Νέα

Μέρη για καμάκι με πολλές πιθανότητες επιτυχίας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα orgasmikos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 430
  • Εμφανίσεις 40K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

harvardiotis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2019
Κριτικές
3
Like
151
Πόντοι
281
και για οσους τους νοιαζει το δερμα φτιαχνεις δερματακι μωρου παιδιου
το μυαλι γυαλιζει
η τεστοστερονη στα υψη

το μονο που δεν ειναι στα υψη ειναι το καυλι χαχαχα την ωρα που κανεις ντουζ χαχαα
αλλα οκ

περα απο την πλακα δεν υπαρχει
ειναι απιστευτα
στην αρχη ελεγα και εγω με τιποτα αλλα πραγματικα σου αλλαζει την ζωη αυτο το πραγμα.

harvardiotis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2019
Κριτικές
3
Like
151
Πόντοι
281
και κατι τελευταιο δεν αρρωσταινεις και σχεδον ποτε
δηλαδη πυρετους και τετοια ολα εξαφανιστηκανε
αποκτας ανοσια σε ολα αυτα

harvardiotis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2019
Κριτικές
3
Like
151
Πόντοι
281
οποτε ετυχε και φεραμε για παραδειγμα τις γκομενες
καποιος μπορει να φοβαται να μιλησει στο αφεντικο του για παραδειγμα για ενα θεμα

ε ειναι απλη η λυση
κανε ενα κρυο ντουζ το πρωι και μετα το λες πολυ ευκολα χωρις καμια απολυτως δυσκολια

η για οτιδηποτε αλλο θεμα σε βασανιζει και εχεις δυσκολια ειτε να μιλησεις για αυτο ειτε να τοποθετηθεις η οτιδηποτε

με λιγα λογια τα κρυα ντουζ εκτοξευουνε την αυτοπεποιθηση στα υψη
εγω το δοκιμαζω ενα χρονο και νομιζω πως ειμαι αλλο ατομο
μεσα σε 1 μερα πλεον μπορει να παρω και 4 τηλεφωνα απο γκομενες

harvardiotis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2019
Κριτικές
3
Like
151
Πόντοι
281
και να αναφερω και κατι τελευταιο
ειναι το καλυτερο αντικαθλιπτικο που υπαρχει
καλυτερο απο καθε χαπι εκει εξω
αν ο κοσμος το γνωριζε δεν θα επαιρνε αυτα τα χαπια για την καταθλιψη
ξαφνικα σου λυνονται ολα τα προβληματα
ουτε εγω το πιστευα , ελεγα μαλακιες λενε σιγα μην πω στο τερμα κρυο νερο ,
την πρωτη βδομαδα μονο τρως το γαμησι της ζωης σου αλλα μετα σου αλλαζει την ζωη για παντα

ειναι οτι καλυτερο εχω βρει στα 31 μου χρονια.

vyzompalakias

Νέο Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2019
Like
0
Πόντοι
0
Σκέψου φίλε ότι μέχρι να φτάσει η γκόμενα που θες να χωθείς στο μπαρ έχει ήδη φτάσει η ψυχολογία της στα ύψη μόνο και μόνο απο τα πεσίματα και τα κορναρίσματα στο δρόμο.Αυτό σημαίνει πως αισθάνεται ήδη μουνάρα και δεν χρειάζεται επιβεβαίωση.απλά να ρίξει καμμιά χυλόπιτα για να το συζητάει την άλλη μέρα με τα υπόλοιπα τσουλάκια...

BigDickGG

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2014
Κριτικές
2
Like
53
Πόντοι
0
Πολύ καλά τα λέει ο φίλος για τα cold shower.
Προσφάτως το έβαλα στη φαρέτρα μου και έχω διαπίστωσει οτι σου ανεβάζουν την ενέργεια και σε κάνει πιο παραγωγικό μέσα στη μέρα σου.
Αλλά το πραγματικό game changer είναι το NOFAP.Απόχη από πορνό και μαλακία.Μετά από μια βδομάδα περίπου καταλαβαίνεις τη διαφορά στην ψυχολόγια σου.Η αυτοπεποίθηση σου ανεβαίνει στα ύψη και γίνεσαι πολύ ελκυστικότερος στο αντίθετο φύλλο.Το semen retention σε κάνει να νιώθεις θεός.Βέβαια να γαμάμε που και που δεν λέω  :sunglasses:

masistas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2012
Κριτικές
6
Like
1.387
Πόντοι
486
Είναι κατάντια να μένεις σε πόλη όπως η Αθήνα ή Σαλόνικα, και να μην γαμάς.&_

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.816
Πόντοι
4.655
Τί κρύα ντουζ και παπαριές είναι αυτές?

Άμα βγαίνεις για καμάκι δεν έχεις ελπίδα εκτός και εάν έχεις λέγειν. Αυτό, αποκτάται με το εάν βλέπεις τις γυναίκες σαν ανθρώπους και όχι σαν κρέας να γαμήσεις. Καλύτερα να πας με call girl και μετά για ποτάκι με φίλους, παρά να ψάχνεσαι.

Ακόμη και σε μιλφ ηλικίες (30-35+) που μπορεί να βγαίνουν για να πηδηχτούν, θέλει μπλα μπλα και άνεση και να είσαι μερακλής (με μέτρο).

Οι μικρές θέλουν ψήσιμο (μέχρι 30, άντε 35 και πολύ σου λέω), το οποίο δε με χαλάει καθόλου, άμα η άλλη είναι όμορφη και έξυπνη, ίσα-ίσα που το θεωρώ και must.

Π

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
Τυπε τις πιο καλες γκομενες θα τις ριξεις στα πιο απιθανα μερη βλεπε μετρο,δρομο,πλατειες κ.ο.κ
Για να ριξεις λοιπον γκομενα χρειαζεσαι 2 πραγματα ανεξαρτητα μεταξυ τους.
1) Να εισαι εμφανισιμος
2) Να εισαι οξυδερκης και να εχεις λεγειν ωραιο

Αν εισαι εμφανισιμος θα πεσει με συνοπτικες διαδικασιες αν δεν εισαι ομως και απλα ξερεις να μιλας τοτε παλι θα πεσει η τυπισσα. Για μενα πιο σημαντικο ειναι το λεγειν,η οξυδερκεια και να με κανεις να σε θαυμασω για τη ποιοτητα του χαρακτηρα σου.

Προτιμησε πλατειες, εξοδους μετρο οπου κοσμος στεκεται και περιμενει εκει οι τυπισσες ειναι πιο χαλαρες γτ συνηθως περιμενουν φιλες για να πανε βολτα.

Να θυμασαι να εισαι ο εαυτος σου, να εχεις χιουμορ και να εισαι αληθινος αυτο θα μετρησει!
Τα φιλια μου ;)

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.816
Πόντοι
4.655
Τυπε τις πιο καλες γκομενες θα τις ριξεις στα πιο απιθανα μερη βλεπε μετρο,δρομο,πλατειες κ.ο.κ
1) Να εισαι εμφανισιμος

Αν εισαι εμφανισιμος θα πεσει με συνοπτικες διαδικασιες αν δεν εισαι ομως και απλα ξερεις να μιλας τοτε παλι θα πεσει η τυπισσα. Για μενα πιο σημαντικο ειναι το λεγειν,η οξυδερκεια και να με κανεις να σε θαυμασω για τη ποιοτητα του χαρακτηρα σου.

Προτιμησε πλατειες, εξοδους μετρο οπου κοσμος στεκεται και περιμενει εκει οι τυπισσες ειναι πιο χαλαρες γτ συνηθως περιμενουν φιλες για να πανε βολτα.

Να θυμασαι να εισαι ο εαυτος σου, να εχεις χιουμορ και να εισαι αληθινος αυτο θα μετρησει!
Τα φιλια μου ;)

Σιγά μη στήνεται στις εξόδους του μετρό σαν ανώμαλος. Γλυκειά μου, εάν βγαίνεις για ποτάκι με φίλες, και δεν έχεις σχέση, γιατι ο άλλος να μη σου μιλήσει εκεί? Έχεις την εντύπωση ότι τα μπαρ φτιάχτηκαν για τίποτε αλλό εκτός απο το φλερτ και την παρέα?

