George Iakovidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 46
- Like
- 5.543
- Πόντοι
- 5.646
Δουλεύει αυτές τις μέρες;Τσουποτη, όμορφη,
Αθόρυβη,ένα τέλειο ραντεβού με το κορίτσι.Εις αλλά με υγεία...
Κανονικά;
Δουλεύει αυτές τις μέρες;Τσουποτη, όμορφη,
Όχι και αθόρυβη. Μας άκουσε όλο το ξενοδοχείο...Τσουποτη, όμορφη,
Τσουποτη, όμορφη,
Γυμνασμενη,γεμίζει το χέρι σου.φυσικα κ έχει υπέροχο σώμα...τυφλός είμαι..Τσουπωτή; Εάν εννοείς το στήθος ναι εάν τα υπόλοιπα δεν θα το έλεγα. Μια χαρά σώμα έχει.
Αν δουλεύει με κλειστό κύκλο να φτιάξει μια ομάδα στο Viber και να τους ενημερώνει εκεί ότι θέλει και ας αποσυρθεί από εδω.Θα περιμένεις πολύ. Δουλεύει με κλειστό κύκλο....
εχουμε συναντηθει πιο παλια,αλλα μετα εχασα τα νεα σου....μολις τα βρηκα πως εργαζεσαι και πολυ θα ηθελα να τα ξαναπουμε!Καλησπέρα παίδες, θα είμαι είμαι διαθέσιμη έως τις 16/4
Μεγάλη Εβδομάδα θα αράξω κ θα επιστρέψω πάλι 26/4
Καλή βδομάδα κ καλό Πάσχα σε όσους δεν θα δω...
εχουμε συναντηθει πιο παλια,αλλα μετα εχασα τα νεα σου....μολις τα βρηκα πως εργαζεσαι και πολυ θα ηθελα να τα ξαναπουμε!
αν θελησεις στειλε μου το τροπο επικοινωνιας!
Μωρε δικιο εχεις.....επρεπε νσα πω οτι εχω μια ελια στη πλατη...θα με θυμοταν σιγουραήσουν ο tasos777 ;
οχι φταίω εγώ τώρα ...
Για να μην απαντάω σημαίνει πως είμαι στο τρέξιμο και στέλνεις μήνυμα για ραντεβού της τελευταίας στιγμής (κάτι το οποίο είναι φύση αδύνατο όταν κάνω ιππασία)@Mln-blonde 2 φορες σου χω στειλει στο viber τα διαβαζεις και απαντησεηδεν εχω παρει.
6995076336 Δευτέρα έως Παρασκευή.εχουμε συναντηθει πιο παλια,αλλα μετα εχασα τα νεα σου....μολις τα βρηκα πως εργαζεσαι και πολυ θα ηθελα να τα ξαναπουμε!
αν θελησεις στειλε μου το τροπο επικοινωνιας!
Μονο καθημερινες καθως τα Σαββατα ειναι για προσωπικο χρονο και βεβαια οι Κυριακες για εκκλησια! Ολοι το ξερουν αυτο6995076336 Δευτέρα έως Παρασκευή.
Όχι ραντεβού αυθημερόν....
Καλώς τον και ας τρολαρειςΜονο καθημερινες καθως τα Σαββατα ειναι για προσωπικο χρονο και βεβαια οι Κυριακες για εκκλησια! Ολοι το ξερουν αυτο
Τι ιππασία... κανονική η πάνω σε αντρικά οργαναΓια να μην απαντάω σημαίνει πως είμαι στο τρέξιμο και στέλνεις μήνυμα για ραντεβού της τελευταίας στιγμής (κάτι το οποίο είναι φύση αδύνατο όταν κάνω ιππασία)
Δοκίμασε μια μέρα πριν όταν θα γνωρίζεις κ εσύ το πρόγραμμα σου.
Καλή Κυριακή.
της εχω κανει δωρο ενα πονυ και παει σε σχολη για ιππασια. οταν θα περασει την ταξη θα μαθει κ σε αλογα.Τι ιππασία... κανονική η πάνω σε αντρικά οργανα
τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται... Τι ιππασία... κανονική η πάνω σε αντρικά οργανα