koskam
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 17 Μαρ 2018
- Κριτικές
- 24
- Like
- 10.265
- Πόντοι
- 3.446
χθες όχι, αλλά έβαλα αυτό...Δεν με λές, την έχεις βάλει να σου κάνει strip tease με μουσική υπόκρουση το The Jack ?
χθες όχι, αλλά έβαλα αυτό...Δεν με λές, την έχεις βάλει να σου κάνει strip tease με μουσική υπόκρουση το The Jack ?
και με πολυ ωραιο προσωπο!Είσαι κουκλάρα!!
Σου έχω στείλει μήνυμα μύνημα να βρεθ
Περιμένω απάντηση για συναντησ.η
να υποθέσω πως όλο αυτό , για ραντεβού, το λες στην στην Μελίνα και όχι σε εμενα μιας κ με έχεις παραθέσει κ εμένα σε όλο αυτό . πλάκα κάνω...Σου έχω στείλει μήνυμα μύνημα να βρεθ
Σου έχω στείλει μύνημα στο ......
Θα φύγω τέλος της εβδομάδας..
Σωστά..να υποθέσω πως όλο αυτό , για ραντεβού, το λες στην στην Μελίνα και όχι σε εμενα μιας κ με έχεις παραθέσει κ εμένα σε όλο αυτό . πλάκα κάνω...
Sorry..να υποθέσω πως όλο αυτό , για ραντεβού, το λες στην στην Μελίνα και όχι σε εμενα μιας κ με έχεις παραθέσει κ εμένα σε όλο αυτό . πλάκα κάνω...
Σου έχω στείλει μήνυμα μύνημα να βρεθ
Σου έχω στείλει μύνημα στο ......
Θα φύγω τέλος της εβδομάδας..
ΚΩΛΑΡΑ CHAMPIONS LEAGUE
Περιμένω ώρα για ραντεβού. Check ur sms..
Ξέρεις πολύ καλά ποιος είμαι...Περιμένω ώρα για ραντεβού. Check ur sms..
Είσαι γυναικάρα!!!
οι φωτο ειναι απο το τηλεφωνο... ουτε καν ερασιτεχνικη φωτογραφικη μηχανη. ρετους κ δεν ξερω τι αλλο, δεν τα ξερω. ετσι την εβλαλε το τηλεφωνο, ετσι της τα εδωσα κ τα ανεβασε. ισως επειδη στήθηκε ομορφα,και ειναι πανω σε γοβες να εχεις αυτη την εντυπωση οτι ειναι επεξαργασμενες.... τωρα οτι θες εσυ, πιστεψε.Οι φωτογραφίες πολύ ωραίες και οι πόζες, θα την προτιμούσα να ήταν από μπροτ να δείχνει τα υπέροχα μάτια της και χείλη αλλά πριν μερικές μέρες που την συνάντησα ο κωλος δεν έχει καμμία σχέση με τις φωτογραφίες.
Έχει γίνει αρκετά καλό ρετους.....
ωραίες φωτό Μελίνα
οκ... εγω δεν ειμαι για να τα ξερω αυτα. της τα εστειλα κ σε 5 λεπτα τα ειχε ανεβασειΕίμαι επαγγελματίας φωτογράφος και μπορώ να ξεχωριζω κάποια πράγματα. Συν του ότι πριν μέρες την είχα συναντήσει και ξέρω πως είναι..
φωναξε την παλι, πες να εχει αυτες της γοβες και πες μου μετα αν εχει διαφορα απο την φωτο.Είμαι επαγγελματίας φωτογράφος και μπορώ να ξεχωριζω κάποια πράγματα. Συν του ότι πριν μέρες την είχα συναντήσει και ξέρω πως είναι..
Δεν ανέβαζε την κράζατε, ανέβασε την κράζετε .....Το θέμα είναι γιατί δεν έβαζε τόσο καιρό καμιά φωτό...
Δεν κράζω,ότι θέλει κάνει απλά μια διαπίστωση έκανα,εγώ δεν Περίμενα τις φωτό για ξέρω τι εστί Μελίνα δεν κάνω κριτική για τις φωτοΔεν ανέβαζε την κράζατε, ανέβασε την κράζετε .....
κουραστικα κ βαρεθηκα.... για τελευταια φορα, ετσι την εβγαλε το τηλ. ετσι τα εδωσα, ετσι τ ανεβασε στο 5λεπτο. αν τελικα ειμαι τοσο καλος φωτογραφος , χωρις να εχω σπουδασει φωτογραφια , χωρις να ξερω τα μυστικα της δουλειας, να παρατησω την οικοδομη κ να ασχοληθω με αυτο τον τομεα , με το τηλεφωνο μου ομως αφου κανει θαυματα... καλη συνεχεια.Απλά πιστεύω ότι καλύτερα να βλέπουμε την πραγματικότητα γιατί μετά αν την συνάντηση κάποιος θα υπάρχει κάποια απογοήτευση...
Εμένα και όπως είναι μου αρέσει..
ΑΥΤΟ !!Δεν ανέβαζε την κράζατε, ανέβασε την κράζετε .....
Γιατί απολογησε,έβγαλες κάποιες φωτό πάνω στην Καβλα κ όλα καλά,πόσοι θα ήθελαν να είναι στην θέση σου...Στον πουτσο σου αδελφέ όλα καλά.κουραστικα κ βαρεθηκα.... για τελευταια φορα, ετσι την εβγαλε το τηλ. ετσι τα εδωσα, ετσι τ ανεβασε στο 5λεπτο. αν τελικα ειμαι τοσο καλος φωτογραφος , χωρις να εχω σπουδασει φωτογραφια , χωρις να ξερω τα μυστικα της δουλειας, να παρατησω την οικοδομη κ να ασχοληθω με αυτο τον τομεα , με το τηλεφωνο μου ομως αφου κανει θαυματα... καλη συνεχεια.
Άρα έγινε η δουλειάΤο θετικό σε όλη αυτή την ιστορία είναι ότι μόλις ανέβασε φωτογραφίες το thread της το βλέπουν 70 άτομα. Πριν ούτε 2, άρα το marketing κάνει δουλειά και όπως της έχω πει πολλάκις πρέπει να έχει πιο πολύ παρουσία στο forum..