Zeygariathens
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2021
- Like
- 240
- Πόντοι
- 20
Όσα ζευγάρια γουστάρετε σινεμά αλλά να μην είστε το μόνο ζευγάρι μέσα .. από Εδώ μπορούμε να οργανωθούμε να πηγαίνουμε ίδιες μέρες και ώρες ..
Εμείς ανοίξαμε το νήμα .. αλλά οκΤο έχω πει πολλές φορές ότι πρέπει να οργανωθούμε και μπράβο στην redheadnympho που άνοιξε αυτό το νήμα είναι μία αρχή. Τώρα για όσα ζευγάρια γουστάρουνε παιχνίδια μπορούν να γίνουν όχι μόνο στα σινεμά αλλά και αλλού ξενοδοχεία και σε άλλους χώρους. Καλό θα είναι όμως οταν ένα ζευγάρι πάει σε σινεμά και θέλει να να παίξει να το γράφει εδώ παραδείγματος χάρη: Ειμαστε το τάδε ζευγάρι θα πάμε την τάδε μέρα και τάδε ώρα εκεί και θέλουμε να παίξουμε με τόσους άντρες, αυτό ίσως να είναι πολύ καλό και να γίνει οργανωμένο ώστε να μην μπαίνουν παρείσακτοι στο παιχνίδι
Άμα θελουμε κόσμο θα το λέμε εδώ ..Πολύ φοβάμαι πως εαν το βγάλουν στην δημοσιότητα...θα πλακώσει πολύς κόσμος....με ότι σημαίνει αυτό
Και ανάλογο το κόσμοΆμα θελουμε κόσμο θα το λέμε εδώ ..
Όντως τώρα έχεις καταφέρει να κάνεις swinging με τέτοια σαβουροφακλάνα;Εγω απο το 2006 ειμαι στην ομαδα που παιρνουμε αυτην εδω www.eva6969.com και εχω μεγαλη εμπειρια γενικα σε bukkake,dogging και gangbang οποτε μπωρο να πω πως μια καλη οργανωση σιγουρα και θα περασουμε καλα και πιο πολλα ζευγαρια θα ερθουν αλλα θα απονοσουμε και τυχον παρισακτους
Ειπα οτι τα ζευγαρια μπορουν να ανακοινωνουν εδω για το που θα πανε ακομα και με ποσους θελουν να παιξουν και αν δεν θελουν να το ανακοινωσουν δημοσια μπορουν να στειλουν Π.Μ. σε ατομα που θελουν και μονο
Φυσικα. Απλη διαπιστωση εκαναΆμα θελουμε κόσμο θα το λέμε εδώ ..
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Και ανάλογο το κόσμο
Ζει ακομα αυτη ρε?Όντως τώρα έχεις καταφέρει να κάνεις swinging με τέτοια σαβουροφακλάνα;
Πώς αντέχεις βρε φίλε την τύπισσα ακόμα; Ήρωας είσαι.Εγω απο το 2006 ειμαι στην ομαδα που παιρνουμε αυτην εδω www.eva6969.com και εχω μεγαλη εμπειρια γενικα σε bukkake,dogging και gangbang
Πέρασε μια βόλτα από δω πριν μερικά χρόνια και τραμπούκισε όσους την έλεγαν τελειωμένη. Και 'γω της τον είχα δόσει σε ένα dogging στο Πεδίο, πριν πολλά... πολλά χρόνια. Τώρα δεν βλέπεται.Ζει ακομα αυτη ρε?
Την ειχα δει πρεπει να ηταν 2012 με εναν τυπο τεραστιο μπαφουσκα Γιαννης εαν θυμαμαι καλα.
Τοτε ηταν καλη εμφανησιακα αλλα κατι.....δεν μαρεσε
Το νημα που ειχε πεσει η τραμπουκα ηταν πραγματικο επος, το ειχε τερματισει η τυπισσαΠέρασε μια βόλτα από δω πριν μερικά χρόνια και τραμπούκισε όσους την έλεγαν τελειωμένη. Και 'γω της τον είχα δόσει σε ένα dogging στο Πεδίο, πριν πολλά... πολλά χρόνια. Τώρα δεν βλέπεται.
Xαχαχαχαχαχαχα το ξερω πιστεψε με...Πέρασε μια βόλτα από δω πριν μερικά χρόνια και τραμπούκισε όσους την έλεγαν τελειωμένη. Και 'γω της τον είχα δόσει σε ένα dogging στο Πεδίο, πριν πολλά... πολλά χρόνια. Τώρα δεν βλέπεται.