Mln-blonde
Call-Girl
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2022
- Like
- 2.446
Δεν κατάλαβα ποιος είσαι, το τηλ μου είναι 6995076336.ρε κοριτσαρα.στειλε ενα μηνυμα να βρεθουμε.ειναι η δευτερη φορα που σε ψαχνω,ξερειs ποιοs ειμαι.ΤΟ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΣΟΥ.
Δεν κατάλαβα ποιος είσαι, το τηλ μου είναι 6995076336.ρε κοριτσαρα.στειλε ενα μηνυμα να βρεθουμε.ειναι η δευτερη φορα που σε ψαχνω,ξερειs ποιοs ειμαι.ΤΟ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΣΟΥ.
Όταν κοιμάμαι 2-3 το βράδυ δυστυχώς είναι αδύνατο να σηκωθώ τόσο νωρίς ώστε να προλάβω τις προσωπικές μου δουλειές κ επιπλέον ραντεβού...Το σπας που το σπας. Βάλε και καμιά ώρα το πρωί για μας τους πρωινους...καλό καλοκαίρι κούκλα μου.
Το καταλαβαίνω αυτό. Αν θα μπορούσες να τροποποιήσεις λίγο το πρόγραμμα για μια μέρα έστω με ένα πρωινό, θα ήταν ευχής έργο για αρκετούς από εμάς.Όταν κοιμάμαι 2-3 το βράδυ δυστυχώς είναι αδύνατο να σηκωθώ τόσο νωρίς ώστε να προλάβω τις προσωπικές μου δουλειές κ επιπλέον ραντεβού...
Είναι δύσκολο γιατί έχω ένα στάνταρ πρόγραμμα έτσι ώστε να προλαβαίνω τα πάντα...Το καταλαβαίνω αυτό. Αν θα μπορούσες να τροποποιήσεις λίγο το πρόγραμμα για μια μέρα έστω με ένα πρωινό, θα ήταν ευχής έργο για αρκετούς από εμάς.
Μα δε τα προλαβαίνεις! Εδω φιλαράκια δε θυμάσαι και ευχής έργα δε μπορεις να εκπληρωσεις!Είναι δύσκολο γιατί έχω ένα στάνταρ πρόγραμμα έτσι ώστε να προλαβαίνω τα πάντα...
Εδώ έχεις δίκιο...Μα δε τα προλαβαίνεις! Εδω φιλαράκια δε θυμάσαι και ευχής έργα δε μπορεις να εκπληρωσεις!
Βαλε κ εσυ ενα χαραματα να ερθεις να ζυμωσουμε.. Ελα ν αλευρωθουμε νταρλινγκΕδώ έχεις δίκιο...
Φελλό στο στόμα μου έβαλες!
Έχουμε κάποιο νέο;
Σιγά μην κλείσουμε κ κανά 10ημερο πριν ρε τυπε για να γαμησουμε επί πληρωμή!Εδώ,πχ, πλέον κ στις πολεοδομιες πας αυθημερον κ κανεις τη δουλειά σου.Από την πλευρά μου να πω πως όταν ήθελα να συναντήσω την Μελίνα έκλεινα ραντεβού 2 με 3 μέρες νωρίτερα. Και αυτό γιατί έχει να κάνει με την κάυλα που μου έβγαζε η συγκεκριμένη και όχι αν θα έχω κάυλες την επόμενη μέρα. Κάθε μέρα με κάυλες είμαστε πιστέυω.
Σιγά μην κλείσουμε κ κανά 10ημερο πριν ρε τυπε για να γαμησουμε επί πληρωμή!Εδώ,πχ, πλέον κ στις πολεοδομιες πας αυθημερον κ κανεις τη δουλειά σου.
Σιγά μην κλείσουμε κ κανά 10ημερο πριν ρε τυπε για να γαμησουμε επί πληρωμή!Εδώ,πχ, πλέον κ στις πολεοδομιες πας αυθημερον κ κανεις τη δουλειά σου.
Οκ ρε τύπε δεν σε αναγκάζει κανείς να κλείσεις ραντεβού 2 με 3 μέρες πριν. Αλλά όπως έχει πεί και η ίδια στείλε εσύ μια μέρα πριν και αν σου κάτσει η φάση για την επόμενη και την ώρα που θέλεις να παίξεις κανα τζόκερ.Σιγά μην κλείσουμε κ κανά 10ημερο πριν ρε τυπε για να γαμησουμε επί πληρωμή!Εδώ,πχ, πλέον κ στις πολεοδομιες πας αυθημερον κ κανεις τη δουλειά σου.
Καλώς το κορίτσι μας το όμορφοΚαλησπέρα αύριο (Κυριακή) θα κάνω κάποια βραδινά μετά τις 19:00 για όσους δεν προλαβαίνουν καθημερινές λόγω εργασίας...
Καλό ΣΚ να έχουμε