Νέα

Μέλη ανίκανα να κάνουν μια κανονική σχέση και βγάζουν τα απωθημένα τους στο site

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tdk74
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 392
  • Εμφανίσεις 21K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
Έχω την εντύπωση πως ανήκω σε αυτή την κατηγορία.

Είμαι 30 και κάτι και δεν είχα ποτέ σχέση. Από την άλλη, δεν είναι πως πετάγομαι σε κάθε thread για να γαμήσω τα πράγματα, ούτε γράφω ψέμματα και σπάνια είμαι ειρωνικός, αλλά επειδή έχω σίγουρα ψυχολογικά, ίσως να μου βγαίνουν μερικά εδώ.

Πιο συγκεκριμένα με τον ADMIRAL είχαμε γίνει κώλος. Αναγνωρίζω πως είχα θυμώσει πέρα του δέοντος και είχα υπερβολικές αντιδράσεις, χωρίς φυσικά να αναγνωρίζω πως έχω άδικο.

Βέβαια, και ο ADMIRAL δεν αντιδρούσε τα αναμενόμενα, είμαι σίγουρος πως και αυτός έχει τα δικά του θέματα και ίσως ο καθένας από τους δυο μας να βλέπει στον άλλον κάτι από τον εαυτό του που δεν έχει, γιαυτό να αντιδράμε υπερβολικά. Έχω μια ιδέα για το τι μπορώ να βλέπω εγώ πάνω του και το τι μπορεί να βλέπει αυτός πάνω μου.

Όπως και να έχει, η ψυχανάλυση μπορεί να βοηθήσει ελάχιστα στην ηλικία μου. Ήδη βλέπω ψυχολόγο κάποια χρόνια αλλά το φως στην άκρη του τούνελ μάλλον είναι τραίνο που έρχεται.

Α ρε τύπε ..... η αυτοπεποίθηση σου σπάει κόκκαλα.  :-

Ο άνθρωπος αλλάζει άμα θέλει, αλλά χρειάζεται λίγο δουλειά.  :)

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
Θεματοθέτη και μόνο που θεωρείς ως μάγκα αυτόν που έχει γκόμενα είσαι λίγος.  ;)
Επιπλέον δεν έχεις πολλά μουνιά στο κοντέρ ή είσαι γυναίκα που μπήκε να κράξει και είναι εμφανές διότι αν είχες έντονη ζωη δεν θα έμπαινες στον κόπο να ασχοληθείς με τέτοιοες μλκιες. Βέβαια ανοίγουν παρόμοια θέματα κατά καιρούς από τύπους που θέλουν να το παίξουν γαμάουα μήπως καταφέρουν να πιστέψουν κοροιδεύοντας τον εαυτό τους ότι όντως μετράνε  :2funny:

όσο για την κατηγορία που μόνο κράζουν είναι και αυτοί τραγικοί

+1

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Το ειπαμε απο προχθες... μυριζει αποτυχια εδω  :P
απο χιλιομετρα....

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
Έχω την εντύπωση πως ανήκω σε αυτή την κατηγορία.

Είμαι 30 και κάτι και δεν είχα ποτέ σχέση. Από την άλλη, δεν είναι πως πετάγομαι σε κάθε thread για να γαμήσω τα πράγματα, ούτε γράφω ψέμματα και σπάνια είμαι ειρωνικός, αλλά επειδή έχω σίγουρα ψυχολογικά, ίσως να μου βγαίνουν μερικά εδώ.

Πιο συγκεκριμένα με τον ADMIRAL είχαμε γίνει κώλος. Αναγνωρίζω πως είχα θυμώσει πέρα του δέοντος και είχα υπερβολικές αντιδράσεις, χωρίς φυσικά να αναγνωρίζω πως έχω άδικο.

Βέβαια, και ο ADMIRAL δεν αντιδρούσε τα αναμενόμενα, είμαι σίγουρος πως και αυτός έχει τα δικά του θέματα και ίσως ο καθένας από τους δυο μας να βλέπει στον άλλον κάτι από τον εαυτό του που δεν έχει, γιαυτό να αντιδράμε υπερβολικά. Έχω μια ιδέα για το τι μπορώ να βλέπω εγώ πάνω του και το τι μπορεί να βλέπει αυτός πάνω μου.

Όπως και να έχει, η ψυχανάλυση μπορεί να βοηθήσει ελάχιστα στην ηλικία μου. Ήδη βλέπω ψυχολόγο κάποια χρόνια αλλά το φως στην άκρη του τούνελ μάλλον είναι τραίνο που έρχεται.
Παιχτη αφου κατάφερες να τσακωθεις με τον admiral εχεις σοβαρό πρόβλημα! ;)
Ο Admiral είναι το καλύτερο παιδι εδω μέσα. Σου μιλάω εκ προσωπικής πείρας!!! ;)

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
Μελη ανικανα να κανουν μια κανονικη σχεση και βγαζουν τα απωθημενα τους στο site

http://[URL unfurl="true"]www.cosmopolitan.gr/forum/images/smilies/tear.gif[/img[/URL]]
[/quote]

αχαχαχχαχα

μαγκα κ εσυ μια ζωη αγαμητος θα εισαι κ στις πουτανες θα την βγαζεις

αποδεξου το τουλαχιστον

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287
Παιχτη αφου κατάφερες να τσακωθεις με τον admiral εχεις σοβαρό πρόβλημα! ;)
Ο Admiral είναι το καλύτερο παιδι εδω μέσα. Σου μιλάω εκ προσωπικής πείρας!!! ;)
Μα και οι δυο αντιδράσαμε υπερβολικά. Δεν είναι μόνο δικό μου το φταίξιμο.
Όπως έγραψα προηγουμένως και οι δυο έχουμε τα θέματά μας και αντιδράσαμε έντονα ο καθένας για διαφορετικούς λόγους.

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
αχαχαχχαχα

μαγκα κ εσυ μια ζωη αγαμητος θα εισαι κ στις πουτανες θα την βγαζεις

αποδεξου το τουλαχιστον

:2funny:

Γίνε το πουτανάκι μου.
URL]]

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
Μα και οι δυο αντιδράσαμε υπερβολικά. Δεν είναι μόνο δικό μου το φταίξιμο.
Όπως έγραψα προηγουμένως και οι δυο έχουμε τα θέματά μας και αντιδράσαμε έντονα ο καθένας για διαφορετικούς λόγους.
Για τον τσακωμό σας δεν μπορω να μιλήσω γιατί δεν ξέρω φιλε μου!
;)

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
ψυχολογικα εχετε ρε?

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287
Για τον τσακωμό σας δεν μπορω να μιλήσω γιατί δεν ξέρω φιλε μου!
;)
Του είχα χτυπήσει ευαίσθητη χορδή επειδή έχει πολύ δυνατά συναισθήματα πατριωτισμού.

Εγώ έχω αναρχικές απόψεις επί του θέματος, δε με ενδιαφέρουν καθόλου οι ιδέες του πατριωτισμού, των κρατών, της εθνικής ενότητας και κοιτάω μόνο την πάρτυ μου και είχε θυμώσει. Ξεκίνησε να με βρίζει και ξεκίνησα και εγώ να τον βρίζω.

Όπως και να έχει, είμαι σίγουρος πως αν γάμαγα χωρίς πληρωμή, δε θα θύμωνα τόσο μαζί του.

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
Του είχα χτυπήσει ευαίσθητη χορδή επειδή έχει πολύ δυνατά συναισθήματα πατριωτισμού.

Εγώ έχω αναρχικές απόψεις επί του θέματος, δε με ενδιαφέρουν καθόλου οι ιδέες του πατριωτισμού, των κρατών, της εθνικής ενότητας και κοιτάω μόνο την πάρτυ μου και είχε θυμώσει. Ξεκίνησε να με βρίζει και ξεκίνησα και εγώ να τον βρίζω.

Όπως και να έχει, είμαι σίγουρος πως αν γάμαγα χωρίς πληρωμή, δε θα θύμωνα τόσο μαζί του.
Ααααααααααααααααα τωρα θυμήθηκα!
Να μαθετε να  σέβεστε τις απόψεις ολων!!!!!!!!!! Αφορά και τους δυο αυτο! ;)

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
καλα μερικοι μερικοι πρεπει να αυτοκτονησουν ετσι...δε παει αλλο!
Σωστος!!!!!!!!!!!!!
Να μείνουν περισσότερες γκόμενες για μας που χτυπάμε οτι κινείται! :grin: :grin:
Προχτες η αλλη μου ήθελε ποικιλία στον Λυκαβητο! Την πήγα στο Γαλάτσι με καφέ απο το εβερεστ ! :2funny: :2funny:

• Χαχα
Αντιδράσεις: ave.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Σωστος!!!!!!!!!!!!!
Να μείνουν περισσότερες γκόμενες για μας που χτυπάμε οτι κινείται! :grin: :grin:
Προχτες η αλλη μου ήθελε ποικιλία στον Λυκαβητο! Την πήγα στο Γαλάτσι με καφέ απο το εβερεστ ! :2funny: :2funny:

Ποια αλλη? η γυναικα σου?

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Σωστος!!!!!!!!!!!!!
:new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: τι ποικιλια κυρα μου...φαντα απ το περιπτερο κι αν σ αρεσει...

χτυπησες τεμαχιο παλιο εκφυλε ?  :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom