Melinadiva
Call-Girl
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2019
- Like
- 5.180
Έχω γίνει πρωινός τύπος έρωτά μου :-*Καλημέρα Μελινάκι
Στα κέφια σου είσαι πρωί πρωί και δίνεις ωραίες απαντήσεις
Έχω γίνει πρωινός τύπος έρωτά μου :-*Καλημέρα Μελινάκι
Στα κέφια σου είσαι πρωί πρωί και δίνεις ωραίες απαντήσεις
Εσείς που γράφετε 30 μηνύματα το δευτερόλεπτο (δεν έχω καταλάβει ακόμα πως τα καταφέρνετε) θα μπλοκάρεστε αυτόματα με μια δαχτυλιά
Πληροφοριακά... Χωρίς να κάνετε παράπονα!!!
Γιατί όλα έχουν κ ένα όριο, ακόμα κ η καλοσύνη!
μην ξεχνάς τους γαμιάδες του πληκτρολογίου και της παπαρολογίας...τι να πω καποιοι εχουν μεινει σε αυτο που λεγανε οι παπουδες μας με τα λεφτα μου γαμω και την κυρα μου :S πολυ λυπηρο :- τα πραγματα για οσους εχουν μεινει στην εποχη του μπουρδελου προηγουμενων δεκαετιων εχουν αλλαξει ;) πια εχουν και οι γυναικες το δικαιωμα επιλογης ;)
Ισχύει για όλες τις κοπέλες φίλε, όποιος φέρθηκε με ευγένεια χαμένος δεν βγήκε...Η Μελινα ειναι ΓΥΝΑΙΚΑ, φερσου ομορφα και θα ξεχασεις πως σε λενε.
ΣυμφωνώΙσχύει για όλες τις κοπέλες φίλε, όποιος φέρθηκε με ευγένεια χαμένος δεν βγήκε...
Λοιπόν... βρήκα την συνομιλία μας και την έχω διαθέσιμη για οποίον θελήσει!
Είσαι από τους τύπους που δεν κατάφερα να βγάλω άκρη παρόλο που μου φάνηκες οκ άτομο στην αρχή και σου έδωσα κ τον δεύτερο μόνιμο αριθμό μου για να με βρίσκεις πιο εύκολα...
Το αποτέλεσμα ήταν να σε μπλοκαρω και στους δύο αριθμούς κ προφανώς γι'αυτό κ ποσταρες.
Χωρίς να σε γνωρίζω σίγουρα μπορούν να υπάρξουν παρεξηγήσεις!
Σάββατο να ξέρεις δεν δούλεψα όντως , όταν ακυρώνω δεν το κάνω για την πλάκα μου αλλα γιατί υπάρχει σοβαρός λόγος. (Αν κ δεν είχαμε οριστικοποιήσει τίποτα)
Προτείνω να δώσουμε άλλη μια ευκαιρία ο ένας στον άλλον αν θελήσεις.
Καλή σου μέρα...
Τηλέφωνο πως βρίσκουμε?
Οχι pm ρε παιδιάαα,στο τηλ και όταν βρω ευκαιρία απαντάω: 6987417879
●Μόνο μηνύματα, όχι κλήσεις (το έχω αθόρυβο,στου κουφού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα)
●Δεν κάνω άναλ
●Ωράριο 12:00 Με 23:00
●Μόνο στο Μπιλ
●100 δωράκι /80 λεπτά (για άνεση)
●Το δωράκι δίνεται πριν ξεκινήσει το ραντεβού
●Παρακαλώ ένα όνομα στο πρωτο
μήνυμα.
που να παει το ματι σου στο τηλεφωνο οταν διπλα ειναι ο κωλος της Μελινας εστω και σε μικρογραφια...ευχαριστω... το ειχα δει το μνμ αυτο και δεν πηγε το ματι στο τηλεφωνο
Απλά για να τα λέμε όλα..
