Νέα

Μέλη ανίκανα να κάνουν μια κανονική σχέση και βγάζουν τα απωθημένα τους στο site

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tdk74
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 392
  • Εμφανίσεις 21K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
66
Καλά ρε μαλακες 7 σελίδες με το κλωνοτρολ ασχολείστε;

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
642
Πόντοι
376
:2funny:

να παίξουμε τρίλιζα? :grin:

Αντε ρε σαχλαμαρα  :grin:

@Κυνηγος
δεν ξερω τι λες εσυ αλλα και το τραβελι απιστευτο ηταν! Νταξει εχει ενα μικρο ..θεμα  :rolleyes: μπροστα και χαμηλα αλλα αν δεν το βγαζε εξω, δεν θα καταλαβαινα οτι ειναι trans.  :grin:

Kynhgos

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
16
Στη Nova παιζει το "Η Kaylani οπως δεν την ειδατε ποτε".

Κλεισε το laptop και τραβα παιξε το πουλακι σου.

Εγω παω για υπνο γιατι αυριο εχω να γαμησω.

Αντε γεια

Μην ξεχάσεις να ξυρίσεις τις μασχάλες. Υπάνθρωπο ζώο.  :sunglasses:

Skipse tora

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2012
Like
1
Πόντοι
0
Γαμα τα.

Τωρα καταλαβαινω το nick σου.

Αντε γεια

Με καταλαβε,ειμαι ενας αποτυχημενος μαλακας που μεχρι προτεινως πηγαινα στα μπουρδελα και πληρωνα επειδη νομιζα
οτι απλα θα βλεπω την γκομενα να βγαινει στο σαλονι,νομιζα οτι αυτοι που φευγουν εχουν πιστωτικες και αυτοι που μπαινουν στα δωματια πανε για φαγητο
της γεροντισσας γιατι σε καποια μυριζε ντολμαδες με ποδαριλα.
Οταν ανακαλυψα οτι την γαμανε πηγα να ζητησω τα λεφτα η τα γαμησια και με πεταξαν εξω,απο τοτε περιφερομαι απ'εξω ζητωντας δικαιοσυνη. :2funny:

OP
OP
T

tdk74

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
0
Μην ξεχάσεις να ξυρίσεις τις μασχάλες. Υπάνθρωπο ζώο.  :sunglasses:

Αντε γεια Μαλακα

Κυνηγος της τσοντας?

ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ

Kynhgos

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
16
Αντε γεια Μαλακα

Κυνηγος της τσοντας?

ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ

Ήταν που θα έφευγες! Κατάλαβα... Ούτε ο πάκις δεν σε γαμάει.  :2funny:

OP
OP
T

tdk74

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
0
Ήταν που θα έφευγες! Κατάλαβα... Ούτε ο πάκις δεν σε γαμάει.  :2funny:

Τι μαλακας που εισαι ρε ανωμαλε.

ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ

Τον πουλο δεν ξανασχολουμαι μαζι σου.

Ζησε στην μιζερια σου.

Σε 5 μερες θα εχεις φτασει τα 1000 post.

Kynhgos

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
16
Τι μαλακας που εισαι ρε ανωμαλε.

ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ

Τον πουλο δεν ξανασχολουμαι μαζι σου.

Ζησε στην μιζερια σου.

Σε 5 μερες θα εχεις φτασει τα 1000 post.

Σε λάθος μέρος είσαι φεμινίστρια ελλεϊνήδα. Εδώ είναι παράδεισος.  :grin:

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.615
Πόντοι
5.060
Και πολλοί καλά κάνουν που πηγαίνουν μόνο σε πουτάνες! Τι δεν είναι φυσιολογικό δηλαδή, δεν κατάλαβα; Πολλά συγχαρητήρια από εμένα! Μπορεί με αυτές το σεξ να είναι καλύτερο, να τις βρίσκουν πιο εντάξει ή ακόμα να απαξιούν και να κηρύσσουν σεξουαλικό αποκλεισμό στις νεο-ελεεινίδες. Και μη μου πεις τώρα ότι οι δικές μας τη σήμερον ημέρα δεν είναι για τον π0ύτσο, γιατί θα αμαρτήσω.

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
:jerking:
Εχουνε γαμηθει στο τρολλαρισμα και τις μαλακιες. Ειχαμε την λοβοτομη πλακωσαν και οι τρολλ πουστηδες τωρα εχουμε και τον ιντερνικο ψυχολογο.

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Και πολλοί καλά κάνουν που πηγαίνουν μόνο σε πουτάνες! Τι δεν είναι φυσιολογικό δηλαδή, δεν κατάλαβα; Πολλά συγχαρητήρια από εμένα! Μπορεί με αυτές το σεξ να είναι καλύτερο, να τις βρίσκουν πιο εντάξει ή ακόμα να απαξιούν και να κηρύσσουν σεξουαλικό αποκλεισμό στις νεο-ελεεινίδες. Και μη μου πεις τώρα ότι οι δικές μας τη σήμερον ημέρα δεν είναι για τον π0ύτσο, γιατί θα αμαρτήσω.

Μην ξεχνας οτι την πουτανα την πληρωνεις για να φυγει μετα το γαμησι και οχι για το γαμησι!!

Επισκέπτης
Μην ξεχνας οτι την πουτανα την πληρωνεις για να φυγει μετα το γαμησι και οχι για το γαμησι!!
ΠΣΣΣΣΣΣΣΣ ΞΕΡΟΧΥΝΩ.... Ακριβως αυτοοοοο... σταματαει η επαφη με το που εξπερματοσουμε.....  υπαρχουνε βεβαια μερικοι που κανουνε και σχεση με πουτανα, αυτο βεβαια ειναι λιγο ανυκουστο  :S :S  αλλα ακουγεται πολυ cult  :P

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287
Εχει καταντησει αηδια...

Μπαινω στο site που και που να δω καμμια κριτικη για να γαμησω οταν θελω να ξεφυγω απο την καθημερινοτητα.

Βλεποντας τα thread που υπαρχουν στο site βλεπω οτι αρκετοι δεν εχουν (ή νομιζουν οτι δεν εχουν) την ικανοτητα να κανουν μια φυσιολογικη σχεση με μια γυναικα και βγαζουν τα απωθημενα τους.

Εχουμε λοιπον:

1. Κομπλεξικοι που ολο μιλανε για ελλεϊνηδες

Ρε μαγκες για χαλαρωστε. Η μανα σας και η αδερφη σας ειναι ελλεϊνιδες?

Οτι δεν φτανουμε τα κανουμε κρεμασταρια? Εσεις ειστε κομπλεξικοι και παντοφλακηδες.

Για το οτι δεν σας καθετε γκομενα ή σας τα φορανε ή σας εχουν σουζα δεν φταιει η Ελλαδα. Εσεις φταιτε που δεν εχετε πυγμη και αυτοπεποιθηση.

2. Γαμιαδες που γραφουν 30 κριτικες το μηνα

Ρε μαγκες δεν σας προβληματιζει που γαματε μονο πουτανες? Γιατι το αποκλειω να γαματε και δωρεαν.

Δεν ειναι μαγκια να γαματε μονο πληρωνοντας.

Και μην αρχισετε τις παπαριες οτι ειναι πιο ακριβα να γαμας κανονικες γκομενες. Αλλη μια δικαιολογια για το κομπλεξ σας.

3. Αγαμητοι που γραφουν ειρωνικες παπαριες με το που ανοιξει καποιο θεμα.

Ειστε χειροτεροι και απο την κατηγορια 2.

Εσεις δεν γαματε καθολου επειδη δεν εχετε φραγκα και προσπαθειτε να γινεται αρεστοι γραφοντας μαλακιες που γαμανε τα thread.

==

Σκοπος μου δεν ειναι να το παιξω εξυπνος αλλα θεωρω οτι οι παραπανω συμπεριφορες δεν ειναυ φυσιολογικες.

Πιστευω οτι πρεπει να ζητησετε ψυχολογικη βοηθεια και να δειτε τη ζωη σας απο αλλη σκοπια.

