You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Οι τσακωμοί της χρονιάς που πέρασε!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ZeroTolerance
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 48
- Εμφανίσεις 4K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
-Η Κατερίνα από Λέλας Καραγιάννη μου είχε προτείνει η ΙΔΙΑ να βρεθούμε εκτός σπιτιού.
-Η Γιούλη από Λέλας Καραγιάννη όπως είχα γράψει κάποτε , μου είπε ότι είμαι από τα λίγους μη ανώμαλους πελάτες που είχε.
- Άλλη ιερόδουλος μου ζήτησε να κάνω ιδιαίτερα στο παιδί της (!) , γιατί δεν τα πάει καλά στον κλάδο που έχω σπουδάσει.
- Άλλη ιερόδουλος μου είπε, όταν της είπα ότι δεν είμαι πανρεμένος «Εσύ δεν είσαι παντρεμένος? Δώσε μου το τηλέφωνό σου, και μόλις ξαναπάω στη χώρα μου θα έρθεις μαζί να σε παντρέψω»
Ποστ σαν το παραπανω πρεπει να μπουν στο hall of fame και να μεινουν στην αιωνιοτητα. Κραταω το στομαχι μου απο τα γελια.. απιθανο....
-Η Γιούλη από Λέλας Καραγιάννη όπως είχα γράψει κάποτε , μου είπε ότι είμαι από τα λίγους μη ανώμαλους πελάτες που είχε.
- Άλλη ιερόδουλος μου ζήτησε να κάνω ιδιαίτερα στο παιδί της (!) , γιατί δεν τα πάει καλά στον κλάδο που έχω σπουδάσει.
- Άλλη ιερόδουλος μου είπε, όταν της είπα ότι δεν είμαι πανρεμένος «Εσύ δεν είσαι παντρεμένος? Δώσε μου το τηλέφωνό σου, και μόλις ξαναπάω στη χώρα μου θα έρθεις μαζί να σε παντρέψω»
Ποστ σαν το παραπανω πρεπει να μπουν στο hall of fame και να μεινουν στην αιωνιοτητα. Κραταω το στομαχι μου απο τα γελια.. απιθανο....
Vrikolakas
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
Ρε παιδιά μην στέλνετε pm που θα βρείτε τους 'καυγάδες' Να μερικοί που βρήκα στα γρήγορα www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,19056.210]του latex vs Germaon[/url]
και φυσικά συμμαχίες αριστερών και συμμαχίες εθνικοφρόνων και να γίνονται ιντερνετικά ντού οι μέν στους δέ Εδώ πάλι το μέλος latex σπάει καρύδια μέχρι το τέλος του thread γιατί σε κάποια φάση του την πέφτουν αρκετοί και απαντάει σε έναν έναν ξεχωριστά.www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,19218.375]Όλοι vs latex[/url]
και φυσικά συμμαχίες αριστερών και συμμαχίες εθνικοφρόνων και να γίνονται ιντερνετικά ντού οι μέν στους δέ Εδώ πάλι το μέλος latex σπάει καρύδια μέχρι το τέλος του thread γιατί σε κάποια φάση του την πέφτουν αρκετοί και απαντάει σε έναν έναν ξεχωριστά.www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,19218.375]Όλοι vs latex[/url]
KATERINA69
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 13 Ιουλ 2006
- Like
- 18
Αχαχαχαχαχα….
Ρε σεις…εχετε πολύ πλακα…
Μας βαλατε στη λιστα….
Ελα μωρε τωρα….καβγαδες και βλακειες….
Μπορει να σπαμε τα ματια ο ενας του αλλουνου..αλλά καταβαθος
ξερουμε ολοι…ότι τσακωνομαστε για βλακειουλες…
Δεν πειραζει….περασμενα ξεχασμενα…
Ο καθ’ενας ξερει από μόνος του τα πιστευω του…
Υπαρχουν…πιο σοβαρα πράγματα στην ζωη μας..από το να τσακωνομαστε…
Αλλά ξερετε κατι???
Όταν γινεται αυτό….εχει πολύ πλακα το φορουμ…
Σπαει η μονοτονια….
Ααχαχαχαχαχαχα…..!!!!
Υ.Γ. Ένα παραπονο μονο εχω….Με βαλατε μαζι με τον μουα…
Ο λιομας που είναι να κανουμε τριο….τωρα που κανει κρυο?????
Ααχαχαχαχαχαχαχα…..
Χρονια πολλααααααααααα….σε ολουουουουουους…
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑΑΑΑΑΑΑΑ….!!!!
Ρε σεις…εχετε πολύ πλακα…
Μας βαλατε στη λιστα….
Ελα μωρε τωρα….καβγαδες και βλακειες….
Μπορει να σπαμε τα ματια ο ενας του αλλουνου..αλλά καταβαθος
ξερουμε ολοι…ότι τσακωνομαστε για βλακειουλες…
Δεν πειραζει….περασμενα ξεχασμενα…
Ο καθ’ενας ξερει από μόνος του τα πιστευω του…
Υπαρχουν…πιο σοβαρα πράγματα στην ζωη μας..από το να τσακωνομαστε…
Αλλά ξερετε κατι???
Όταν γινεται αυτό….εχει πολύ πλακα το φορουμ…
Σπαει η μονοτονια….
Ααχαχαχαχαχαχα…..!!!!
Υ.Γ. Ένα παραπονο μονο εχω….Με βαλατε μαζι με τον μουα…
Ο λιομας που είναι να κανουμε τριο….τωρα που κανει κρυο?????
Ααχαχαχαχαχαχαχα…..
Χρονια πολλααααααααααα….σε ολουουουουουους…
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑΑΑΑΑΑΑΑ….!!!!
Vrikolakas
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
Συγνώμη βρε Κάθριν αλλά με τον liomas τι έγινε? Χάσαμε επεισόδια
KATERINA69
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 13 Ιουλ 2006
- Like
- 18
Παει τωρα…ότι εγινε εγινε….!!!Συγνώμη βρε Κάθριν αλλά με τον liomas τι έγινε? Χάσαμε επεισόδια
barba-skoyfakias
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
χαχχαχαχαχαχαχαχα
[youtube=425,350]AOEn45vcLns[/youtube]
[youtube=425,350]AOEn45vcLns[/youtube]
KATERINA69
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 13 Ιουλ 2006
- Like
- 18
moi
Ανώτερος
Συνδεδεμένος
Είμαι εδώ επειδή...: Είμαι λάτρης των CG
Απ: Εξάρθρωση Kυκλώματος Που Eκμεταλλευόταν Ρωσίδες
« Απάντηση #63 στις: Σήμερα στις 19:56 » Παράθεση
Παράθεση από: KATERINA69 στις Χθες στις 23:37
Τοτε γλυκε μου…αφου λες ότι δεν σε ενδιαφερει…να μην ρωτας..και να μην απευθυνεσαι σε μενα…
Εγω εκανα ότι καλυτερο μπορουσα…
Μην πετας το μπαλακι και μετα να κανεις τον αδιαφορο επειδη ετυχε να εχω αυτην την ιδιοτητα…
Και ευτυχως δηλαδη που την εχω….μια χαρα με βλεπω…
Μπορει να ημουν και ένα τιποτα….!!!
Μακια….!!!
επειδη δυσκολευεσαι με την κατανοηση της γλωσσας και ειναι φυσικο επομενο βεβαια εσυ απευθυνεσαι σε μενα και σε ολους και οχι εγω εσενα.νομιζεις οτι τα ξερεις ολα και πασχεις απο ξερολιαση γενικοτερα.σου πεταξα εγω κανενα μπαλακι? μηπως διαβαζεις αναποδα? και αν εισαι ευτυχισμενη που εχεις αυτη την ιδιοτητα βγες και στου δρομους να σου δωσουνε και κανα μεταλιο.φαγουρα μου για την ιδιοτητα σου και φαγουρα σου για την ιδιοτητα μου.οσο γιατ την δικη σου ιδιοτητα και το ξερεις και συ οτι εισαι ενα τιποτα.τι περιμενες να στο πω εγω οι καποια εκατομυρια ανθρωποι? αν κανουμε κοριτσια τοτε να τα κλεισουμε στα μπουρδελα να εχουν ενα λαμπρο μελον.τι αλλο θα δουμε
Τι ελεγα????
Και η ζωη…..συνεχιζεται…..
Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα….!!!!
Ανώτερος
Συνδεδεμένος
Είμαι εδώ επειδή...: Είμαι λάτρης των CG
Απ: Εξάρθρωση Kυκλώματος Που Eκμεταλλευόταν Ρωσίδες
« Απάντηση #63 στις: Σήμερα στις 19:56 » Παράθεση
Παράθεση από: KATERINA69 στις Χθες στις 23:37
Τοτε γλυκε μου…αφου λες ότι δεν σε ενδιαφερει…να μην ρωτας..και να μην απευθυνεσαι σε μενα…
Εγω εκανα ότι καλυτερο μπορουσα…
Μην πετας το μπαλακι και μετα να κανεις τον αδιαφορο επειδη ετυχε να εχω αυτην την ιδιοτητα…
Και ευτυχως δηλαδη που την εχω….μια χαρα με βλεπω…
Μπορει να ημουν και ένα τιποτα….!!!
Μακια….!!!
