Διαγραμμένο μέλος 221444
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2022
- Like
- 20
- Πόντοι
- 0
Ωραία είναι και τα τρολαρισματα.. Αν βέβαια είναι χωρίς πονηριά..Καλώς τον και ας τρολαρεις
Ωραία είναι και τα τρολαρισματα.. Αν βέβαια είναι χωρίς πονηριά..Καλώς τον και ας τρολαρεις
Τυχαίο το τραγούδι ή φαν των above the hood?Καλημέρα με τραγούδι και χορό... ?
Τι ιππασία... κανονική η πάνω σε αντρικά οργανα
Τυχαίο το τραγούδι ή φαν των above the hood?
Έχουμε κάπου πρόσφατη φωτό;Καλλίτερα να τι θυμάσαι όπως ήταν γιατί τελευταία έχει πάρει όγκο σαν άρση βαρών. το μόνο που την σώζει είναι τα μάτια...
Σε ποιόν ιππικό όμιλο είσαι: Της Βαρυμπόπης;Για να μην απαντάω σημαίνει πως είμαι στο τρέξιμο και στέλνεις μήνυμα για ραντεβού της τελευταίας στιγμής (κάτι το οποίο είναι φύση αδύνατο όταν κάνω ιππασία)
Δοκίμασε μια μέρα πριν όταν θα γνωρίζεις κ εσύ το πρόγραμμα σου.
Καλή Κυριακή.
Σε σπάνιες περιπτώσεις αν υπάρξει κενό και άμεση συνεννόηση των τριών λεπτών ίσως "κάτσει η φάση"...Όταν λες όχι ραντεβού αυθημερόν, τι εννοείς;;;
Δηλαδή άμα σε πάρω τηλέφωνο το πρωί για να κανονίσουμε για το απόγευμα, θα μου ρίξεις άκυρο;;;
Μόνο από την προηγούμενη δηλαδή;Σε σπάνιες περιπτώσεις αν υπάρξει κενό και άμεση συνεννόηση των τριών λεπτών ίσως "κάτσει η φάση"...
Όπως είπα όμως, ΣΠΑΝΙΑ!
Οπότε δεν υπάρχει κ ουσία να δοκιμάσεις...
Από που ψωνίζετε drugs να δοκιμάσω κ γω?Καλλίτερα να τι θυμάσαι όπως ήταν γιατί τελευταία έχει πάρει όγκο σαν άρση βαρών. το μόνο που την σώζει είναι τα μάτια...
Τα λόγια είναι περιττά οποίος έχει μάτια βλέπει....ευλογήσον ρε παιδιά η ομορφιά στο μεγαλείο τηςΑπό που ψωνίζετε drugs να δοκιμάσω κ γω?
Φαίνονται καλά
Γ@μω τις παραισθήσεις, σε άλλο level
Σε ποιόν ιππικό όμιλο είσαι: Της Βαρυμπόπης;
Τα λόγια είναι περιττά οποίος έχει μάτια βλέπει....ευλογήσον ρε παιδιά η ομορφιά στο μεγαλείο της
Μήν ασχολείσαι με τέτοια σχόλια. Keep going.. όπως εσύ γουστάρεις..Από που ψωνίζετε drugs να δοκιμάσω κ γω?
Φαίνονται καλά
Γ@μω τις παραισθήσεις, σε άλλο level
βασανιζόμαστε και από αυτές που έχει στείλειΤώρα την θέλετε μερικοι μια φωτο της Μελίνας να βασανιστουμε όλη με την κορμάρα της
σπαστο ωραριο βλεπω !Καλησπέρα καλησπέρα σε όσους με πάνε και σε όσους δε με πάνε επίσης...
Λόγω καλοκαιριού και κάποιων δικών μου υποχρεώσεων πλέον το ωράριο μου σπάει...
Θα εξυπηρετώ 13:00 - 17:00 και 21:30 έως 1:30 μόνο Μπιλ (Η Πρίαμο μεταμόρφωσης αναλόγως το πρόγραμμα) λόγω περιορισμένης ώρας...
ΕΎΧΟΜΑΙ ΚΑΛΌ ΚΑΛΟΚΑΊΡΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
Το σπας που το σπας. Βάλε και καμιά ώρα το πρωί για μας τους πρωινους...καλό καλοκαίρι κούκλα μου.Καλησπέρα καλησπέρα σε όσους με πάνε και σε όσους δε με πάνε επίσης...
Λόγω καλοκαιριού και κάποιων δικών μου υποχρεώσεων πλέον το ωράριο μου σπάει...
Θα εξυπηρετώ Δευτέρα έως Παρασκευή 13:00 - 17:00 και 21:30 έως 1:30 μόνο Μπιλ (Η Πρίαμο μεταμόρφωσης αναλόγως το πρόγραμμα) λόγω περιορισμένης ώρας...
ΕΎΧΟΜΑΙ ΚΑΛΌ ΚΑΛΟΚΑΊΡΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