sokratis45
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιαν 2023
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Γεια σου Μελίνα, θα ήθελα σε παρακαλώ το τηλέφωνό σου. Χρόνια πολλά και καλή χρονιά να έχεις.
Σαν εικονα και μονο. Φαντασου στην πραξη.Φοβερό σκηνικό
ΤοπΣαν εικονα και μονο. Φαντασου στην πραξη.
Μήπως δεν είναι αυτές τις μέρες ενεργή;Παιδιά καλησπέρα τελικά η Μελίνα δουλεύει ακόμα το τηλ π έχει στην υπογραφή καλώ κ δεν ισχύει τι γενετε ??
Δεν ξέρω δοκίμασα να καλέσω και έλεγε ότι το τηλ δεν είναι διαθέσιμοΜήπως δεν είναι αυτές τις μέρες ενεργή;
Τυπε στείλε στο βαιμπερ..Δεν ξέρω δοκίμασα να καλέσω και έλεγε ότι το τηλ δεν είναι διαθέσιμο
Άρα η άλλαξε η είναι εκτός για κάποιες μέρεςΔεν ξέρω δοκίμασα να καλέσω και έλεγε ότι το τηλ δεν είναι διαθέσιμο
θερμοφορα μελιναακρύο....
Πάρε το χερακι βρε μωράκι στέκονται ούτως ή άλλως δεν υπάρχει βαρύτητα έχει νικηθεί,αΧ τι μας κάνεις είμαι κ μακριά άντε να δουλέψω τωρακρύο....
Ooo να σου γαμησω!!!κρύο....
κρύο....
οπως περναω παντα τα τελευταια κοντα 2 χρονια που βλεπω μονο την Μελινα, καθε φορα και καλυτερα. και μιας και δεν μπορω να το εκφρασω με λογια , νομιζω, το οτι δεν μου εχει δημιουργηθει αναγκη να δω αλλη γυναικα, βασικα εχει σβηστει απ το μυαλο μου (και οταν μιλαμε για την Μελινα το ΓΥΝΑΙΚΑ ,ειναι με μεγαλα γραμματα) λεει καλυτερα το πως περναω μαζι της.Να υποθέσω ότι την συνάντησες; Πώς πέρασες;
Τι Αλμπουμαρα!Καλό παγωμένο βράδυ...
Με την Μελίνα πάντα περνάς καλά. ..οπως περναω παντα τα τελευταια κοντα 2 χρονια που βλεπω μονο την Μελινα, καθε φορα και καλυτερα. και μιας και δεν μπορω να το εκφρασω με λογια , νομιζω, το οτι δεν μου εχει δημιουργηθει αναγκη να δω αλλη γυναικα, βασικα εχει σβηστει απ το μυαλο μου (και οταν μιλαμε για την Μελινα το ΓΥΝΑΙΚΑ ,ειναι με μεγαλα γραμματα) λεει καλυτερα το πως περναω μαζι της.
τα τελευταια κοντα 2 χρονια που βλεπω μονο την Μελινα,... καθε φορα και καλυτερα. και μιας και δεν μπορω να το εκφρασω με λογια , νομιζω, το οτι δεν μου εχει δημιουργηθει αναγκη να δω αλλη γυναικα, βασικα εχει σβηστει απ το μυαλο μου (και οταν μιλαμε για την Μελινα το ΓΥΝΑΙΚΑ ,ειναι με μεγαλα γραμματα) λεει καλυτερα το πως περναω μαζι της.