Melinadiva
Call-Girl
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2019
- Like
- 5.180
Αύριο Τρίτη 7/1 επιστρέφω κανονικά, απλά Τρίτη κ Τετάρτη λόγω αποχής έχω ήδη φορτώσει πράμαΠότε επανέρχεται ξέρουμε?
Αύριο Τρίτη 7/1 επιστρέφω κανονικά, απλά Τρίτη κ Τετάρτη λόγω αποχής έχω ήδη φορτώσει πράμαΠότε επανέρχεται ξέρουμε?
Είναι λίγο θέμα υγιεινής, καθαρά σεντόνια κτλ...Βασικα αμα εχει κλεισμενο μονιμα ενα room στο bill (και ας μη μενει εκει) μπορει να το κανει σε φαση incall... και ας χρεωνει +10-15 το πελατη... αφου ο πελατης θα πρεπε να δινει +22 minimum ουτως ή αλλως. Συμφερει δλδ τον πελατη ετσι αλλα και την ιδια αφου μπορει να μεταπουλαει και να βγαζει κερδος απ'το hotel room. Και τις μερες που δεν θελει να δουλεψει απλως δεν κλεινει δωματιο.
έκλαψα λίγοαν ερθεις αναμεσα 11:00 πρωινη και παραμεινης εως 13:00 εχει και 2 γευματα ;) ρε σοβαρευτειται λιγο
Αύριο Τρίτη 7/1 επιστρέφω κανονικά, απλά Τρίτη κ Τετάρτη λόγω αποχής έχω ήδη φορτώσει πράμα
πάντα φροντίζω να αφήνω κενό μισαωρο να να πιω μια τζουρα καφέ...Σε στυλ μπουρδέλου φάση δηλαδή. Βγαίνεις από το ένα δωμάτιο πας στο άλλο! :S
Μπράβο σου κουκλαρα! Η διάθεση είναι το παν σε μια συνεύρεση.πάντα φροντίζω να αφήνω κενό μισαωρο να να πιω μια τζουρα καφέ...
Γι'αυτό κ το ωράριο μου είναι σχετικά μεγάλο!
Χάνω λίγο περισσότερο χρόνο αλλα κερδίζω διάθεση!
Αύριο Τρίτη 7/1 επιστρέφω κανονικά, απλά Τρίτη κ Τετάρτη λόγω αποχής έχω ήδη φορτώσει πράμα
πάντα φροντίζω να αφήνω κενό μισαωρο να να πιω μια τζουρα καφέ...
και για να μην τρωει ο επομενος τα …. του προηγουμενου θα προσθετα εγω :S
Είναι λίγο θέμα υγιεινής, καθαρά σεντόνια κτλ...
Δεν γνωρίζω πως ακριβώς θα μπορούσε να βολέψει κάτι τέτοιο
Τον πέρασες τον συχωρεμενο.Οι ρωσιδες των γραφειων ετσι δουλευουν παντως με τα incall... ορισμενες δε που συγκατοικουν στο ιδιο δωματιο παιρνουν πελατες μεχρι και εκ περιτροπης χωρις να ξεμεινουν απο σεντονια και πετσετες. Στα καλα ξενοδοχεια εχουν αρκετα σεντονια/πετσετες (καμμια φορα και παντοφλες μιας χρησης σε καποια hotel) και γινεται δουλεια. Σε κακα ξενοδοχεια μπορει να υπαρχει και ελλειψη. Αλλα ακομα και στα κακα ξενοδοχεια οι πιο εμπειρες ρωσιδες λενε οτι με ενα τιπ 5 ευρω στη καμαριερα μπορει να φερει οσα σεντονια/πετσετες χρειαζονται. Εγω παρατηρω οτι πιο μεγαλο προβλημα ειναι τα μαξιλαρια που εχουν παρει "ξωφαλτσες" και τα μπανια που γινονται λιμνες παρα οι πετσετες και τα σεντονια. Με τα μαξιλαρια λυνεται αν τα εχεις στην ακρη ή κατω απο το σεντονι/καλυμα, με τα μπανια λυνεται αμα χρησιμοποιησεις μια ηδη βρεμενη πετσετα για να τη κανεις "σφουγγαριστρα" επιτοπου με 2-3 κινησεις και να στεγνωσεις το πατωμα. Ουτως ή αλλως βρεμενη για αλλαγη ειναι, οπότε δε σε νοιαζει.
