piko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2006
- Like
- 1.638
- Πόντοι
- 216
Στο viber της φαινονται τα online status ?
Γιατί δεν το κοιτάς?
Πρέπει να ποστάρεις στο φόρουμ για να μάθεις δηλαδή?
Τι ναρκωτικά παίρνετε ρε παιδιά!
Στο viber της φαινονται τα online status ?
Οχι pm ρε παιδιάαα,στο τηλ και όταν βρω ευκαιρία απαντάω: 6987417879Καλημέρα Μελίνα,
σου έχω στείλει pm για ραντεβού την Πέμπτη. Αν μπορείς απάντησε μου για να κανονίσω.
Ευχαριστώ
Οχι pm ρε παιδιάαα,στο τηλ και όταν βρω ευκαιρία απαντάω: 6987417879
●Μόνο μηνύματα, όχι κλήσεις (το έχω αθόρυβο,στου κουφού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα)
●Δεν κάνω άναλ
●Ωράριο 12:00 Με 23:00
●Μόνο στο Μπιλ
●100 δωράκι /80 λεπτά (για άνεση)
●Το δωράκι δίνεται πριν ξεκινήσει το ραντεβού
●Παρακαλώ ένα όνομα στο πρωτο
μήνυμα.
Ειναι εξυπνο το κοριτσι
Χρησιμοποιωντας ενα μονο χοτελ κερδιζει 2 ωρες για καθε ραντεβου. Απο αυτες δινει 20 λεπτα στον πελατη και γινεται value for money
Ειναι εξυπνο το κοριτσι
Χρησιμοποιωντας ενα μονο χοτελ κερδιζει 2 ωρες για καθε ραντεβου. Απο αυτες δινει 20 λεπτα στον πελατη και γινεται value for money
●Μόνο μηνύματα, όχι κλήσεις (το έχω αθόρυβο,στου κουφού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα)
●Δεν κάνω άναλ
●Μόνο στο Μπιλ
μήνυμα.
αν δεν περασει η φουρια τυπε δε λεει
μπουρδελο φαση με φουλ αναμονη
Ποτε στη φουρια τυπε ειναι γνωστο
●Δεν κάνω άναλ
●Μόνο στο Μπιλ
μήνυμα.
Πάντως αλήθεια είναι ότι τελικά δεν δούλεψε σήμερα επειδή της έτυχε μια υποχρέωση, μου ακύρωσε κι εμένα ραντεβού κλεισμένο από τη Δευτέρα που την είχα συναντήσει ξανά.Απλά για να τα λέμε όλα..
Στέλνω την προηγούμενη εβδομάδα και επικοινωνώ όντως προσπαθώντας να κλείσω για αυτό το Σάββατο , μη έχοντας εμπειρία έστειλα τι ήθελα και συγκεκριμένη μέρα/ώρα και μου είπε ότι δεν είναι κλεισμένη για Σάββατο ακόμα σε καμία ώρα.. κάθε μέρα προσπαθούσα με ωραίο τρόπο να κλείσω την ώρα μέσω viber Και δεν απάνταγε ενώ τα διάβαζε..ξαφνικά απαντάει ξερά και λέει ότι μάλλον μπερδεύτηκα και οτι δεν θα δουλέψει Σάββατο ούτε κλείσαμε για Σαββάτο.. Προσπαθώντας για άλλη μέρα την ρωτάω ωραία πες μου εσύ πότε μπορείς, και στο τέλος μόνο μου δεν με έβρισε λέγοντας μου με ύφος να βρω άλλη κοπέλα και ότι έχει πολλά μηνύματα ήδη, παρόλα αυτά η διαφήμιση συνεχίζεται ..τι να πω , μήπως νόμιζε ότι θα πλήρωνα με λεφτά Μονόπολης ή είναι θύμα της δόξας της, πάντως σίγουρα όχι επαγγελματίας, τουλάχιστον στο κομμάτι που είδα. Τέτοιο άκυρο δεν έχω φάει ούτε από γκόμενα έξω που έχω μιλήσει, πόσο μάλλον επι πληρωμής! Αυτό για να ξεκολλήσουμε λίγο από την μυθοπλασία και θεοποίηση.
Food for thought
Λοιπόν... βρήκα την συνομιλία μας και την έχω διαθέσιμη για οποίον θελήσει!Απλά για να τα λέμε όλα..
Στέλνω την προηγούμενη εβδομάδα και επικοινωνώ όντως προσπαθώντας να κλείσω για αυτό το Σάββατο , μη έχοντας εμπειρία έστειλα τι ήθελα και συγκεκριμένη μέρα/ώρα και μου είπε ότι δεν είναι κλεισμένη για Σάββατο ακόμα σε καμία ώρα.. κάθε μέρα προσπαθούσα με ωραίο τρόπο να κλείσω την ώρα μέσω viber Και δεν απάνταγε ενώ τα διάβαζε..ξαφνικά απαντάει ξερά και λέει ότι μάλλον μπερδεύτηκα και οτι δεν θα δουλέψει Σάββατο ούτε κλείσαμε για Σαββάτο.. Προσπαθώντας για άλλη μέρα την ρωτάω ωραία πες μου εσύ πότε μπορείς, και στο τέλος μόνο μου δεν με έβρισε λέγοντας μου με ύφος να βρω άλλη κοπέλα και ότι έχει πολλά μηνύματα ήδη, παρόλα αυτά η διαφήμιση συνεχίζεται ..τι να πω , μήπως νόμιζε ότι θα πλήρωνα με λεφτά Μονόπολης ή είναι θύμα της δόξας της, πάντως σίγουρα όχι επαγγελματίας, τουλάχιστον στο κομμάτι που είδα. Τέτοιο άκυρο δεν έχω φάει ούτε από γκόμενα έξω που έχω μιλήσει, πόσο μάλλον επι πληρωμής! Αυτό για να ξεκολλήσουμε λίγο από την μυθοπλασία και θεοποίηση.
Food for thought