pilofori
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 19
- Like
- 9.917
- Πόντοι
- 9.095
Εεεεεετσι! Που να δεις μια 60άρα που έχω κάθε καλοκαίριΓνωρίζω γυναίκες που στα 50 τους εξακολουθούν να είναι μουνάρες
Εεεεεετσι! Που να δεις μια 60άρα που έχω κάθε καλοκαίριΓνωρίζω γυναίκες που στα 50 τους εξακολουθούν να είναι μουνάρες
Γνωρίζω γυναίκες που στα 50 τους εξακολουθούν να είναι μουνάρες
με πρόλαβες.... το ίδιο σκεφτόμουνΤο γεγονός ότι κάποιοι πάνε από νήμα σε νήμα ΜΟΝΟ για να σπαμαρουν και να ρίξουν χολή με ξεπερνάει.
1) 15 χρόνια δεν έγραψα ακόμα ...
2) για μια γυναίκα που είναι κατά του γάμου κ των σχέσεων δεν είναι κακό να γαμιεται όσο υπάρχει καύλα κ όρεξη ... Κακό είναι να το κάνει για βιοποριστικούς λόγους κ επειδή δεν έχει άλλη επιλογή
3) νομίζω πως όσο μια γυναίκα προσέχει την εμφάνιση της δε θα γίνει ποτέ μπαμπόγρια πατσαδερί. Γνωρίζω γυναίκες που στα 50 τους εξακολουθούν να είναι μουνάρες η άλλες που με τα χρόνια απο κάμπιες έγιναν πεταλούδες γιατί κόπιασαν γι'αυτό ....
Καλημέρα
2)για μια γυναίκα που είναι κατά του γάμου κ των σχέσεων δεν είναι κακό να γαμιεται όσο υπάρχει καύλα κ όρεξη ...
Για να δούμε, άργησες να το καταλάβεις αυτό!
Ότι την έχεις συναντήσει και δεν σου άρεσε επειδή είναι παραμελημένη, με περιττά κιλά, άσχημη στο πρόσωπο, τί από όλα αυτά;
εγώ που την ξέρω μόνο 1 χρόνο παντός, είναι η πιο γυμνασμενη γυναίκα που έχω δει στην δουλειά αυτή. Και σημασία φαντάζομαι έχει το πως είναι τωρα και όχι το πως μπορεί να ήτανΝαι την έχω συναντήσει πολλές φορές, από τότε ακόμα που έδινε κώλο. Καλή ήταν πιτσιρίκα, από τα κορίτσια που όντως ήταν για παραπάνω από στούντιο.
Την τελευταία φορά σε κάποιο από τα γραφεία που τα άλλαζε σαν τα string είχε περιττά κιλά.
Δεν υπάρχει αυτό που λες. Είναι ύβρις προς τις πραγματικές μουνάρες. Όποιος τον χρησιμοποιεί για γυναίκες τέτοιας ηλικίας πρέπει να συλλαμβάνεται από την αστυνομία γούστου.
1) 15 χρόνια δεν έγραψα ακόμα ...
2) για μια γυναίκα που είναι κατά του γάμου κ των σχέσεων δεν είναι κακό να γαμιεται όσο υπάρχει καύλα κ όρεξη ... Κακό είναι να το κάνει για βιοποριστικούς λόγους κ επειδή δεν έχει άλλη επιλογή
3) νομίζω πως όσο μια γυναίκα προσέχει την εμφάνιση της δε θα γίνει ποτέ μπαμπόγρια πατσαδερί. Γνωρίζω γυναίκες που στα 50 τους εξακολουθούν να είναι μουνάρες η άλλες που με τα χρόνια απο κάμπιες έγιναν πεταλούδες γιατί κόπιασαν γι'αυτό ....
Καλημέρα
Εσένα ρε φίλε, που παρεμπιπτόντως μας τα έχεις κάνει τσουρέκια, αν σου έδιναν τη Μόνικα Μπελούτσι να μην τη γάμαγες αφού είναι 50+!!!
αυτος φιλε κανει παρεα μονο με την χουφταλια ;) που οσες δεκαετιες και αν περασουν μενει παντα νεαΕσένα ρε φίλε, που παρεμπιπτόντως μας τα έχεις κάνει τσουρέκια, αν σου έδιναν τη Μόνικα Μπελούτσι να μην τη γάμαγες αφού είναι 50+!!!
λίγα για την ΜΟΝΙΚΑ, θα σε καλέσω σε μονομαχία με σπαθιά...Αντε μωρέ την Σαύρα την Μόνικα!
εγώ που την ξέρω μόνο 1 χρόνο παντός, είναι η πιο γυμνασμενη γυναίκα που έχω δει στην δουλειά αυτή.
στο υπόλοιπο που έγραψα βρε παντογνώστη θα πεις κάτι;
μην ασχολεισε μαζι του ;) αστον να τραγουδαει το μυαλο του μεχρι εκει φτανει να λεει παπατζεςστο υπόλοιπο που έγραψα βρε παντογνώστη θα πεις κάτι;
Και σημασία φαντάζομαι έχει το πως είναι τωρα και όχι το πως μπορεί να ήταν
στο υπόλοιπο που έγραψα βρε παντογνώστη θα πεις κάτι;