Διαγραμμένο μέλος 219216
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 274
- Πόντοι
- 21
Γιατί δεν την ρωτάς??Στις μισες και πλεον κριτικες της γραφουν ναι.
Αρα μαντευεις την απαντηση!
Γιατί δεν την ρωτάς??Στις μισες και πλεον κριτικες της γραφουν ναι.
Αρα μαντευεις την απαντηση!
Γιατί δεν την ρωτάς??
...ωωω ρε μαγκα, που το θυμηθηκες!!!!!!!!!! 1980-81?Καλό παγωμένο βράδυ...
εμενα μια φορα με εχει ρωτησει ενας , κατι του στιλ για ραντεβου, και του ειχα πει sorry φιλε εγω παω μονο με γυναικες αντι να κανει παραθεση στην κοπελα εκανε σε εμεναΤυπε εγω ξερω οτι εκανε οταν την επαιρνα πριν απο καιρο.
Αλλος αναρωτιεται.
Μαθετε πως λειτουργουν οι παραθεσεις ρε παιδια.
Χαχαχα!
τελικα κανεις ραντεβου;εμενα μια φορα με εχει ρωτησει ενας , κατι του στιλ για ραντεβου, και του ειχα πει sorry φιλε εγω παω μονο με γυναικες αντι να κανει παραθεση στην κοπελα εκανε σε εμενα
εμενα μια φορα με εχει ρωτησει ενας , κατι του στιλ για ραντεβου, και του ειχα πει sorry φιλε εγω παω μονο με γυναικες αντι να κανει παραθεση στην κοπελα εκανε σε εμενα
εσυ κανεις ραντεβου;Υπσρχουν και χειροτεροι λοιπον. Χαχαχα!
βαριεμαι να δω σε πια σελιδα ειναι να γελασειςΥπσρχουν και χειροτεροι λοιπον. Χαχαχα!
εσυ κανεις ραντεβου;
δεν το παιζω τρελος αλλα ειμαιΕισαι θεοτρελος. Χαχαχα!
...μονο με παρτουζιτσες, ειναι κοπαδιαρικοεσυ κανεις ραντεβου;
με εσενα ειναι επικυνδινο φιλε...μονο με παρτουζιτσες, ειναι κοπαδιαρικο
...μονο με παρτουζιτσες, ειναι κοπαδιαρικο
με εσενα ειναι επικυνδινο φιλε
θα μπεις στην γκομενα και θα βγεις στον αντρα
...ρε μλκς, ρε μλκς !!!Εσυ εισαι παρτουζα μονος σου. Χαχαχα!
Sorry ρε παιδιά, λάθος..Τυπε εγω ξερω οτι εκανε οταν την επαιρνα πριν απο καιρο.
Αλλος αναρωτιεται.
Μαθετε πως λειτουργουν οι παραθεσεις ρε παιδια.
Χαχαχα!
Ναι από τα πρώτα μου album.......ωωω ρε μαγκα, που το θυμηθηκες!!!!!!!!!! 1980-81?
Στην Αμερική όλη την δεκαετία αυτή. Ζωντανά σε concert..Ναι από τα πρώτα μου album....
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Tι έγινε ρε παιδιά;
...καπου γυρω στο '90, ειχα βρει κ ειχα παρει απο Μοναστηρακι, σε βινυλιο μεταχειρισμενο το Paranoid!!!! Τρεις μερες το ελιωσα, με κερματα δεκαρικου πανω στην κεφαλη γτ πηδουσε!!!!Ναι από τα πρώτα μου album....
Προσυπογράφω..