Λοιπόν συναγωνιστές, υπάρχουν τελικά νεωτερα από το δυτικό μέτωπο!!!!!
Καταρχήν για όλους αυτούς που λένε ότι ο τύπος είναι φίλος μου διευκρίνιση: Δεν είναι φίλος μου και δεν τον πολυσυμπαθώ κιόλας χωρίς να μου έχει κάνει κάτι όμως!!!!Απλά είναι λίγο περισσότερο κάγκουρας από το κανονικό και μου τη σπάει...
Στο ζούμί τώρα:
Αφού με έτρωγε το θέμα πήρα ένα φίλο Αθηναίο και τον αγγάρεψα άρον άρον να πάει να δει και να ρωτήσει τα κορίτσια στη Φυλής που είναι η Λάουρα.Τελικά και ο φίλος δεν την πέτυχε και δεν έμαθε και τίποτα.Σημειωτέον την έχει πάρει κι αυτός παλιότερα τη Λάουρα και την ξέρει εμφανισιακά.
Τελικά αποφάσισα να πάρω τον ίδιο τον αραββωνιάρη και να του πω να πάμε για καφέ με την ελπίδα ότι θα φέρει και αυτή για να την ξαναδώ από κοντά μήπως και κάνω λάθος.Όταν την ξαναείδα πάλι λέω αυτή είναι σίγουρα!!!!
Επειδή δεν είχα ξαναμιλήσει περισσότερο με την κοπέλα, 2 κουβέντες είχαμε πει στο δρόμο, αρχίζω εν είδει κοινωνικής περιέργειας και ρωτάω τι δουλειά κάνει από που είναι κτλ.Μου λέει λοιπόν ότι πράγματι είναι από Αλβανία αλλά έχει μεγαλώσει εδώ.
-Εδώ που έδώ ρωτάω σε ποια πόλη;
-Εδώ ....(πολη στην επαρχία) μου λέει.
-Και δεν έχει φύγει από εδώ να μείνεις αλλού;
-Όχι
-Σχολείο εδώ πήγες;
-Ναι στο ... (Ευκαιρία να ρωτήσω κανένα παλιό συμμαθητή αν την ξέρει)
-Και με τι ασχολείσαι;Δουλεύεις κάπου;
-Είμαι κομμώτρια (καμπανάκια ακούγονται στα αυτιά μου: Εξ' ου και το ξανθό το μαλλί, τα ντεκολτέ και το πουτανοβάψιμο μέρα μεσημέρι)
-Τι λέει εκεί καλά είναι;Σε πληρώνουν; "Έχεις καιρό που δουλεύεις εκεί";
-Μπλα μπλα...3 Χρόνια
-Διακοπές που θα πατε; περυσι που πήγατε; Είσουν εδώ τον Ιούνιο πέρυσι ή διακοπές;
-Μπλα μπλα....Πέρυσι δε βόλευαν τα οικονομικά και δεν πήγα πουθενά..Ούτε Αλβανία δεν ανέβηκα!!!
-Τον Ιούνιο πέρυσι δηλαδή δεν είσουν εδώ, γιατί μου φαίνεται ότι είχα έρθει στο κομμωτήριο και με είχες κουρέψει...Δε σε ήξερα βέβαια...
-Πολύ πιθανό όλο το καλοκαίρι εδώ είμουν...και τον Ιούνιο( Καμπάνα της Μητροπόλεως ηχει στα αυτιά μου)
Τελειωνουμε τον καφέ και καπάκι παίρνω ένα φίλο μου που πήγαινε στο ίδιο σχολείο με αυτή και μένει και στη γειτονιά της.
-Την ... την ξέρεις;
-Ναι Αλβανίδα είναι, τούμπανο γκομενάκι!
-Είναι χρόνια Ελλάδα;
-Εδώ γεννήθηκε...
-Πέρυσι τον Ιούνιο την έβλεπες ή έλειπε για διακοπές;
-Όχι ρε τι διακοπές, αυτή και η οικογένειά της δεν έχουν λεφτά και δεν πάνε διακοπές, μεροκάματο δουλεύουν οι δικοί της άντε να πάνε καμιά Αλβανία το Χριστούγεννα ή Πάσχα, με τους δικούς της μένει. Πηγαίνουμε το καλοκαίρι εδώ τριγύρω για κανένα μπάνιο καμια φορά με παιδιά από τη γειτονιά και έρχεται κι αυτή. (Άκουσα τα τετρακόσια σήμαντρα και τις 62 καμπάνες της Αγια-Σοφιάς).
Ξέχασα να πώ ότι στον καφέ κάποια στιγμή πήγα τουαλέτα δήθεν για να απομακρυνθώ και την έβγαλα φωτογραφία χωρίς να με καταλάβει την οποία την έστειλα στον Αθηναίο φίλο μου!!! Τελικά καταλήξαμε και οι 2 ότι πράγματι είναι σωσίας της Λάουρας η τύπισσα.
Αει στο διάολο επιτέλους λέω κι εγώ χάζεψα και βλέπω παντού πουτάνες!!!!!!!