JosepG
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Οκτ 2019
- Like
- 91
- Πόντοι
- 1
Έχετε γ@μη..σ το νήμα ... Έλεος !!
Γαμήσει λέγεται man ντρέπεσαι να το γράψεις;
Αφού έχει αποτραβηχτεί σε κλειστό κύκλο πλέον η Μελίνα, δεν υπάρχει κάτι άλλο να γραφτεί.
Έχετε γ@μη..σ το νήμα ... Έλεος !!
και εσυ τι εισαι και σκουπιδιαζεις ολα τα νηματα :thubsdown: :thubsdown:Γαμήσει λέγεται man ντρέπεσαι να το γράψεις;
Αφού έχει αποτραβηχτεί σε κλειστό κύκλο πλέον η Μελίνα, δεν υπάρχει κάτι άλλο να γραφτεί.
Ο συναδελφος ειναι το αντιστοιχο με εσενα που γραφεις 20 ωρες το 24ωρο σε ολα τα νηματακαι εσυ τι εισαι και σκουπιδιαζεις ολα τα νηματα :thubsdown: :thubsdown:
ρε καλως τον αρχικλωνο σε αμολησανε η πηρες αδεια κοιτα μην συνδεθει ξαφνικα ο αντισθενης και τρεχεις παλιΟ συναδελφος ειναι το αντιστοιχο με εσενα που γραφεις 20 ωρες το 24ωρο σε ολα τα νηματα
Μπραβο επιβεβαιωσες αμεσα αυτο που εγραψα μαιντανε του σαιτρε καλως τον αρχικλωνο σε αμολησανε η πηρες αδεια κοιτα μην συνδεθει ξαφνικα ο αντισθενης και τρεχεις παλι
ετσι ετσι αντε τωρα ξανα ελα οταν μπορεις και που εισαι τα χερακια πανω στο τραπεζιΜπραβο επιβεβαιωσες αμεσα αυτο που εγραψα μαιντανε του σαιτ
Κι άλλος φιλόσοφος!
Ξέρουμε ποια κατσίκα ψόφησε; :S
Γαμήσει λέγεται man ντρέπεσαι να το γράψεις;
Ποια μωρέ έχει αποτραβηχτεί σε κλειστό κύκλο ?? Είστε με τα καλά σας ? Επειδή δεν έχει το τηλέφωνο της φάτσα φόρα ?
Το τηλέφωνο θα λειτουργεί μέχρι κ το Σάββατο με μοναδικό σκοπό να επικοινωνήσω με κάποια ήδη κλεισμένα ραντεβού...(έχουν ήδη κλειστεί για όλο το 3ημερο)
Από σήμερα δεν απαντώ οπότε μη κάνετε τον κόπο να στείλετε οτιδήποτε και από Σάββατο βράδυ θα είναι απενεργοποιημένο οπότε και δεν θα ισχύει πλέον.
Χαίρομαι που βρήκα κόσμο τον οποίο γνώριζα χρόνια κ χαθήκαμε , αυτός ήταν και ο αρχικός μου σκοπός.
Δεν κρύβω οτι με τόσα μηνύματα έγινε το μυαλό μου μαρμελάδα, δεν άντεχα περισσότερο... :S
Οι παλιοί κ οι νέοι οι οποίοι συνάντησα και κέρδισαν την εμπιστοσύνη μου , ξέρετε που θα με βρείτε...
Καλό ΠΣΚ σε όλους
Ορέστη, ο τρολο- λιγουρης έχει μπει πεινασμένος απόψε πάλι. Μπες στο νήμα με τις ανεξάρτητες και θα δεις πως σκαλίζει την στάχτη και εκεί. Λίγη σημασία ζητάει ο κακομοίρης Γραφτον Στ' αρχιδια σου!Ποια μωρέ έχει αποτραβηχτεί σε κλειστό κύκλο ?? Είστε με τα καλά σας ? Επειδή δεν έχει το τηλέφωνο της φάτσα φόρα ? Όποιος θέλει πραγματικά να την συναντήσει και όχι για καβλάντα μια χαρά μπορεί.
Τα υπόλοιπα είναι να είχαμε να λέγαμε.
Αλλά και πάλι μπορούν να ειπωθούν πολλά για μια κοπέλα που είναι συνεχεια φουλ.
Θες καλησπέρες και καλημέρες ? Αυτά τα γράφουν όσες χτυπάνε μύγες
και θα δεις πως σκαλίζει την στάχτη και εκεί.
για μια γυναίκα που είναι κατά του γάμου κ των σχέσεων
Δεν έχω να αποδείξω τίποτα σε κανέναν, το αξιόλογο δεν χρειάζεται να κάνει θόρυβο για να πετύχει...
οπου ο Πασκουαλ έχει κλείσει στην Ζενίθ με το συμβόλαιο που ζητάει, όπου δεν είναι καθόλου λίγο....Πολυχρησιμοποιημένη φράση.
Την χρησιμοποίησε π.χ ο Πασκουάλ επειδή έχει μια ευρωλίγκα, το 2010 την εποχή που κι εσύ ήσουν κορμάρα.
Το παρελθόν όμως δεν είναι αρκετό, όλοι στην δουλειά μας αποδεικνύουμε καθημερινά την αξία μας. Το αποτέλεσμα είναι γνωστό, τον Πασκουάλ τον σφουγγάρισαν και από την Μπαρτσελόνα και από τον Παναθηναϊκό. Από το 2018 είναι άνεργος.
οπου ο Πασκουαλ έχει κλείσει στην Ζενίθ με το συμβόλαιο που ζητάει, όπου δεν είναι καθόλου λίγο....
οπου ο Πασκουαλ έχει κλείσει στην Ζενίθ με το συμβόλαιο που ζητάει, όπου δεν είναι καθόλου λίγο....
Καλά ο άνθρωπος πρέπει να έχει φάει τρομερή ήττα για να τα γράφει αυτά και να είναι τέρμα κομπλεξικός.
απλος ειναι ο κλασσικος μλκ που λεει και ο γεωργιου χωρις πολλες περιστροφεςΨιτ, Ιωσήφ! Αν νομίζεις ότι κατάφερες να μας μειώσεις η να μειώσεις την Μελίνα με όσα έγραψες, πλανάσαι πλανην οικτράν. Τον εαυτό σου ρεζιλεψες για ακόμα μια φορά.
Για ανθρωπάκια, μοναχικά, δίχως ζωή που δεν χουν στον ήλιο μοίρα, σαν εσένα, δυο είναι οι λύσεις.
Λυση πρωτη.
Αν δεν βρεις λύση ούτε εκεί, τότε πας στην δεύτερη επιλογη. Αυτοκτόνησε! Ο αυτοπυροβολισμος στο κεφάλι είναι σίγουρη και άμεση λύση.
Ήθελες την προσοχή μας. Την είχες. Δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο για εσένα. Χρησιμοποίησε ένα από τα παραπάνω.
Καλημερα και απο εμενα Μελινα.Εχω στειλει πμ αν θες μου απαντας,ευχαριστωΠαρακαλώ τον διαχειριστή του site να αλλάξει τον τίτλο του νήματος από "Μελίνα" σε "καφενείο το φτυάρι" ... :S
ΚΑΛΗΜΈΡΑ ΡΕΕΕ