Π

Τσάρκας4

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
896
Πόντοι
96
1) Να εισαι εμφανισιμος

Τα φιλια μου ;)
Χαχαχα! Μάθανε πως πηδιόμαστε και πλακώσαν και οι γύφτοι! :grin:

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
Σιγά μη στήνεται στις εξόδους του μετρό σαν ανώμαλος. Γλυκειά μου, εάν βγαίνεις για ποτάκι με φίλες, και δεν έχεις σχέση, γιατι ο άλλος να μη σου μιλήσει εκεί? Έχεις την εντύπωση ότι τα μπαρ φτιάχτηκαν για τίποτε αλλό εκτός απο το φλερτ και την παρέα?

Π

οταν οι τυπισσες ειναι περιτριγυρισμενες με φιλες νιωθει δυναμη και το παιζει ιστορια..αν τη πετυχεις μονη της θα τη δεις πιο ταπεινη και μαζεμενη. Εκτος αν εχει πιει οτι υπαρχει στο μπαρ κ εχει απελευθερωθει αλλα οι ξινες που κοιτατε συνηθως δεν αφηνονται ετσι. Τεσπα οπως τη βρισκει ο καθενας. Εγω κατεβαινα μια μερα ιερα οδο με μια φιλη και ακουω καποιον να μας φωναζει απτο απεναντι πεζοδρομιο δε δινουμε σημασια και συνεχισαμε να περπαταμε. Οι τυποι αλλαξαν πεζοδρομιο και ηρθαν απο πισω μας ο ενας ηρθε διπλα μου και αρχισε να μου μιλαει ενω προχωρουσαμε και μου ζητησε τηλεφωνο. Ο τυπος ηταν πολυ ωραιος και μου αρεσε σκεφτηκα να του δωσω τηλ αλλα επειδη ο τροπος που το εκανε εμοιαζε λιγο σαικο αρνηθηκα και φυγαμε. Αν ο ιδιος τυπος με πετυχαινε εξω απτο μετρο η σε ενα μπαρ αν θελεις και πιαναμε τη κουβεντα θα ειχα ενδωσει το διχωςς αλλο!
Ο τροπος ειναι το παν φιλτατε!

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
229
Πόντοι
36
οταν οι τυπισσες ειναι περιτριγυρισμενες με φιλες νιωθει δυναμη και το παιζει ιστορια..αν τη πετυχεις μονη της θα τη δεις πιο ταπεινη και μαζεμενη. Εκτος αν εχει πιει οτι υπαρχει στο μπαρ κ εχει απελευθερωθει αλλα οι ξινες που κοιτατε συνηθως δεν αφηνονται ετσι. Τεσπα οπως τη βρισκει ο καθενας. Εγω κατεβαινα μια μερα ιερα οδο με μια φιλη και ακουω καποιον να μας φωναζει απτο απεναντι πεζοδρομιο δε δινουμε σημασια και συνεχισαμε να περπαταμε. Οι τυποι αλλαξαν πεζοδρομιο και ηρθαν απο πισω μας ο ενας ηρθε διπλα μου και αρχισε να μου μιλαει ενω προχωρουσαμε και μου ζητησε τηλεφωνο. Ο τυπος ηταν πολυ ωραιος και μου αρεσε σκεφτηκα να του δωσω τηλ αλλα επειδη ο τροπος που το εκανε εμοιαζε λιγο σαικο αρνηθηκα και φυγαμε. Αν ο ιδιος τυπος με πετυχαινε εξω απτο μετρο η σε ενα μπαρ αν θελεις και πιαναμε τη κουβεντα θα ειχα ενδωσει το διχωςς αλλο!
Ο τροπος ειναι το παν φιλτατε!

Pentagiotissa που διδασκες και νομο δεν εκρατεις!!!!!

και εγω στην επεσα ομορφα χθες αλλα ουτε πμ εστειλες ουτε τιποτα να γνωριστουμε !!!!!

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
Pentagiotissa που διδασκες και νομο δεν εκρατεις!!!!!

και εγω στην επεσα ομορφα χθες αλλα ουτε πμ εστειλες ουτε τιποτα να γνωριστουμε !!!!!

δε στελνω ποτε πμ το παιζω ιστορια! λολλ

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
55.802
Πόντοι
12.756
1) Να εισαι εμφανισιμος

Τα φιλια μου ;)
πολυ σωστη...να προσθεσω και σουπερ-μαρκετ ειδικα τα πρωινα

mike tri

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2015
Κριτικές
2
Like
90
Πόντοι
1
το θεμα ειναι να εχεις καλο παπαρι και να στελνεις αβερτα ντικ πικ.
καλημερα!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom