Διαγραμμένο μέλος 239919
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2024
- Like
- 201
- Πόντοι
- 0
Να είσαι καλά κουκλάρα. Καλό απόγευμα κ σε σένα.ΚΑΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
Έκλεισα ήδη να σε δω κ να σε γευτώ ζωντανά.
Τι να μου κάνουν τα videos.
Να είσαι καλά κουκλάρα. Καλό απόγευμα κ σε σένα.ΚΑΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
Αμα βγαλω σωστη παραγγελία στην δουλεια!θα ειναι θαυμα!ΚΑΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
Σε καταλαβαίνω φίλε..Αμα βγαλω σωστη παραγγελία στην δουλεια!θα ειναι θαυμα!
Να εχεις το κιν κατω απο το τραπεζι,να βλεπεις κωλους και χαζογελας και να νομιζει ο πελατης οτι τον κοροιδευειςΣε καταλαβαίνω φίλε..
Πήγα να κάνω meeting και αντί να λέω για της μλκ που έκαναν χθες έλεγα για κολους
Unforgiven από Metallica ε? Ωραία μουσική ενορχήστρωση..Δεν σε ξέχασα! Τοταλ πινκ!!!
Έρχεται και το πίσω σύστημα που ξέρω ότι σου αρέσει....
Μελίνα είσαι μεσα στη καύλα!Σιγά σιγά θα κάνουμε όλο το κατάλογο της βιβεχρωμ παιδιά... υπομονή.... ας περάσουμε καλά με λίγο τοταλ μπλακ για αρχή και τον φίλο μου Ξενοφών (ο πρωταγωνιστής)!!!
φίλε μου μάλλον δεν ήταν για εμένα τα βινύλια από Άννα Βίσση που τώρα μου έφεραν..... εγώ χεβιμεταλλας είμαιΑμα βγαλω σωστη παραγγελία στην δουλεια!θα ειναι θαυμα!
Ωραιος ο Φωντας !!!! χαχαχαχαχΣιγά σιγά θα κάνουμε όλο το κατάλογο της βιβεχρωμ παιδιά... υπομονή.... ας περάσουμε καλά με λίγο τοταλ μπλακ για αρχή και τον φίλο μου Ξενοφών (ο πρωταγωνιστής)!!!
εκτος οτι εισαι μουναρα .., κρατας και το λογο σου !!!!ΚΑΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
Επηρεασμένη από τον φίλο @koskam ... με έχει μυήσει!Unforgiven από Metallica ε? Ωραία μουσική ενορχήστρωση..
Όσοι με γνωρίζουν καλά, γνωρίζουν επίσης ότι είμαι σπαθί σε ότι κ αν πω...εκτος οτι εισαι μουναρα .., κρατας και το λογο σου !!!!
αυτο με φτιαχνει περισσοτερο !!!! φιλια!!!!
Περιμένω με κόκκινο της φωτιάς όπως έχω ζητήσει. Μετά θα σου πω ποιος ?ΚΑΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
Προσυπογράφω. Ακριβώς έτσι. Ψυχαρα, έξυπνη, τίμια, διαμάντι χαρακτήρας, κουκλάρα κ στο sex αν ταιριάζει με τον παρτενέρ, FIRE...Όσοι με γνωρίζουν καλά, γνωρίζουν επίσης ότι είμαι σπαθί σε ότι κ αν πω...
συντομα θε σε γνωρισω κι εγω μονο να ταιριαξει !!!!Όσοι με γνωρίζουν καλά, γνωρίζουν επίσης ότι είμαι σπαθί σε ότι κ αν πω...
Ναι αυτό λέω και εγώ..Όσοι με γνωρίζουν καλά, γνωρίζουν επίσης ότι είμαι σπαθί σε ότι κ αν πω...
Ναι αυτό λέω και εγώ..
Σπαθί μας τον έκανες
ΙσχύειΌσοι με γνωρίζουν καλά, γνωρίζουν επίσης ότι είμαι σπαθί σε ότι κ αν πω...
Μην κάνεις τέτοια ρε κοπελιά...Σιγά σιγά θα κάνουμε όλο το κατάλογο της βιβεχρωμ παιδιά... υπομονή.... ας περάσουμε καλά με λίγο τοταλ μπλακ για αρχή και τον φίλο μου Ξενοφών (ο πρωταγωνιστής)!!!