Κριτικές
3
Like
151
Πόντοι
281
φιλε αυτο με το κεφαλι που λες εχεις τρομερο δικιο
ποναει αρκετα και ειδικα για αρχαριους μπορει να ζαλιστουνε και να πεσουνε κατω
για αυτο στην αρχη καλυτερα λιγο πιο χλιαρο νερο στο κεφαλι μην δει κανεις και τα ραπανακια αναποδα

αλλα ναι σε γενικες γραμμες ειναι τρομερη εμπειρια
οποιος δεν το εχει ζησει ειναι δυσκολο να το καταλαβει
δεν μιλαμε για απλα κρυο νερο
μιλαμε βορειος πολος

εγω τωρα προσπαθω να το παω στο next level και κανω υδρομασαζ με τερμα κρυο νερο και ριχνω και παγους μεσα
γιατι πλεον τα κρυα ντουζ γινανε καπως συνηθεια ενα χρονο τωρα

ψαχνω για κατι πιο extreme

γενικοτερα πιστευω το οτι καθε μερα πρεπει να πιεζουμε τους εαυτους μας ακομα περισσοτερο

ενα καταπλητικο βιβλιο για αυτο ειναι το you cant hurt me by david goggins

το προτεινω ανεπιφυλακτα σε οποιον δεν το εχει διαβασει
με λιγα λογια αναφερει οτι για να δεις την ωραια πλευρα της ζωης και να παρεις ολες τις χαρες της
πρεπει πρωτα να υποφερεις και να φας γαμησι επικων διαστασεων

harvardiotis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2019
Κριτικές
3
Like
151
Πόντοι
281
τωρα που βρεχει ειδικα ειναι οτι πρεπει να μπεις μεσα στο φουλ παγωμενο νερο να γουσταρεις

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom