Δ
Διαγραμμένο μέλος 29566
Επισκέπτης
Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα γνωρίσετε ποτέ κάποια ποίο ωραία στη ζωή σας ! Ούτε ως άνθρωπο ούτε ως γυναίκα !
Μέγα ορθογραφικό λάθος ..."πιο ωραία" ειναι το σωστό !!!Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα γνωρίσετε ποτέ κάποια ποίο ωραία στη ζωή σας ! Ούτε ως άνθρωπο ούτε ως γυναίκα !
Μάλλον εσύ ακόμα κοιμάσαι !Και μετα ξυπνησες
Έχει μπει στο πρόγραμμα για γνωριμίαΤο μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα γνωρίσετε ποτέ κάποια ποίο ωραία στη ζωή σας ! Ούτε ως άνθρωπο ούτε ως γυναίκα !
Εγω ξυπνιος ειμαι εσυ κοιμασαι ορθιος κι επειδη αρεσει σε σενα νομιζεις οτι αρεσει σε ολουςΜάλλον εσύ ακόμα κοιμάσαι !
Όταν ξυπνήσεις έλα να ανταλλάξουμε όνειρα !
εγω παντως ονειρα με Μελινα δεν θα τα ανταλλαζα με κανεναν κ για τιποτα.Μάλλον εσύ ακόμα κοιμάσαι !
Όταν ξυπνήσεις έλα να ανταλλάξουμε όνειρα !
Πρέπει να τρως πολύ ξύλο από κάποια !!!Εγω ξυπνιος ειμαι εσυ κοιμασαι ορθιος κι επειδη αρεσει σε σενα νομιζεις οτι αρεσει σε ολους
Ούτε εγώ !!! Ο τύπος είναι με την χείρα και τα πέντε ορφανάεγω παντως ονειρα με Μελινα δεν θα τα ανταλλαζα με κανεναν κ για τιποτα.
Τραβα ρε γαμηδι να δεις αν ερχομαι που θα το παιξεις και μαγκας πισω απο το πληκτρολογιο κι απ οτι ειδα ακομα δεν καταλαβες τι εννοουσα οποτε με ζωα κι αγαπουληδες δεν ασχολουμαι και πολυ χρονο σου εδωσα που απαντησαΠρέπει να τρως πολύ ξύλο από κάποια !!!
Το ποιο πιθανό είναι να μην σε γουστάρει και να λες ότι λες .
Επειδή έτσι είναι η Μελίνα
Εάν δεν γουστάρει απλά δεν ....
Ψάξε αλλού και όχι μαζί μου
Δεν σε πέρνει !!!!
ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ
Και επειδή θέλω να δώσω ενα ΤΕΛΟΣ μαζί σου .. εάν έχεις βρεθεί μαζί της και όσο έχει βρεθεί .. δεν είναι ούτε ένα δευτερόλεπτο από τον δικό μου μαζί της !!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ούτε εγώ !!! Ο τύπος είναι με την χείρα και τα πέντε ορφανά
Και τα ζώα έχουν πέος και μάλιστα κάποια είναι και με προσόντα , και τα βαράνε πάνω στο τραπέζι !!Τραβα ρε γαμηδι να δεις αν ερχομαι που θα το παιξεις και μαγκας πισω απο το πληκτρολογιο κι απ οτι ειδα ακομα δεν καταλαβες τι εννοουσα οποτε με ζωα κι αγαπουληδες δεν ασχολουμαι και πολυ χρονο σου εδωσα που απαντησα
Ακόμα καλύτερα live με Μελίνα.εγω παντως ονειρα με Μελινα δεν θα τα ανταλλαζα με κανεναν κ για τιποτα.
Ναι το έγραψε μόνη της σε post.Ξεκίνησε;;;
καλά αυτό εννοείταιΑκόμα καλύτερα live με Μελίνα.
Ρε συνάδελφε κοίτα στα μηνύματά της στο κάτω μέρος.καλημερα θα ηθελα και εγω καποιο τηλεφωνο σου .ευχαριστω.
Τραβα ρε γαμηδι να δεις αν ερχομαι που θα το παιξεις και μαγκας πισω απο το πληκτρολογιο κι απ οτι ειδα ακομα δεν καταλαβες τι εννοουσα οποτε με ζωα κι αγαπουληδες δεν ασχολουμαι και πολυ χρονο σου εδωσα που απαντησα
οκ το ειδα μετα.μερσι.Ρε συνάδελφε κοίτα στα μηνύματά της στο κάτω μέρος.
Για να ριξεις το επιπεδο πρεπει να το εχεις πρωτα γι'αυτο αντε παιξτον και με τα δυο χερια οπως ξερεις καλα να κανειςΚαι τα ζώα έχουν πέος και μάλιστα κάποια είναι και με προσόντα , και τα βαράνε πάνω στο τραπέζι !!
Εσύ συνέχισε να χτυπάς τα χέρια σου !
Έχω πολύ πιο σοβαρά πράγματα να κάνω και αρκετά έριξα το επίπεδο μου τόσο χαμηλά !!