επειδη δυσκολευεσαι με την κατανοηση της γλωσσας και ειναι φυσικο επομενο βεβαια εσυ απευθυνεσαι σε μενα και σε ολους και οχι εγω εσενα.νομιζεις οτι τα ξερεις ολα και πασχεις απο ξερολιαση γενικοτερα.σου πεταξα εγω κανενα μπαλακι? μηπως διαβαζεις αναποδα? και αν εισαι ευτυχισμενη που εχεις αυτη την ιδιοτητα βγες και στου δρομους να σου δωσουνε και κανα μεταλιο.φαγουρα μου για την ιδιοτητα σου και φαγουρα σου για την ιδιοτητα μου.οσο γιατ την δικη σου ιδιοτητα και το ξερεις και συ οτι εισαι ενα τιποτα.τι περιμενες να στο πω εγω οι καποια εκατομυρια ανθρωποι? αν κανουμε κοριτσια τοτε να τα κλεισουμε στα μπουρδελα να εχουν ενα λαμπρο μελον.τι αλλο θα δουμε
Τι ελεγα????
Και η ζωη…..συνεχιζεται…..
Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα….!!!!
KATERINA69
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 13 Ιουλ 2006
- Like
- 18
Έχω ξεκινησει με βοτκα-πορτοκαλι….Katerina Walker.........Black Label!!!
Αχαχαχαχαχαχα…..!!!!
Οι τσακωμοί του Mclein που είναι;
Πολύ εύστοχη παρατήρηση!!
Οι τσακωμοί του Mclein που είναι;
Δυστυχώς εξαφανίστηκε ο ίδιος, όχι μόνο οι τσακωμοί του.Πολύ εύστοχη παρατήρηση!!
Κρίμα
cptn_mac
Μέγας
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 37
- Like
- 135
- Πόντοι
- 4.837
Δυστυχώς εξαφανίστηκε ο ίδιος, όχι μόνο οι τσακωμοί του.
Κρίμα
Όχι και πολύ κρίμα πήγαινε γυρεύοντας
Επισκέπτης
ο mclein πριν 3 εβδομάδες μετά από ένα μπαράζ μηνυμάτων από κάποιον με νικ νύχτας που μέσα από τα μηνύματα του την μάνα μου την διόρισε στο μαγαζί της Κατερίνας και μπαναρίστηκε μου έστειλε κανά δυο πμ ο mclein και πούλησε λίγο μαγκιά γιατί ήταν κολητός του νύχτα η ίσως και να ήταν το ίδιο άτομο με διπλό νικ και μετά εξαφανίστηκε.Πολύ εύστοχη παρατήρηση!!
alexandros1976
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Χρονια πολλα σε ολους μαγκες!!!!!
καλη χρονια και οτι ποθειτε!!!!!
Εχω μπλεχτει και εγω σε παρα πολλους διαδικτυακους καβγαδες ,
αλλους αστειους, αλλους τελειως χαλια!!!
Κυριως για το Ποδοσφαιρο.....το Πιο ωραιο ΔΕΥΤΕΡΟ πραγμα στην ζωη μας !!!!
Λοιπον ΣΕ ΟΛΟΥΣ καλη χρονια Φιλοι !!!!!
καλη χρονια και οτι ποθειτε!!!!!
Εχω μπλεχτει και εγω σε παρα πολλους διαδικτυακους καβγαδες ,
αλλους αστειους, αλλους τελειως χαλια!!!
Κυριως για το Ποδοσφαιρο.....το Πιο ωραιο ΔΕΥΤΕΡΟ πραγμα στην ζωη μας !!!!
Λοιπον ΣΕ ΟΛΟΥΣ καλη χρονια Φιλοι !!!!!
Όχι και πολύ κρίμα πήγαινε γυρεύοντας
Στα αθλητικά δεν την πάλευε.
Στα υπόλοιπα ήταν κάπως........"μαζεμένος" [
KATERINA69
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 13 Ιουλ 2006
- Like
- 18
Ωπα…με αναφέρεις και βγαινεις ακυρος…ο mclein πριν 3 εβδομάδες μετά από ένα μπαράζ μηνυμάτων από κάποιον με νικ νύχτας που μέσα από τα μηνύματα του την μάνα μου την διόρισε στο μαγαζί της Κατερίνας και μπαναρίστηκε μου έστειλε κανά δυο πμ ο mclein και πούλησε λίγο μαγκιά γιατί ήταν κολητός του νύχτα η ίσως και να ήταν το ίδιο άτομο με διπλό νικ και μετά εξαφανίστηκε.
Για λιγο σεβασμο…ότι κι αν είναι αυτος που λες…
Επισκέπτης
δεν κατάλαβες ακριβώς τι ενοώ ότι μου έστελνε πμ που έλεγε σου γαμώ την μάνα και για αυτό στο γράφω μεταφορικά.Ωπα…με αναφέρεις και βγαινεις ακυρος…
Για λιγο σεβασμο…ότι κι αν είναι αυτος που λες…
KATERINA69
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 13 Ιουλ 2006
- Like
- 18
Ναι…αλλά εγω στενοχωριεμαι όταν ακουω αυτά….!!!δεν κατάλαβες ακριβώς τι ενοώ ότι μου έστελνε πμ που έλεγε σου γαμώ την μάνα και για αυτό στο γράφω μεταφορικά.
Δεν είναι σωστο…
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 114
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 210
- Εμφανίσεις
- 24K