Christos Savvidis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2018
- Like
- 823
- Πόντοι
- 146
:S :S :S
Τυπε τις πιο καλες γκομενες θα τις ριξεις στα πιο απιθανα μερη βλεπε μετρο,δρομο,πλατειες κ.ο.κ
Για να ριξεις λοιπον γκομενα χρειαζεσαι 2 πραγματα ανεξαρτητα μεταξυ τους.
1) Να εισαι εμφανισιμος
2) Να εισαι οξυδερκης και να εχεις λεγειν ωραιο
Αν εισαι εμφανισιμος θα πεσει με συνοπτικες διαδικασιες αν δεν εισαι ομως και απλα ξερεις να μιλας τοτε παλι θα πεσει η τυπισσα. Για μενα πιο σημαντικο ειναι το λεγειν,η οξυδερκεια και να με κανεις να σε θαυμασω για τη ποιοτητα του χαρακτηρα σου.
Προτιμησε πλατειες, εξοδους μετρο οπου κοσμος στεκεται και περιμενει εκει οι τυπισσες ειναι πιο χαλαρες γτ συνηθως περιμενουν φιλες για να πανε βολτα.
Να θυμασαι να εισαι ο εαυτος σου, να εχεις χιουμορ και να εισαι αληθινος αυτο θα μετρησει!
Τα φιλια μου ;)
Χαχαχα! Μάθανε πως πηδιόμαστε και πλακώσαν και οι γύφτοι!Τυπε τις πιο καλες γκομενες θα τις ριξεις στα πιο απιθανα μερη βλεπε μετρο,δρομο,πλατειες κ.ο.κ
1) Να εισαι εμφανισιμος
Αν εισαι εμφανισιμος θα πεσει με συνοπτικες διαδικασιες αν δεν εισαι ομως και απλα ξερεις να μιλας τοτε παλι θα πεσει η τυπισσα. Για μενα πιο σημαντικο ειναι το λεγειν,η οξυδερκεια και να με κανεις να σε θαυμασω για τη ποιοτητα του χαρακτηρα σου.
Προτιμησε πλατειες, εξοδους μετρο οπου κοσμος στεκεται και περιμενει εκει οι τυπισσες ειναι πιο χαλαρες γτ συνηθως περιμενουν φιλες για να πανε βολτα.
Να θυμασαι να εισαι ο εαυτος σου, να εχεις χιουμορ και να εισαι αληθινος αυτο θα μετρησει!
Τα φιλια μου ;)
Σιγά μη στήνεται στις εξόδους του μετρό σαν ανώμαλος. Γλυκειά μου, εάν βγαίνεις για ποτάκι με φίλες, και δεν έχεις σχέση, γιατι ο άλλος να μη σου μιλήσει εκεί? Έχεις την εντύπωση ότι τα μπαρ φτιάχτηκαν για τίποτε αλλό εκτός απο το φλερτ και την παρέα?
Π
οταν οι τυπισσες ειναι περιτριγυρισμενες με φιλες νιωθει δυναμη και το παιζει ιστορια..αν τη πετυχεις μονη της θα τη δεις πιο ταπεινη και μαζεμενη. Εκτος αν εχει πιει οτι υπαρχει στο μπαρ κ εχει απελευθερωθει αλλα οι ξινες που κοιτατε συνηθως δεν αφηνονται ετσι. Τεσπα οπως τη βρισκει ο καθενας. Εγω κατεβαινα μια μερα ιερα οδο με μια φιλη και ακουω καποιον να μας φωναζει απτο απεναντι πεζοδρομιο δε δινουμε σημασια και συνεχισαμε να περπαταμε. Οι τυποι αλλαξαν πεζοδρομιο και ηρθαν απο πισω μας ο ενας ηρθε διπλα μου και αρχισε να μου μιλαει ενω προχωρουσαμε και μου ζητησε τηλεφωνο. Ο τυπος ηταν πολυ ωραιος και μου αρεσε σκεφτηκα να του δωσω τηλ αλλα επειδη ο τροπος που το εκανε εμοιαζε λιγο σαικο αρνηθηκα και φυγαμε. Αν ο ιδιος τυπος με πετυχαινε εξω απτο μετρο η σε ενα μπαρ αν θελεις και πιαναμε τη κουβεντα θα ειχα ενδωσει το διχωςς αλλο!
Ο τροπος ειναι το παν φιλτατε!
Pentagiotissa που διδασκες και νομο δεν εκρατεις!!!!!
και εγω στην επεσα ομορφα χθες αλλα ουτε πμ εστειλες ουτε τιποτα να γνωριστουμε !!!!!
Θέλω ν γίνουμε φίλοι... τι λες ωρε φιλεναδα.;;δε στελνω ποτε πμ το παιζω ιστορια! λολλ
πολυ σωστη...να προσθεσω και σουπερ-μαρκετ ειδικα τα πρωιναΤυπε τις πιο καλες γκομενες θα τις ριξεις στα πιο απιθανα μερη βλεπε μετρο,δρομο,πλατειες κ.ο.κ
1) Να εισαι εμφανισιμος
Τα φιλια μου ;)
Θέλω ν γίνουμε φίλοι... τι λες ωρε φιλεναδα.;;