Red hab125
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουν 2021
- Κριτικές
- 3
- Like
- 736
- Πόντοι
- 81
Αμαζόνα μου....
Όταν λες όχι ραντεβού αυθημερόν, τι εννοείς;;;6995076336 Δευτέρα έως Παρασκευή.
Όχι ραντεβού αυθημερόν....
Ο καθενας εχει το προγραμμα του, δεν ειναι δα και παραλογο να σου λεει κλεισε απτην προηγουμενη ημερα. Απο το να κανει το προγραμμα της σκατα και να εχει παραπονα και γκρινια, καλυτερα να ξερει απο πριν ποσα ραντεβου εχει...Όταν λες όχι ραντεβού αυθημερόν, τι εννοείς;;;
Δηλαδή άμα σε πάρω τηλέφωνο το πρωί για να κανονίσουμε για το απόγευμα, θα μου ρίξεις άκυρο;;;
Μια φωτό σου έχεις καιρό να ποσταρεις
Καλλίτερα να τι θυμάσαι όπως ήταν γιατί τελευταία έχει πάρει όγκο σαν άρση βαρών. το μόνο που την σώζει είναι τα μάτια...
Και εσύ πώς ξέρεις ότι την επόμενη μέρα θα έχεις ορέξεις να κάνεις σεξ, γιατί οι καυλες δεν κανονίζονται!!!Ο καθενας εχει το προγραμμα του, δεν ειναι δα και παραλογο να σου λεει κλεισε απτην προηγουμενη ημερα. Απο το να κανει το προγραμμα της σκατα και να εχει παραπονα και γκρινια, καλυτερα να ξερει απο πριν ποσα ραντεβου εχει...
τοτε τυπε να πας σε ουρολογο και οχι σε CGΚαι εσύ πώς ξέρεις ότι την επόμενη μέρα θα έχεις ορέξεις να κάνεις σεξ, γιατί οι καυλες δεν κανονίζονται!!!
Και εσύ να πας σε ψυχολόγο ή να πω καλύτερα ψυχίατρο!!!τοτε τυπε να πας σε ουρολογο και οχι σε CG
Πολύ σωστος , την ίδια απορία έχω κι εγώ με την απαίτηση να κλίνονται τα ραντεβού από προηγούμενες μέρες… τώρα καυλωσα τώρα το θέλω. Αν δεν μπορεί tough luck, πάμε για αλλα και ξανά προσπαθούμε άλλη φορά και χωρίς παρεξήγηση αμφότεροι .Και εσύ πώς ξέρεις ότι την επόμενη μέρα θα έχεις ορέξεις να κάνεις σεξ, γιατί οι καυλες δεν κανονίζονται!!!
Αδερφέ το έγραψα και στην Μελίνα πιο πάνω, ότι παίρνω τηλέφωνο το μεσημέρι να κλείσω το απόγευμα ραντεβού,όχι περνώ τώρα και κλείνουμε ραντεβού σε μια ώρα, φυσιολογικό είναι να μην μπορεί και να μου αρνηθεί, αλλά να κλείσω από την προηγούμενη μέρα...Πολύ σωστος , την ίδια απορία έχω κι εγώ με την απαίτηση να κλίνονται τα ραντεβού από προηγούμενες μέρες… τώρα καυλωσα τώρα το θέλω. Αν δεν μπορεί tough luck, πάμε για αλλα και ξανά προσπαθούμε άλλη φορά και χωρίς παρεξήγηση αμφότεροι .
Γενικό το σχόλιο αλλά το γράφω εδώ αφού δόθηκε η αφορμή.
Αυτό είναι...Την επόμενη μέρα μπορεί να ξυπνήσουμε με πονοκέφαλο λέω γω τώρα...Και εσύ πώς ξέρεις ότι την επόμενη μέρα θα έχεις ορέξεις να κάνεις σεξ, γιατί οι καυλες δεν κανονίζονται!!!
Αυτό είναι...Την επόμενη μέρα μπορεί να ξυπνήσουμε με πονοκέφαλο λέω γω τώρα...
Δεν είναι θέμα αν έχουμε καυλες ή όχι την επόμενη μέρα.Από την πλευρά μου να πω πως όταν ήθελα να συναντήσω την Μελίνα έκλεινα ραντεβού 2 με 3 μέρες νωρίτερα. Και αυτό γιατί έχει να κάνει με την κάυλα που μου έβγαζε η συγκεκριμένη και όχι αν θα έχω κάυλες την επόμενη μέρα. Κάθε μέρα με κάυλες είμαστε πιστέυω.
Πιστέυω πως αν είναι να σου κάτσει στραβή φάση και την ίδια μερα που πιστέυεις οτι δεν θα έχεις πρόβλημα μπορεί να προκύψει. Εγώ αυτό που στην ουσία λέω είναι πως όταν καυλώνεις με μια κοπέλα πολύ θα το κανονίσεις από νωρίς αν θέλεις να βρεθείς μαζί της. Τώρα στην περίπτωση που σου τύχη στραβή αν έχεις βρεθείς με την κοπέλα και σε ξέρει θα δείξει κατανόηση.Δεν είναι θέμα αν έχουμε καυλες ή όχι την επόμενη μέρα.
Το βασικό για μένα προσωπικά που αποφεύγω να κλείσω από την προηγούμενη είναι γιατί μπορεί να τύχει κάτι έκτακτο και να πρέπει να ακυρώσεις και στο τέλος να βγεις μαλακας.
Αν η καθε κοπελα δουλεύει έτσι καλά κάνει και θα έχει τους λόγους της.
Από την άλλη στέλνεις ένα μήνυμα αν μπορεί. Αν δεν μπορεί από την στιγμή που γνωρίζεις πως δουλεύει, και δεν σου απαντήσει καταλαβαίνεις ότι δεν μπορεί.
Δεν χρειάζεται να παρεξηγείτε κάποιος.
Πόσο αλήθεια αυτό. Σε βαθμό που πιστεύεις ότι απλά δεν υπάρχει. Δέν έχει απαντήσει ποτέ.Συμπληρωσα την αιτηση στο κεπ,το παω για υπογραφη και μετα θα στειλω μηνυμα στη Μελινα αν μπορει για τις 35 Ιουλιου.