Ειναι κριμα για εσας και για τα 15χρονα που μπαινουν εδω μεσα και νομιζουν οτι ολες οι γυναικες ειναι πουτανες.

Υ.Γ.

Περιμενω να δω ποιος θα ειναι ο πρωτος παπαρας που θα γραψει το ειρωνικο σχολιο που θα γαμησει τo thread. Φιλαρακο ανηκεις στην κατηγορια 3. Παρε τα αρχιδια μου..
Έχω την εντύπωση πως ανήκω σε αυτή την κατηγορία.

Είμαι 30 και κάτι και δεν είχα ποτέ σχέση. Από την άλλη, δεν είναι πως πετάγομαι σε κάθε thread για να γαμήσω τα πράγματα, ούτε γράφω ψέμματα και σπάνια είμαι ειρωνικός, αλλά επειδή έχω σίγουρα ψυχολογικά, ίσως να μου βγαίνουν μερικά εδώ.

Πιο συγκεκριμένα με τον ADMIRAL είχαμε γίνει κώλος. Αναγνωρίζω πως είχα θυμώσει πέρα του δέοντος και είχα υπερβολικές αντιδράσεις, χωρίς φυσικά να αναγνωρίζω πως έχω άδικο.

Βέβαια, και ο ADMIRAL δεν αντιδρούσε τα αναμενόμενα, είμαι σίγουρος πως και αυτός έχει τα δικά του θέματα και ίσως ο καθένας από τους δυο μας να βλέπει στον άλλον κάτι από τον εαυτό του που δεν έχει, γιαυτό να αντιδράμε υπερβολικά. Έχω μια ιδέα για το τι μπορώ να βλέπω εγώ πάνω του και το τι μπορεί να βλέπει αυτός πάνω μου.

Όπως και να έχει, η ψυχανάλυση μπορεί να βοηθήσει ελάχιστα στην ηλικία μου. Ήδη βλέπω ψυχολόγο κάποια χρόνια αλλά το φως στην άκρη του τούνελ μάλλον είναι τραίνο που έρχεται.

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Θεματοθέτη και μόνο που θεωρείς ως μάγκα αυτόν που έχει γκόμενα είσαι λίγος.  ;)
Επιπλέον δεν έχεις πολλά μουνιά στο κοντέρ ή είσαι γυναίκα που μπήκε να κράξει και είναι εμφανές διότι αν είχες έντονη ζωη δεν θα έμπαινες στον κόπο να ασχοληθείς με τέτοιοες μλκιες. Βέβαια ανοίγουν παρόμοια θέματα κατά καιρούς από τύπους που θέλουν να το παίξουν γαμάουα μήπως καταφέρουν να πιστέψουν κοροιδεύοντας τον εαυτό τους ότι όντως μετράνε  :2funny:

όσο για την κατηγορία που μόνο κράζουν είναι και αυτοί τραγικοί!

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
Κοιτα tdk. Το πραγμα ειναι απλο.
Δεν συμφωνω με τον χαρακτηρισμο 'ελλεηνιδες' ουτε εγω.
Και οντως καποιες φορες καποια ποσταρισματα δειχνουν κομπλεξισμο.
Απλα ομως σκεψου οτι καποιοι εδω μεσα μπορει οντως να χουν περασει πολλα με τυπισσες για να φτασουν σε σημεια να τις χαρακτηριζουν οπως τις χαρακτηριζουν.
Επισης αυτοι που γουσταρουν να γαμανε μονο πουτανες δεν ειναι απαραιτητα μαλακες, κομπλεξικοι και αχρηστοι.
Μπορει να την βρισκουν ετσι. Δικαιωμα τους μεγαλε.

Εμενα αν με ρωτας, τις πουτανες τις γνωριζω μολις ενα χρονο. Και ηδη τις αγαπαω  :smitten:
Οταν θα κανω παλι σχεση, θα κοψω. Γιατι οταν ειμαι με καποια, ειμαι εκει και τελος.
Αλλα ποτε δεν θα ξεχασω  :grin:
Και καποια στιγμη θα επιστρεψω στον τοπο του εγκληματος  :2funny:

+1

:)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom