tellystalone6969
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 19.184
- Πόντοι
- 3.656
Η άνοδος της ακροδεξιάς στην Ιταλία....
Και η πτώση.....
Και η πτώση.....
Τύπε ... εδώ είσαι !!!!!
Και η πτώση.....
Και η πτώση.....
Τύπε, εγώ πιστεύω ότι οι περισσότεροι ακροδεξιοί , χαλαρά θα ψήφιζαν ΚΚΕ ή ΑΝΤΑΡΣΥΑ , για να χτυπήσουν τη ΝΔ.Στην Ελλάδα πάντως οι περισσότεροι ακροδεξιοί καβλωνουν με τον Κούλη το γουρλοματη
Φοβερά πατουσακια....Έσκασαν φωτογρααφιεςε Αλγερινούς παρεα
Λάθος κάνεις...ο κάθε Δεξιός κουβαλάει μια ιστορία.Η στιγμή που θα το κάνει αυτό θα είναι η τελευταία του προτού αυτοκτονήσει .Τύπε, εγώ πιστεύω ότι οι περισσότεροι ακροδεξιοί , χαλαρά θα ψήφιζαν ΚΚΕ ή ΑΝΤΑΡΣΥΑ , για να χτυπήσουν τη ΝΔ.
Έκανε και το Α.Σ.Ε.Π....Όταν εμείς είχαμε Πεπονή αυτή η κυρία ήταν βρέφος. Ιταλοί γατάκια.
Και οχι μονο στο ΜΕΓΚΑ..Μεχρι και στην ΕΡΑΣΠΟΡ ενας μπαγλαμαςεκει στο μεγκα εχει χαζεψει ο εγκέφαλος τους απο την ηρωίνη του χοντρου με αυτα που λενε
αδερφε ... κομματοσκυλα χαραμοφαηδες δημοσιοι υπάλληλοι ειναι ολοι αυτοι ... μακρια απο αυτους .... εδω στο ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΗΣ siemens ολοι ελευθεροι .... η δημοκρατια της δυσης ...Και οχι μονο στο ΜΕΓΚΑ..Μεχρι και στην ΕΡΑΣΠΟΡ ενας μπαγλαμας
ξεκινησε λεγοντας οτι δεν ξεκινησε καλα η μερα επειδη βγηκε η ΜΕΛΟΝΙ.
Για πολυ καρπαζια ο τυπος..
πως μιλας ετσι για τον προεδρο ρε γαμημενε!εκει στο μεγκα εχει χαζεψει ο εγκέφαλος τους απο την ηρωίνη του χοντρου με αυτα που λενε
Για την ηρωινη λεει,οχι για τον προεδρα..πως μιλας ετσι για τον προεδρο ρε γαμημενε!
εχω ειδικο προγραμμα στον υπολογιστη, ωστε να μου ερχεται ειδοποιηση καθε φορα που γινεται μια αναφορα στον προεδρο....Για την ηρωινη λεει,οχι για τον προεδρα..
Το ιδιο προγραμμα εχει και ο ΜΠΟΥΞΟΣ οταν αναφερεστε στον γυφτορουμανο..εχω ειδικο προγραμμα στον υπολογιστη, ωστε να μου ερχεται ειδοποιηση καθε φορα που γινεται μια αναφορα στον προεδρο....
το νου σας!
Τάκαρε, σεβαστές οι γνωριμίες.εχω ειδικο προγραμμα στον υπολογιστη, ωστε να μου ερχεται ειδοποιηση καθε φορα που γινεται μια αναφορα στον προεδρο....
το νου σας!
Τρομερή μπάσα φωνή!Εκτιμώ πως κάνει πολύ βρώμικα γαμησια
εχεις στο κομμα αντιπροεδρο το τυπο "τα λίγουρευεστε" με τη φωνη καστρατου, που στο βιβλιοπωλειο του εκαναν παρελαση φουρακης παλμος γκιολβας και λοιποι της ομαδας εψιλον, τυπωνε βιβλια οτι δεν εγινε το ολοκαυτωμα και μιλας για σουργελα .Και αυτο το σούργελο, θα γινει πρωθυπουργος της Ιταλιας.
Το κλάμα καθαρίζει τα μάτια...το μυαλό τους θα χρειαστεί κι άλλες παρεμβάσεις για να καθαρίσει.Και οχι μονο στο ΜΕΓΚΑ..Μεχρι και στην ΕΡΑΣΠΟΡ ενας μπαγλαμας
ξεκινησε λεγοντας οτι δεν ξεκινησε καλα η μερα επειδη βγηκε η ΜΕΛΟΝΙ.
Για πολυ καρπαζια ο τυπος..