Makedonas1971
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 9
- Like
- 8.320
- Πόντοι
- 2.036
Με τρόμαξεςτο να τυλιγεις τελικά ντολμαδάκια φορώντας μόνο γόβες είναι λίγο δύσκολο ε;; καλά... πάω εγώ να φτιάξω ντολμαδάκια φορώντας μόνο το σώβρακο
Με τρόμαξεςτο να τυλιγεις τελικά ντολμαδάκια φορώντας μόνο γόβες είναι λίγο δύσκολο ε;; καλά... πάω εγώ να φτιάξω ντολμαδάκια φορώντας μόνο το σώβρακο
goodmorning angel
Μια ακόμα πολύ ωραία ερωτική συνεύρεση με την κοριτσάρα. Δεν θα πω πολλά , είναι γνωστά.
Το μόνο που θα επισημάνω ότι κάθε φορά που βρισκόμαστε ανακαλύπτουμε πράγματα που μας κάνουν να περνάμε τέλεια.
Το πιο βασικό, τέλειος χαρακτήρας απιστευτο παιδί, δoτικη αλλά θα ακούσει κιόλας. Έχει άποψη για όλα.
Καλή εβδομάδα σε όλους..
Ο ξεφουνων.....Ζάχος ΣοφιανόςΣιγά σιγά θα κάνουμε όλο το κατάλογο της βιβεχρωμ παιδιά... υπομονή.... ας περάσουμε καλά με λίγο τοταλ μπλακ για αρχή και τον φίλο μου Ξενοφών (ο πρωταγωνιστής)!!!
Καλημέρα Κούκλα. Εξέπληξε μας..Σιγά σιγά θα κάνουμε όλο το κατάλογο της βιβεχρωμ παιδιά... υπομονή.... ας περάσουμε καλά με λίγο τοταλ μπλακ για αρχή και τον φίλο μου Ξενοφών (ο πρωταγωνιστής)!!!
Ο ξενοφωντας δεν ειναι πρωινος τυπος !Καλημέρα Κούκλα. Εξέπληξε μας..
Άμα έχει κέφια όλα γίνονται. Μην το λεςΟ ξενοφωντας δεν ειναι πρωινος τυπος !
Ειναι σκληρος καριολης ο ξενοφων!!Άμα έχει κέφια όλα γίνονται. Μην το λες
Αν το βάλει το κορίτσι μας μεσα να δεις πως θα μαλακώσει. Κ βέβαια επαναφορτιζόμενες μπαταρίες... Χαχαχα...Ειναι σκληρος καριολης ο ξενοφων!!
Μπέμπα πολύ κωλοπαιδο ο Ξενοφών..Σιγά σιγά θα κάνουμε όλο το κατάλογο της βιβεχρωμ παιδιά... υπομονή.... ας περάσουμε καλά με λίγο τοταλ μπλακ για αρχή και τον φίλο μου Ξενοφών (ο πρωταγωνιστής)!!!
Άμα είναι λαχανοντολμάδες αυγολέμονο σε πειράζει;Ναι, καλήμερα σας! μπορώ να παραγγείλω ένα βιντεάκι όπου να μαγειρεύετε φορώντας μόνο τα απαραίτητα;; κατά προτίμηση τυλιγοντας ντολμαδάκια φορώντας μόνο γόβες;
Δεν εργάζομαι μόνη γλυκέ μου , συνεργάζομαι με το magic girls...Καλησπέρα σάς. Ήθελα να ρωτήσω αν έχεις κάνεις το τηλέφωνο τις Μελίνας να μου στείλει. Ευχαριστώ
χτύπησες ευαίσθητο σημείο τώρα... είναι το φαγητό που μπορώ να φάω μέχρι να σκάσωΆμα είναι λαχανοντολμάδες αυγολέμονο σε πειράζει;
Είτε μόνη, είτε γραφείο, φωτιά και λαύρα είσαι!Δεν εργάζομαι μόνη γλυκέ μου , συνεργάζομαι με το magic girls...
ΟμορφιάΣιγά σιγά θα κάνουμε όλο το κατάλογο της βιβεχρωμ παιδιά... υπομονή.... ας περάσουμε καλά με λίγο τοταλ μπλακ για αρχή και τον φίλο μου Ξενοφών (ο πρωταγωνιστής)!!!
Την αλήθεια λέω κούκλα μου. Δεν υπάρχει λόγος να πω ψέματα.Προσυπογράφω. Ακριβώς έτσι. Ψυχαρα, έξυπνη, τίμια, διαμάντι χαρακτήρας, κουκλάρα κ στο sex αν ταιριάζει με τον παρτενέρ, FIRE...
Καλησπέρα κοριτσάρα μου. ΣΚ.Προσυπογράφω. Ακριβώς έτσι. Ψυχαρα, έξυπνη, τίμια, διαμάντι χαρακτήρας, κουκλάρα κ στο sex αν ταιριάζει με τον παρτενέρ, FIRE...
Από τις καλύτερεςΌπως είχα υποσχεθεί στον εαυτό μου, συνάντηση σήμερα με την όμορφη κ sexy Melina.
Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες, το κραταω για τους δύο μας.
Καταπληκτική οπως πάντα σε όλα της. Η ηδονή χτύπησε κόκκινο άλλη μια φορά.
Να είσαι καλά κούκλα μου .
Στο επανιδην σύντομα..