Melinadiva
Call-Girl
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2019
- Like
- 5.180
Θεούλης... ?καλησπερα ρε μελινα.καλως ηρθες.ξεκαθαρο το μηνυμα σου.μηνυμα που?
Τι που βρε??? Ψάξε λίγο στα σχόλια μου , μάτι βγάζει... ?
Θεούλης... ?καλησπερα ρε μελινα.καλως ηρθες.ξεκαθαρο το μηνυμα σου.μηνυμα που?
και μενα και μεναΕσένα σου χρωστάω μια δωρεάν συνάντηση, δώρο από το κατάστημα γιατί τελευταία φορά δε με πέτυχες στα "Καλά" μου...
Μόνο με αυτή με απατάς δηλαδή; ?άντε γιατί έχει πάρει η χούφτα μου φωτιά....
εεε.... όχι ακριβώς... και με άλλη την άλλη χούφτα πότε πότε ??Μόνο με αυτή με απατάς δηλαδή; ?
Καλό χειμώνα μελινα!Μπήκε Οκτώβρης , καιρός λοιπόν να μπω και γω στο παιχνίδι με μικρές αλλαγές στο πρόγραμμα:
Δευτέρα έως Παρασκευή από 12:00 έως 20:00 και ΣΚ ξεκούραση.
Μόνο μηνύματα με λίγη υπομονή γιατί δεν έχω γραμματέα , απαντάω η ίδια με την πρώτη ευκαιρία (γι'αυτό κ δεν κλείνω αυθημερόν ραντεβού αλλα κατά προτίμηση μια μέρα πριν)...
ΥΓ: Με την παραμικρή υποψία ότι κάποιος τρολαρει, μ@λ@κίζεται , υπάρχει ασυνεννοησία η υπάρχει έλλειψη σεβασμού, θα μπλοκαρεται αυτόματα από τον ατίθασο δείκτη μου! ??
ΚΑΛΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΣΕ ΌΛΟΥΣ ❤?
Γιατί μας το κανείς αυτό μαναρακι ;Και εγώ ξανά ως ανεξάρτητη...
Απο Τετάρτη στην διάθεση σας!
Παρακαλώ όποιον δε με γνωρίζει ήδη, μη μπει σε διαδικασία να στείλει PM (προσέχουμε για να έχουμε)
Ευχαριστώ :-*
Περσινά ξινά σταφύλια...Γιατί μας το κανείς αυτό μαναρακι ;
Με προβληματίζει λίγο ο ατίθασος δείκτης. Είναι γενικά ατίθασος;ΥΓ: Με την παραμικρή υποψία ότι κάποιος τρολαρει, μ@λ@κίζεται , υπάρχει ασυνεννοησία η υπάρχει έλλειψη σεβασμού, θα μπλοκαρεται αυτόματα από τον ατίθασο δείκτη μου! ??
Στο κρεβάτι είναι τόσο ατίθαση που σε τελειώνει μπαμ μπαμ !Με προβληματίζει λίγο ο ατίθασος δείκτης. Είναι γενικά ατίθασος;
Εσύ μπορεί να κολήσεις άλλα άλλος όχι, είναι πολύ υποκειμενικό αυτό που ρωτάς. Η Μελίνα κατέ με είναι κουκλάρα, δεν νομίζω να βρεις κάτι για να "κολήσεις".Καλησπερά σε όλους
Ερώτηση μιας και είναι ο καημός μου….. ? από πρόσωπο η Μελίνα τι λέει? είναι το θέμα μου δλδ… Μπορεί κάποια κοπέλα να έχει το τέλειο σώμα αλλά να «κολλήσω» με το πρόσωπο..
ΔΕΝ παίζει να μην αρέσει το πρόσωπο της, δεν πιστεύω ότι την βλέπει κάποιος στο δρόμο, σε ραντεβού, οπουδιποτε, και να μην πει "ωραία ΓΥΝΑΊΚΑ .... πολύ ΩΡΑΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ!!"Καλησπερά σε όλους
Ερώτηση μιας και είναι ο καημός μου….. ? από πρόσωπο η Μελίνα τι λέει? είναι το θέμα μου δλδ… Μπορεί κάποια κοπέλα να έχει το τέλειο σώμα αλλά να «κολλήσω» με το πρόσωπο..
Σε ευχαριστώ,ΔΕΝ παίζει να μην αρέσει το πρόσωπο της, δεν πιστεύω ότι την βλέπει κάποιος στο δρόμο, σε ραντεβού, οπουδιποτε, και να μην πει "ωραία ΓΥΝΑΊΚΑ .... πολύ ΩΡΑΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ!!"
Στις φώτο φοράει μια μάσκα που στην ουσία όλα τα χαρακτηριστικά φαίνονται. Επειδή ο καθένας έχει διαφορετικά γούστα μπορείς από μόνοςσου να καταλάβεις. Γενικά παντως είναι όμορφη όσο περίεργος και να ειναι καποιοςΚαλησπερά σε όλους
Το προσωπο ειναι ισως απο τα ομορφοτερο χαρακτηριστικο της . . .Καλησπερά σε όλους
Εγω τίποτα ? που γίναμε γεφύρι της Αρτας μέχρι να βρεθούμε , τιποτα ? Καλαααα Καλαααα ΜελινάκιΕσένα σου χρωστάω μια δωρεάν συνάντηση, δώρο από το κατάστημα γιατί τελευταία φορά δε με πέτυχες στα "Καλά" μου...