alths_epi_kyrias
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Απρ 2013
- Κριτικές
- 12
- Like
- 108
- Πόντοι
- 26
Λοιπόν ανοίγω καινούργιο θέμα γιατί τρώγομαι με τα ρούχα μου!!!!!
Προχθές πόσταρα αυτό:
Αφορά τη Λάουρα μια ξανθιά Αλβανίδα από Φυλής 86 ισόγειο.
Από προχθές δε μου έχει απαντήσει άνθρωπος.Οπότε 2 τινά συμβαίνουν:
α.Είναι πράγματι αυτή
β.Με γράφουν όλοι στα αρχίδια τους.
Στη β.περίπτωση οκ δε χάλασε κι ο κόσμος αυτά έχει η ζωή.
Στην α. περίπτωση όμως...τα πράγματα περιπλέκονται κάπως...
Από τη μια δε μπορώ να πάω να του πω του τύπου "ξέρεις αδερφέ η γκόμενά σου έχει μια πατούρα άλλο πράγμα, την εχω σκίσει άπειρες φορές"...Από την άλλη τον άκουγα που κοκορευόταν και την έλεγε στεγνα σε κάποιο παιδί που δεν έχει γκόμενα...και είμουν στο τσάκ να τον κάνω ρόμπα.
Αν δεν είναι όμως αυτή θα γίνω εγώ ρόμπα και μοιραία θα πιαστούμε στα χέρια, κάτι που δε θέλω....
Σημειωτέον ότι το ο τύπος πρόσφατα μετακόμισε από Αθήνα....Είναι πολλές οι συμπτώσεις ρε πούστη μου..
Προχθές πόσταρα αυτό:
Ρε μάγκες συγγνώμη ερώτηση...Η τύπισσα αυτή δουλεύει ακόμα:
Θέλω να πω την έχετε δει πχ πρόσφατα σε κάποια τσάρκα;;Κι αν ναι που και πότε;;Επίσης αν δεν την έχετε δει είναι σίγουρο ότι είναι Αθήνα ακόμα;
Και επειδή θα ρωτήσετε να σας πω γιατί ρωτάω: Μου σύστησε σήμερα το πρωί ένας γνωστός μου την κοπέλα του που πάνε και για αραββώνα μάλιστα και είναι ίδια αυτή...ΚΑΙ Η ΚΟΠΕΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΑΛΒΑΝΙΔΑ!!!!! Banging Head Against a Wall Banging Head Against a Wall Banging Head Against a Wall
Αφορά τη Λάουρα μια ξανθιά Αλβανίδα από Φυλής 86 ισόγειο.
Από προχθές δε μου έχει απαντήσει άνθρωπος.Οπότε 2 τινά συμβαίνουν:
α.Είναι πράγματι αυτή
β.Με γράφουν όλοι στα αρχίδια τους.
Στη β.περίπτωση οκ δε χάλασε κι ο κόσμος αυτά έχει η ζωή.
Στην α. περίπτωση όμως...τα πράγματα περιπλέκονται κάπως...
Από τη μια δε μπορώ να πάω να του πω του τύπου "ξέρεις αδερφέ η γκόμενά σου έχει μια πατούρα άλλο πράγμα, την εχω σκίσει άπειρες φορές"...Από την άλλη τον άκουγα που κοκορευόταν και την έλεγε στεγνα σε κάποιο παιδί που δεν έχει γκόμενα...και είμουν στο τσάκ να τον κάνω ρόμπα.
Αν δεν είναι όμως αυτή θα γίνω εγώ ρόμπα και μοιραία θα πιαστούμε στα χέρια, κάτι που δε θέλω....
Σημειωτέον ότι το ο τύπος πρόσφατα μετακόμισε από Αθήνα....Είναι πολλές οι συμπτώσεις ρε πούστη μου..