Διαγραμμένο μέλος 219216
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 274
- Πόντοι
- 21
Ρώτησε την . Θα απαντήσει..
Λογικά από εβδομάδα επιστρέφει σωστά;Ρώτησε την . Θα απαντήσει..
Δοκιμάστηκε αδερφέ;;ειναι στο top 5 το κοριτσι μαγκες !!!!
Δεν είναι στο top 5 . Είναι όλο το top 5 μόνη της..Δοκιμάστηκε αδερφέ;;
Ωραια χειλακιαΜε συγκινήσατε παλιόπαιδα.... Φαίνεται?
Ο χρονος ειναι χρημαΚαλησπέρα, ενημέρωση για το πως θα διαμορφωθεί το πρόγραμμα απο δω και στο εξής από την επόμενη εβδομάδα και όλο τον υπόλοιπο χειμώνα:
ΔΕΥΤΕΡΑ, ΤΡΙΤΗ ΚΑΙ ΤΕΤΑΡΤΗ ΑΠΌ ΤΙΣ 17:00 ΕΩΣ ΤΙΣ 22:00 ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ. ΣΑΒΒΑΤΟΚΎΡΙΑΚΟ ΑΠΌ ΤΙΣ 14:00 ΕΩΣ ΤΙΣ 21:00.
ΠΕΜΠΤΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΉ ΡΕΠΌ.
Παρακαλώ τους πάντες να σέβονται τον χρόνο μου (μιας κ είναι ελάχιστος) και όταν λέμε 80 λεπτά αρχικός χρόνος , να είναι 80 λεπτά και όχι 81.
Η φιλία φιλία και ο χρόνος χρόνος!!!
Όποιος δεν τον σεβαστεί δυστυχώς θα πρέπει να κόψω, γιατί σε αυτή την φάση της ζωής μου ο χρόνος μου είναι πολύτιμος.
Ευχαριστώ
Καλησπέρα, ενημέρωση για το πως θα διαμορφωθεί το πρόγραμμα απο δω και στο εξής από την επόμενη εβδομάδα και όλο τον υπόλοιπο χειμώνα:
ΔΕΥΤΕΡΑ, ΤΡΙΤΗ ΚΑΙ ΤΕΤΑΡΤΗ ΑΠΌ ΤΙΣ 17:00 ΕΩΣ ΤΙΣ 22:00 ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ. ΣΑΒΒΑΤΟΚΎΡΙΑΚΟ ΑΠΌ ΤΙΣ 14:00 ΕΩΣ ΤΙΣ 21:00.
Παρακαλώ τους πάντες να σέβονται τον χρόνο μου (μιας κ είναι ελάχιστος) και όταν λέμε 80 λεπτά αρχικός χρόνος , να είναι 80 λεπτά και όχι 81.
Όποιος δεν τον σεβαστεί δυστυχώς θα πρέπει να κόψω, γιατί σε αυτή την φάση της ζωής μου ο χρόνος μου είναι πολύτιμος.
Ευχαριστώ
Ωραια χειλακ
πολύ σαφής η εξήγηση σου αν και είμαι σίγουρος ότι θα βρεθούν κάποιοι που θα προσπαθήσουν να αποκλίνουν παρόλη την σαφήνεια των λεγομένων σου
Τώρα είναι που πρέπει να γίνει λίστα αναμονής..Καλησπέρα, ενημέρωση για το πως θα διαμορφωθεί το πρόγραμμα απο δω και στο εξής από την επόμενη εβδομάδα και όλο τον υπόλοιπο χειμώνα:
Ευχαριστώ
Τώρα είναι που πρέπει να γίνει λίστα αναμονής..
Και ακριβώς επειδή οι ώρες μου είναι ελάχιστες τα ραντεβού μου τουλάχιστον ΤΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ θα γίνονται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΆ ΜΟΝΟ ΣΤΟ BILL HOTEL.Τώρα είναι που πρέπει να γίνει λίστα αναμονής..
Σε φανταζομαι στο κρεβατι με δεμενα τα χερια και λιωνω.Και ακριβώς επειδή οι ώρες μου είναι ελάχιστες τα ραντεβού μου τουλάχιστον ΤΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ θα γίνονται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΆ ΜΟΝΟ ΣΤΟ BILL HOTEL.
Λυπάμαι που δεν μπορώ να εξυπηρετήσω αλλα δεν μπορώ να κανω απολύτως τίποτα. Έχω κ γω υποχρεώσεις που μου δένουν τα χέρια.
Και ακριβώς επειδή οι ώρες μου είναι ελάχιστες τα ραντεβού μου τουλάχιστον ΤΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ θα γίνονται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΆ ΜΟΝΟ ΣΤΟ BILL HOTEL.
Λυπάμαι που δεν μπορώ να εξυπηρετήσω αλλα δεν μπορώ να κανω απολύτως τίποτα. Έχω κ γω υποχρεώσεις που μου δένουν τα χέρια.
Ολο και σφίγγει το πρόγραμμα.Και στις ώρες και στο hotel...Και ακριβώς επειδή οι ώρες μου είναι ελάχιστες τα ραντεβού μου τουλάχιστον ΤΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ θα γίνονται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΆ ΜΟΝΟ ΣΤΟ BILL HOTEL.
Ολο και σφίγγει το πρόγραμμα.Και στις ώρες και στο hotel...
Πολύ ξεκάθαρο και τίμιο. Πρέπει να σεβαστούμε την επιθυμία σου.Και ακριβώς επειδή οι ώρες μου είναι ελάχιστες τα ραντεβού μου τουλάχιστον ΤΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ θα γίνονται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΆ ΜΟΝΟ ΣΤΟ BILL HOTEL.
Όλες στο bill καταλήγετε.... Δωμάτια αρκετά έχει, γιατί σε λίγο δεν θα φτάνουν.Και ακριβώς επειδή οι ώρες μου είναι ελάχιστες τα ραντεβού μου τουλάχιστον ΤΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ θα γίνονται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΆ ΜΟΝΟ ΣΤΟ BILL HOTEL.
Φοβερό σκηνικόΣε φανταζομαι στο κρεβατι με δεμενα τα χερια και λιωνω.