drizzt
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 8
- Like
- 762
- Πόντοι
- 306
new entry !!!!! Η Μελίνα απο Κασσανδρας πλεον σαν call-girl !!!!!!!!!!!!!!!!!!
μεγαλη ευκαιρια...140 ευρω....ΚΑΙ γραφειο....new entry !!!!! Η Μελίνα απο Κασσανδρας πλεον σαν call-girl !!!!!!!!!!!!!!!!!!
H ανακαμψη ξεκινα απο τον αγοραιο ερωτα, τα στοντιοκοριτσα γινονται call girls, οι ηδη υπαρχουσες call girls "σηκωνουν" τις τιμες και παει λεγοντας.
H καθε μια κοστολογει τις υπηρεσιες της και καλα κανει αφου υπαρχουν αγαπουληδες που τα σκανε
και τι σε κανει να νομιζεις το αντιθετο..?...εδω η παολα(μιλφ),που ειχε κανει περατσαδα απο αυτα τα μερη,το προγραμμα ειναι καρμπον..μπαινω στο δωματιο,μιλαω(επειδη πρεπει),κανω μπανιο(επειδη πρεπει),πηδιεμαι(δεν θα πεθανω κιολας),καληνυχτα(ουφ!παει και αυτο το ραντεβου)..."αλμυρή" τιμή πάντως...και το θέμα είναι θα έχει τις υπηρεσίες που παρείχε στο στούντιο??
Με την τιμή που ζητάει για να επιβιώσει στο χώρο πρέπει να κάνει παπάδες - που δεν το φαντάζομαι ότι θα κάνει. Επομένως για λίγο καιρό τη βλέπω να είναιστη πιάτσα...στα call girls,καλυτερα ;)
κοίτα....για να είμαι δίκαιος....η Μελίνα μέσα στο δωμάτιο ήταν πολύ καλή...και χαρακτηριζόταν για την ποιότητα των υπηρεσιών της...λογικά θα πρέπει να τις διατηρήσει και να τις αυξήσει...και τι σε κανει να νομιζεις το αντιθετο..?...εδω η παολα(μιλφ),που ειχε κανει περατσαδα απο αυτα τα μερη,το προγραμμα ειναι καρμπον..μπαινω στο δωματιο,μιλαω(επειδη πρεπει),κανω μπανιο(επειδη πρεπει),πηδιεμαι(δεν θα πεθανω κιολας),καληνυχτα(ουφ!παει και αυτο το ραντεβου)...
..πολυ καλη οντως...50 ευρω στα 15 λεπτα..και γω για 50 ευρω ανα 15 λεπτα ειμαι ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ....λαγε?...στο ειπα και αλλου...ψαξου λιγο...παιζουν μπαλλα ΠΟΛΛΑ....κοίτα....για να είμαι δίκαιος....η Μελίνα μέσα στο δωμάτιο ήταν πολύ καλή...και χαρακτηριζόταν για την ποιότητα των υπηρεσιών της...λογικά θα πρέπει να τις διατηρήσει και να τις αυξήσει...
και τι σε κανει να νομιζεις το αντιθετο..?...εδω η παολα(μιλφ),που ειχε κανει περατσαδα απο αυτα τα μερη,το προγραμμα ειναι καρμπον..μπαινω στο δωματιο,μιλαω(επειδη πρεπει),κανω μπανιο(επειδη πρεπει),πηδιεμαι(δεν θα πεθανω κιολας),καληνυχτα(ουφ!παει και αυτο το ραντεβου)...
Ενώ αν επιλέξουν εσένα για νταβατζή-διαφημιστή στο bou θα τους έρθει πιο φθηνά 1-2 τζάμπα γαμήσια μαζί σου . Αυτή δεν είναι η ταρίφα σου;Τα 25 παίρνουν από τα 50 στα στούντιος κι ούτε καν αυτά, τί θέλετε να κάνουν αεροπλανικά;
Με 100 μόνη της εκτός μια χαρά θα ήταν, αλλά πάνε κι εμπιστεύονται τους νταβατζήδες και τις νταβατζούδες τα ζώα.
Αυτή η μιλφονάντια αποτυχημένη τραγουδιάρα και επίσης αποτυχημένη πουτάνα υπήρξε, αλλά στο νταβατζιλίκι την βρίσκω δυνατή!
νταβατζή
Χαίρομαι που έχεις το γνώθι σαυτόν και επιβεβαιώνεις τα λεγόμενά μου.με 1-2 γαμήσια