The gentelman
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2017
- Like
- 14
- Πόντοι
- 0
Η Μελινα είναι σαν το παλιό καλό κρασί.....
Ατελειωτη απόλαυση ..........
Ατελειωτη απόλαυση ..........
Την τελευταία φορά σε κάποιο από τα γραφεία που τα άλλαζε σαν τα string είχε περιττά κιλά.
Ναι ειναι Χρονια στο χωρο οκ
Ναι δεν ειναι 45 κιλα οκ
Για εμενα η Μελινα ειναι μια καλη επιλογη για καποιον, σε αυτα τα λεφτα που ζηταει(100 euro/80 min) και σιγουρα το ξερει και η ιδια αφου εχει περασει απο ολες τις "βαθμιδες" του αγοραιου ερωτα..χαχα
Μου κανει εντυπωση οτι κανενας δεν μιλαει για σχεση αποδοσης προς τιμη, σε ολα τα νηματα οχι μονο εδω.
Αφού λοιπόν η Μελίνα έχει περιττά κιλά σου προτείνω μία που δεν έχει!
Κι αλήθεια σκέφτηκα να ποστάρω φωτό κάποιας που έχει και θρεντ εδώ μέσα και που είναι 10 χρόνια πιο μικρή από τη Μελίνα για να έβλεπες τί σημαίνει "περιττά κιλά" αλλά δεν το κάνω επειδή της έχω υποσχεθεί ότι δεν θα δημοσιεύσω φωτός της και τηρώ τις υποσχέσεις μου. Παρά ταύτα κι αυτή δουλειά έχει μπόλικη...
Κι αλήθεια σκέφτηκα να ποστάρω φωτό κάποιας που έχει και θρεντ εδώ μέσα και που είναι 10 χρόνια πιο μικρή από τη Μελίνα για να έβλεπες τί σημαίνει "περιττά κιλά" αλλά δεν το κάνω επειδή της έχω υποσχεθεί ότι δεν θα δημοσιεύσω φωτός της και τηρώ τις υποσχέσεις μου. Παρά ταύτα κι αυτή δουλειά έχει μπόλικη...
Ναι ειναι Χρονια στο χωρο οκ
Ναι δεν ειναι 45 κιλα οκ
Για εμενα η Μελινα ειναι μια καλη επιλογη για καποιον, σε αυτα τα λεφτα που ζηταει(100 euro/80 min) και σιγουρα το ξερει και η ιδια αφου εχει περασει απο ολες τις "βαθμιδες" του αγοραιου ερωτα..χαχα
Μου κανει εντυπωση οτι κανενας δεν μιλαει για σχεση αποδοσης προς τιμη, σε ολα τα νηματα οχι μονο εδω.
κριτικη απο '16 , αρχες . ποτε την ειδες τελευταια φορα;;Γιατρέ, οφθαλμίατρος δεν ήσουν; Την ελληνική γλώσσα καλά την χειρίζεσαι, έξυπνος είσαι, οπότε δεν είναι ότι δεν καταλαβαίνεις, δεν βλέπεις. Άντε, πρεσβυωπία είναι, 40 χρόνια «φούρναρης» εγώ θα στα μαθαίνω…
Λοιπόν, έγραψα είχε περιττά κιλά. Το «ι» εκεί μέσα χωμένο δεν το είδες χωρίς γυαλιά. Ας δώσουμε μια χρονική εικόνα:
κριτικη απο '16 , αρχες . ποτε την ειδες τελευταια φορα;;
μάλιστα.... οκ.. κατάλαβα.
Κλώνος είναι φίλε, δες ποιος είναι...μάλιστα.... οκ.. κατάλαβα.
Μου θυμίζει τον Βύντρα, πάσα, και σέντρα στην εξέδρα χαχαχαΚλώνος είναι φίλε, δες ποιος είναι...
27/10 τον μπάναραν, την επόμενη μέρα άνοιξε πάλι λογαριασμό...
ο κλασσικός ο μαλακας φιλε μου που λεει και ο γεωργιουΚλώνος είναι φίλε, δες ποιος είναι...
Υπάρχει και η κόκκινη κάρτα ;) Έχει ήδη πάρει μία στο παρελθόν, ίσως και περισσότερες...Μου θυμίζει τον Βύντρα, πάσα, και σέντρα στην εξέδρα χαχαχα
Κλώνος είναι φίλε, δες ποιος είναι...
Μίλησε ο ειδικός των κλώνων που προμοτάρουν την Μολδαβή.
Σ΄ ακούμε με προσοχή…
Ωραία, άκου τότε το εξής. Η προσφορά σου εδώ μέσα είναι μηδενική. Μόνο κακόβουλα σχόλια παντού. Μη συγκρίνεσαι μαζί μου γιατί πέρασες και δεν ακούμπησες. Και μην πετάς πάλι τη μπάλα στην εξέδρα. Για την ταμπακέρα θα πεις τίποτα; Έχεις τσακωθεί με όλους, έχεις μηδέν φίλους, την έχεις πει σε μέλη με ιστορία και κριτικές και προσφορά. Εσύ τι έχεις προσφέρει; ΤΙΠΟΤΑ. Οπότε ό,τι και να πεις έχει την εξής αξία: ΜΗΔΕΝ!!!Μίλησε ο ειδικός των κλώνων που προμοτάρουν την Μολδαβή.
Σ΄ ακούμε με προσοχή…
μην του λες τέτοια θα τον αναγκάσεις να βγει με το κανονικό του προφιλ...Ωραία, άκου τότε το εξής. Η προσφορά σου εδώ μέσα είναι μηδενική. Μόνο κακόβουλα σχόλια παντού. Μη συγκρίνεσαι μαζί μου γιατί πέρασες και δεν ακούμπησες. Και μην πετάς πάλι τη μπάλα στην εξέδρα. Για την ταμπακέρα θα πεις τίποτα; Έχεις τσακωθεί με όλους, έχεις μηδέν φίλους, την έχεις πει σε μέλη με ιστορία και κριτικές και προσφορά. Εσύ τι έχεις προσφέρει; ΤΙΠΟΤΑ. Οπότε ό,τι και να πεις έχει την εξής αξία: ΜΗΔΕΝ!!!
Ας βγει, αλλά σιγά μη βγειμην του λες τέτοια θα τον αναγκάσεις να βγει με το κανονικό του προφιλ...
Ακόμη τον περιμένουμε αλλά μάταια, έχει να μπει και σε πολλές σελίδες να σπαμάρει...μην του λες τέτοια θα τον αναγκάσεις να βγει με το κανονικό του προφιλ...