Διαγραμμένο μέλος 239919
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2024
- Like
- 201
- Πόντοι
- 0
Για μας ? Ίσως κόκκινο..Ένα τοταλ μπλακ για πάρτη σου κ ένα ροζ για τον @Spiros_73 αύριο λοιπόν...
Για μας ? Ίσως κόκκινο..Ένα τοταλ μπλακ για πάρτη σου κ ένα ροζ για τον @Spiros_73 αύριο λοιπόν...
Για μένα red της φωτιάς...Ένα τοταλ μπλακ για πάρτη σου κ ένα ροζ για τον @Spiros_73 αύριο λοιπόν...
Για μας ? Ίσως κόκκινο.. κ θα με δεις...
Για μένα αστέρι μου ξέρεις κόκκινο το αγαπημένο μου....
Έχει σημασία τι θα βάλει; Όλα της πάνε!! Με όλα όμορφη είναι η μελίνα μας!!!..........προτιμώ τυρκουάζ, ταιριάζουν με τα μάτια της!
Ποδια μαγειρέματος πίσω ανοιχτή να φαίνεται αυτό το υπέροχο κωλαρακι κ επάνω τίποτα για να θαυμάζουμε τα υπέροχα στήθη..Ένα τοταλ μπλακ για πάρτη σου κ ένα ροζ για τον @Spiros_73 αύριο λοιπόν...
Παμε για τριλογια!!Ναι, καλήμερα σας! μπορώ να παραγγείλω ένα βιντεάκι όπου να μαγειρεύετε φορώντας μόνο τα απαραίτητα;; κατά προτίμηση τυλιγοντας ντολμαδάκια φορώντας μόνο γόβες;
lord of the stringsΠαμε για τριλογια!!
Αγάπη θα τα πιυμΑν δεν είχες, δεν θα σε ρωτούσα βρε αστέρι!
Stay tuned.lord of the strings
Αυτά είναι. Άργησες αλλά το απογειώσεις..Σιγά σιγά θα κάνουμε όλο το κατάλογο της βιβεχρωμ παιδιά... υπομονή.... ας περάσουμε καλά με λίγο τοταλ μπλακ για αρχή και τον φίλο μου Ξενοφών (ο πρωταγωνιστής)!!!
Ξυπναει αργα ο ξενοφωνταςΑυτά είναι. Άργησες αλλά το απογειώσεις..
Δεν σε ξέχασα! Τοταλ πινκ!!!Ξυπναει αργα ο ξενοφωντας
Αυτά τα βαθιά καθίσματα είναι όλα σου τα λεφτά.Αυτά είναι. Άργησες αλλά το απογειώσεις..
Άσε κ έχουμε δουλειές..Αυτά τα βαθιά καθίσματα είναι όλα σου τα λεφτά.
Τα ευχαριστήθηκα πολύ πρόσφατα ομορφιά..
το να τυλιγεις τελικά ντολμαδάκια φορώντας μόνο γόβες είναι λίγο δύσκολο ε;; καλά... πάω εγώ να φτιάξω ντολμαδάκια φορώντας μόνο το σώβρακοΔεν σε ξέχασα! Τοταλ πινκ!!!
Έρχεται και το πίσω σύστημα που ξέρω ότι σου αρέσει....
Άσε κ έχουμε δουλειές..
Φοβερά τα βίντεο κ η σκηνοθεσία κ όλο τα πακέτο αλλά εγώ αγάπη προτιμώ να σε έχω δίπλα μου γυμνή κ να κάνουμε αυτά που πάντα κάνουμε..Δεν σε ξέχασα! Τοταλ πινκ!!!
Έρχεται και το πίσω σύστημα που ξέρω ότι σου αρέσει....