Γενικοτερα εισαι πιο χαλαρη ακομα και απ'το να φευγεις, να πηγαινεις για καφε, και να γυριζεις. Μπορεις να εκμεταλλευτεις το χρονο σου χωρις να ντυνεσαι να φευγεις και να ξανα-επιστρεφεις. Για το πελατη το κυριο κερδος ειναι οτι δε πληρωνει τα +22 (minimum) και οτι δε θα εχει ποτε θεμα να βρει δωματιο (και κατ'επεκταση να εχει θεμα να σε κλεισει), για σενα οτι μπορεις να χρεωσεις ακομα και +10-15 / ραντεβου και παλι να βγει φθηνοτερο το τελικο κοστος στο πελατη (πχ μειον 10 / μειον 15 τελικο κοστος αφου δε πληρωνει το hotel ο πελατης αυξανοντας το vfm σου) ενω παραλληλα εσυ βγαζεις ενα μικρο κερδος και απ'το δωματιο. Αν μιλαμε για 20-30 ευρω τη μερα μπορει να μην ειναι πολυ αλλα σε 200 μερες δουλειας ειναι 4000-6000 ευρω απ'το πουθενα και επι χρονια ειναι δεκαδες χιλιαδες.
Εμενα γενικα με βολευουν τα incall και τα επιλεγω σχεδον αποκλειστικα. Ομως οι περισσοτερες ελληνιδες εχουν outcall οπότε αναγκαστικα το χρημα ρεει προς το ανατολικο μπλοκ που παρεχει incall. Νομιζω δεν ειμαι ο μονος. Οπότε στα παραπανω βαλε και πιθανα κερδη πελατειας απ'το οτι θα εχεις και πελατες που επιλεγουν incall
Στα πλην ειναι οτι μπορει να χρειαστει να αλλαξεις η ιδια τα σεντονια, να κανεις τη κινηση-σφουγγαριστρα με μια ηδη βρεμενη πετσετα στο μπανιο για να καθαρισεις το πατωμα, και να πεταξεις τις βρεμενες πετσετες σε ενα καλαθι ή σε καποια γωνια. Δουλεια 3 λεπτα βεβαια αλλα οκ. Αν δεν εχεις back-to-back ραντεβου ή θελει πιο χοντρη καθαριοτητα καλεις και room service
Τον πέρασες τον συχωρεμενο.
Απλά κοιτάς στην πίσω σελίδα φίλε...πως μπορω να βρω το τηλ της ?
Τον πέρασες τον συχωρεμενο. Εντάξει!!! Έπος!!!
Καλημερα Μελίνα!!Ζητώ συγνώμη σε όσους καθυστερώ να απαντήσω αλλά λόγω φόρτου εργασίας δυσκολεύομαι πολλές φορές να δω τα μηνύματα μου ...
Παρακαλώ να μου γράφετε ονόματα η nicknames να ξέρω που απευθύνομαι.
Εύχομαι καλή Κυριακή σε όλους
Ζητώ συγνώμη σε όσους καθυστερώ να απαντήσω αλλά λόγω φόρτου εργασίας δυσκολεύομαι πολλές φορές να δω τα μηνύματα μου ...
Το πως θέλω να σε γλείψω δεν λέγεταιΖητώ συγνώμη σε όσους καθυστερώ να απαντήσω αλλά λόγω φόρτου εργασίας δυσκολεύομαι πολλές φορές να δω τα μηνύματα μου ...