Ρε αγόρι ήμαρτον! Εδώ και κάμποσες μέρες έχεις γράψει στο νήμα της κοπέλας καμιά 20αριά απαντήσεις για να μας πεις ότι δεν σου αρέσει η κοπέλα (δικαίωμά σου αυτό) αλλά και για να μας πείσεις ότι σε όλους εμάς που μας αρέσει είμαστε κακόγουστοι, φτηνιάρηδες, δεν ξέρουμε από γυναίκες κλπ που αυτό δεν είναι βέβαια δικαίωμά σου.
Εκτός βέβαια αν δεν είναι ακριβώς αυτό αλλά σε πόνεσε κάποια απόρριψη που έχεις φάει. ;)
Και κάτι ακόμα. Επειδή η κοπέλα δεν έχει ψωνιστεί και σκέφτεται τί σημαίνει κατοστάευρο για τον καθένα και έχει χαμηλή τιμή δεν πάει να πει πως είναι "φτηνιάρα"! Διότι όταν δούλευε σε πρακτορείο (κι εσύ από εκεί την είχες πάρει όπως μας είπες) για τα 80-90 λεπτά πλήρωνε κάποιος 210 ευρώ αντί για 100 που πληρώνει τώρα, είχε δουλειά πολύ και τότε, αλλά βέβαια η ίδια στην τσέπη της τα 100 περίπου έβαζε. Και αντί να της πούμε μπράβο που δεν ενήργησε πονηρά όπως κάτι 20χρονα γυφτάκια που σκέφτηκαν "αφού στο πρακτορείο έδινε 140 την ώρα να ζητήσω 120 μόνη μου πάλι καλά θα τους φανούν!" της λες εσύ πως "για τα 80 καλή είσαι!"
Να σου πω λοιπόν εγώ γιατί έχει επιλέξει να παίρνει 100 ευρώ τα 80 λεπτά. Για να κάνει επιλογή πελατών και να αποφεύγει τους ενοχλητικούς μαλάκες το κάνει αφ' ενός και επειδή είναι εν τάξει άτομο και λέει (μου το έχει πει εμένα) ότι δεν θεωρεί λογικό να πληρώνει ο άλλος 100 ευρώ και με κάτι πλυσίματα πριν και μετά να του μένει μόνο μισή ώρα για να γαμήσει.
Για να το τελειώνουμε λοιπόν! ΔΕΝ σου αρέσει, το καταλάβαμε, μην την ξαναπάρεις και μην ασχολείσαι άλλο μαζί της, ΚΟΥΡΑΣΕΣ!
Ούτε εμείς που μας αρέσει δεν ασχολούμαστε τόσο πιά...