Στέλνω την προηγούμενη εβδομάδα και επικοινωνώ όντως προσπαθώντας να κλείσω για αυτό το Σάββατο , μη έχοντας εμπειρία έστειλα τι ήθελα και συγκεκριμένη μέρα/ώρα και μου είπε ότι δεν είναι κλεισμένη για Σάββατο ακόμα σε καμία ώρα.. κάθε μέρα προσπαθούσα με ωραίο τρόπο να κλείσω την ώρα μέσω viber Και δεν απάνταγε ενώ τα διάβαζε..ξαφνικά απαντάει ξερά και λέει ότι μάλλον μπερδεύτηκα και οτι δεν θα δουλέψει Σάββατο ούτε κλείσαμε για Σαββάτο.. Προσπαθώντας για άλλη μέρα την ρωτάω ωραία πες μου εσύ πότε μπορείς, και στο τέλος μόνο μου δεν με έβρισε λέγοντας μου με ύφος να βρω άλλη κοπέλα και ότι έχει πολλά μηνύματα ήδη, παρόλα αυτά η διαφήμιση συνεχίζεται ..τι να πω , μήπως νόμιζε ότι θα πλήρωνα με λεφτά Μονόπολης ή είναι θύμα της δόξας της, πάντως σίγουρα όχι επαγγελματίας, τουλάχιστον στο κομμάτι που είδα. Τέτοιο άκυρο δεν έχω φάει ούτε από γκόμενα έξω που έχω μιλήσει, πόσο μάλλον επι πληρωμής! Αυτό για να ξεκολλήσουμε λίγο από την μυθοπλασία και θεοποίηση.
Food for thought
Ρε μαγκες αφου το γραφει καθαρα ο τυπος <<μη έχοντας εμπειρία έστειλα>> οτι δεν γνωριζει πανω κατω τι παιζει .
Σιγα σιγα τυπε θα μαθεις εχω φαει ακυρο στα ματια την τελευταια στιγμη αρκετες φορες και οταν λεμε ακυρο να πας στο χοτελι πριν παρεις δωματιο να παιρνεις τηλ το κοριτσι να δεις αν γινει τελικα το ραντεβου και να κλεισεις δωματιο και να σου λεει μολις τωρα εβγαλε αιμα το μουνακι μου εχω περιοδο και αλλα σκηνικα που τελειωμο δεν εχουν.
Απο την αλλη οταν ενα κοριτσι οπως η Μελινα δεν απαντα κλπ παει να πει οτι γινεται τησ ποπης το καγκελο αρα θελει υπομονη το πραγμα .
Καλο θα ειναι να μας ενημερωνεις και να ενημερωνεσαι .
Με σεβασμο στα κοριτσα και στους συναγωνιστες
[/quote
Αυτά καλό είναι να μην γίνονται .... Πάλι χαμένη είναι όποτε ...
Το τηλέφωνο θα λειτουργεί μέχρι κ το Σάββατο με μοναδικό σκοπό να επικοινωνήσω με κάποια ήδη κλεισμένα ραντεβού...(έχουν ήδη κλειστεί για όλο το 3ημερο)
Από σήμερα δεν απαντώ οπότε μη κάνετε τον κόπο να στείλετε οτιδήποτε και από Σάββατο βράδυ θα είναι απενεργοποιημένο οπότε και δεν θα ισχύει πλέον.
Χαίρομαι που βρήκα κόσμο τον οποίο γνώριζα χρόνια κ χαθήκαμε , αυτός ήταν και ο αρχικός μου σκοπός.
Δεν κρύβω οτι με τόσα μηνύματα έγινε το μυαλό μου μαρμελάδα, δεν άντεχα περισσότερο... :S
Οι παλιοί κ οι νέοι οι οποίοι συνάντησα και κέρδισαν την εμπιστοσύνη μου , ξέρετε που θα με βρείτε...
Καλό ΠΣΚ σε όλους
Το τηλέφωνο θα λειτουργεί μέχρι κ το Σάββατο με μοναδικό σκοπό να επικοινωνήσω με κάποια ήδη κλεισμένα ραντεβού...(έχουν ήδη κλειστεί για όλο το 3ημερο)
Από σήμερα δεν απαντώ οπότε μη κάνετε τον κόπο να στείλετε οτιδήποτε και από Σάββατο βράδυ θα είναι απενεργοποιημένο οπότε και δεν θα ισχύει πλέον.
Χαίρομαι που βρήκα κόσμο τον οποίο γνώριζα χρόνια κ χαθήκαμε , αυτός ήταν και ο αρχικός μου σκοπός.
Δεν κρύβω οτι με τόσα μηνύματα έγινε το μυαλό μου μαρμελάδα, δεν άντεχα περισσότερο... :S
Οι παλιοί κ οι νέοι οι οποίοι συνάντησα και κέρδισαν την εμπιστοσύνη μου , ξέρετε που θα με βρείτε...
Καλό ΠΣΚ σε όλους