Mln-blonde
Call-Girl
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2022
- Like
- 2.446
Παίζει να ρωτούσε μ@λακιες κ να τον έχω μπλοκάρει στο Viber...Γιατί δεν την ρωτάς??
Παίζει να ρωτούσε μ@λακιες κ να τον έχω μπλοκάρει στο Viber...Γιατί δεν την ρωτάς??
Δεν υπάρχει κάποια αγγελία...Υπάρχει κάπου η αγγελία της; Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Είσαι κανονικά διαθέσιμη αυτές τις μέρες?Δεν υπάρχει κάποια αγγελία...
Στέλνεις στο Viber 6995076336 και με ρωτάς ότι θες!
(σε νορμάλ επίπεδα χωρίς να μου ζαλίσεις τον έρωτα)
Δεν υπάρχει κάποια αγγελία...
Φωτογραφία θελουμε…!ετσι να ξεκινήσει η εβδομάδαΔεν υπάρχει κάποια αγγελία...
κατάλαβα...μέχρι να κλείσουν ραντεβού πάνε μέσω λαμίας
Πολύ σωστή απάντηση. Δίνεις το νούμερο και ακόμα ρωτάνε.. τι να πει κανείς??Δεν υπάρχει κάποια αγγελία...
Μπήκα στον πειρασμό να στείλω να ρωτήσω κάτι για τον μουσακά και την συνταγη του μια και ρωτάμε ότι θέλουμε αλλά σκέφτηκα τα καντήλια μετά..Δεν υπάρχει κάποια αγγελία...
Μπα, σιγά μην ασχοληθεί. Μπλοκ και τέλοςΜπήκα στον πειρασμό να στείλω να ρωτήσω κάτι για τον μουσακά και την συνταγη του μια και ρωτάμε ότι θέλουμε αλλά σκέφτηκα τα καντήλια μετά..
Κρίμα για τον μουσακά!Μπα, σιγά μην ασχοληθεί. Μπλοκ και τέλος
Από αύριο ναι...Είσαι κανονικά διαθέσιμη αυτές τις μέρες?
Συγνώμη κιόλας, μερικοί το μόνο που δεν ρωτάνε είναι πόσες τρίχες έχεις στο κεφάλι σου! Υπάρχουν κ αυτοί...κατάλαβα...μέχρι να κλείσουν ραντεβού πάνε μέσω λαμίας
Συγνώμη κιόλας, μερικοί το μόνο που δεν ρωτάνε είναι πόσες τρίχες έχεις στο κεφάλι σου! Υπάρχουν κ αυτοί...
Αλλιώς πείτε μου να φτιάξω ένα αναλυτικό βιογραφικό με τις δεξιοτεχνίες μου για όσους ρωτάνε :
°Φιλάς ωραία; (μισό να κάνω ένα γκάλοπ)
°πόσα δάχτυλα αφήνεις να σου βάλουν; (λογικά θέλουν να μου βάλουν κ των ποδιών)
°σεξ στα όρθια κάνεις; ( μόνο όταν παίρνω το "π" μου μαζί)
Κάπου ώπα....
Το 99 % το κάνουν εσκεμμένα για να σου "την σπάσουν" γιαυτό πλέον δεν ασχολούμαι και απλά μπλοκάρω...Φαντασου να αγορασουν σπιτι.
Θα ρωτανε για ωρες!
Το 99 % το κάνουν εσκεμμένα για να σου "την σπάσουν" γιαυτό πλέον δεν ασχολούμαι και απλά μπλοκάρω...
Αν ήμουν υποψιασμένη πως κάποιος είναι όντως βλαμμένος, ίσως έδειχνα λίγη κατανόηση απαντώντας!
Ακριβώς αυτό...
Κατι τετοιο; Χαχαχα!
Α... εμένα των ποδιών δεν με είχες αφήσει....θα το θυμάμαι...Συγνώμη κιόλας, μερικοί το μόνο που δεν ρωτάνε είναι πόσες τρίχες έχεις στο κεφάλι σου! Υπάρχουν κ αυτοί...
Αλλιώς πείτε μου να φτιάξω ένα αναλυτικό βιογραφικό με τις δεξιοτεχνίες μου για όσους ρωτάνε π.χ:
Κάπου ώπα....
Στο φιλας ωραια απαντησα ναι!Συγνώμη κιόλας, μερικοί το μόνο που δεν ρωτάνε είναι πόσες τρίχες έχεις στο κεφάλι σου! Υπάρχουν κ αυτοί...
Αλλιώς πείτε μου να φτιάξω ένα αναλυτικό βιογραφικό με τις δεξιοτεχνίες μου για όσους ρωτάνε π.χ:
Κάπου ώπα....
θα μπορούσα να έχω το 'π' για 2-3 μέρες;; αν δεν το χρειάζεσαι...δεν μπορώ να πάρω τα πόδια μουΣυγνώμη κιόλας, μερικοί το μόνο που δεν ρωτάνε είναι πόσες τρίχες έχεις στο κεφάλι σου! Υπάρχουν κ αυτοί...
Κάπου ώπα....