Διαγραμμένο μέλος 219216
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 274
- Πόντοι
- 21
Όχι δουλεύω κανονικά 12:00 έως 22:00
Για 5 αρο τιμή?Μέχρι πότε δουλεύεις?
Όχι δουλεύω κανονικά 12:00 έως 22:00
Για 5 αρο τιμή?Μέχρι πότε δουλεύεις?
Λόγω μειωμένης κίνησης εξυπηρετώ παντού...Καλησπέρα κουκλάρα . Μόνο Bill ή και αλλού?
Έως τις 12 ΑυγούστουΜέχρι πότε δουλεύεις?
Καμία φωτογραφία ρίξε μας...Έως τις 12 Αυγούστου
Θα έρθεις να με βγάλεις?Καμία φωτογραφία ρίξε μας...
Να έρθουμε να σε βγάλουμε κ φώτο κ ότι θες μωράκιΘα έρθεις να με βγάλεις?
Νταξ κάτι θα κάνω...
Θα ανεβάσω κάνα βίντεο
Ναι θα έρθω...Θα έρθεις να με βγάλεις?
Νταξ κάτι θα κάνω...
Θα ανεβάσω κάνα βίντεο
εγω παντως με το "μειωμενη κινηση" καταλαβα οτι παει κ αλλου τωρα που ειναι αδειοι οι δρομοι, οχι οτι ειναι μειωμενη η κινηση στην δουλεια τηςΔεν νομίζω από ότι είπε κ η ίδια μειωμένη κίνηση.Καποτε πριν 2χρονια δουλευε με κλειστο πελατολόγιο για ευνόητους λόγους
Πάντως δεν χρειάζεται συστάσεις για να πας μιλάμε για μια κούκλα,αν τη πετύχεις στις καλά της θα περάσεις καλά
Σωστός,μια ερμηνεία έδωσακ μόνο...εγω παντος με το "μειωμενη κινηση" καταλαβα οτι παει κ αλλου τωρα που ειναι αδειοι οι δρομοι, οχι οτι ειναι μειωμενη η κινηση στην δουλεια της
Και εγω αυτο πιστευω εννουσε!εγω παντως με το "μειωμενη κινηση" καταλαβα οτι παει κ αλλου τωρα που ειναι αδειοι οι δρομοι, οχι οτι ειναι μειωμενη η κινηση στην δουλεια της
Χροντοκομενα.κ αγαρμπα το λες Νταξ παρεμια πλαστικά κούκλα τοτεΕίπες την μαγική λέξη. Αν την πετύχω στα καλά της.
Να πηδήξω θέλω όχι να κάνω τον ψυχολόγο..
Το κουρασαμε. Ρώτησα γιατί δεν υπάρχουν κριτικές.Χροντοκομενα.κ αγαρμπα το λες Νταξ παρεμια πλαστικά κούκλα τοτε
Την κίνηση στους δρόμους θα εννοεί!!Δεν νομίζω από ότι είπε κ η ίδια μειωμένη κίνηση.Καποτε πριν 2χρονια δουλευε με κλειστο πελατολόγιο για ευνόητους λόγους
Πάντως δεν χρειάζεται συστάσεις για να πας μιλάμε για μια κούκλα,αν τη πετύχεις στις καλά της θα περάσεις καλά