koskam
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 17 Μαρ 2018
- Κριτικές
- 24
- Like
- 10.317
- Πόντοι
- 3.446
Δεν θέλω να το κλείσω λόγο της παρεξηγήσεις , άλλωστε υπάρχουν δίαυλοι επικοινωνίας μαζί της !
Έχω βαρεθεί να θέλεις να εκφράσεις απόψεις και να υπάρχουν οι έξυπνοι που σου γαμανε αυτό που θέλεις να εκφράσεις όχι για ένα call girl , αλλά για κάτι πέρα από την αντίληψη που έχουν , και επειδή μπορεί να μην τους έκατσε όπως γουσταραν γιατί και αυτές έχουν αντίληψη, να προσπαθούν μέσα από αυτό που θέλεις να πεις να βγάζουν την οποία μαλακία, ανωμαλία ή όπως θέλεις πες το !!
Αυτό έχω σιχα
έχει δίκιο ο tester, δεν ταιριάζουν όλοι με όλους, και ευτυχώς αν θες την γνώμη μου. Άσε να λέει ότι θέλει ο καθένας , αυτοί που την ξέρουν, ξέρουν καλά κ για την εξωτερική εμφάνιση της και για το τι ΆΝΘΡΩΠΟΣ και ΓΥΝΑΙΚΑ είναι, και όσοι δεν την ξέρουν αν είναι να μην πιστεύουν την συντριπτική πλειοψηφία που μόνο θετικά σχόλια έχει γ αυτή την γυναίκα... δικό τους θέμα.Δεν θέλω να το κλείσω λόγο της παρεξηγήσεις , άλλωστε υπάρχουν δίαυλοι επικοινωνίας μαζί της !
Έχω βαρεθεί να θέλεις να εκφράσεις απόψεις και να υπάρχουν οι έξυπνοι που σου γαμανε αυτό που θέλεις να εκφράσεις όχι για ένα call girl , αλλά για κάτι πέρα από την αντίληψη που έχουν , και επειδή μπορεί να μην τους έκατσε όπως γουσταραν γιατί και αυτές έχουν αντίληψη, να προσπαθούν μέσα από αυτό που θέλεις να πεις να βγάζουν την οποία μαλακία, ανωμαλία ή όπως θέλεις πες το !!
Αυτό έχω σιχαθεί !