Mln-blonde
Call-Girl
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2022
- Like
- 2.446
Ακριβώς... Άλλη φορά θα διευκρινίζω κάθε κουβέντα που γράφω!Την κίνηση στους δρόμους θα εννοεί!!
Ακριβώς... Άλλη φορά θα διευκρινίζω κάθε κουβέντα που γράφω!Την κίνηση στους δρόμους θα εννοεί!!
Ευχαριστώ τον @koskam για την βοήθεια και την προσπάθεια της φωτογράφισης...
...ρε μαγκα, ζηλευω τα βινυλια!!!!!
εκεί είναι μέχρι το R, τα υπόλοιπα είναι αλλού...ρε μαγκα, ζηλευω τα βινυλια!!!!!
εκεί είναι μέχρι το R, τα υπόλοιπα είναι αλλού
Θεά η Μελίνα αλλά και εγώ με τα βυνιλια κόλλησα. Ομοιοπαθης.εκεί είναι μέχρι το R, τα υπόλοιπα είναι αλλού
ΘΕΑ .... δεν λες τίποτα... !!Θεά η Μελίνα αλλά και εγώ με τα βυνιλια κόλλησα. Ομοιοπαθης.
Με τα κόκκινα σου φωτιά!
ΚΩΛΑΡΑ CHAMPIONS LEAGUE
Ποιος είπε ότι δεν έτρεμαν τα χέρια μου και ότι το 85% από αυτό που ζήτησε δεν ήταν θολό η είχε θέμα... για το άλλο... σεβασμός!Απορώ μέ τήν ψυχραιμία σου που βοήθεισες στήν φωτογραφιση. Εγώ η θά ορμούσα στην θέα αυτή ή θα ετρεμαν τά χέρια και θα γουρλοναν τα ματια μου και ή φωτός θα ηταν κουνηστές. Άξιος......
Ποιος είπε ότι δεν έτρεμαν τα χέρια μου και ότι το 85% από αυτό που ζήτησε δεν ήταν θολό η είχε θέμα... για το άλλο... σεβασμός!
Τώρα φωτογραφίες με τις χειλαρες και τις ματαρες σου..
τι να κλασουν τα βοηθήματα μπροστά σε ότι έχει να κάνει με AC/DC , η τεστοστερόνη τους βαράει κόκκινα!! απ την άλλη, εγώ... δεν χρειάζομαι τίποτα όταν βλέπω την ΘΕΑ... Η καυλα που μου βγάζει είναι... μέχρι που νιώθω πως χάνω το μυαλό μου...βλέπω τα κερατάκια των AC/DC πάλι στην ημερήσια διάταξη
τα έχεις κάνει κάτι σαν ερωτικό βοήθημα , αλλοι βγάζουν δονητές κλπ , εσύ βγάζεις τα κέρατα των AC/DC
Ισχύει...Είσαι κουκλάρα!!
σιγά ρε υπερβολικε θα πουν αρκετοί. αφού κ δεν με νοιάζει θα πω εγώ, όπως έλεγε ο Σταυρίδης
τι να κλασουν τα βοηθήματα μπροστά σε ότι έχει να κάνει με AC/DC , η τεστοστερόνη τους βαράει κόκκινα!!