Νέα

Μέλη ανίκανα να κάνουν μια κανονική σχέση και βγάζουν τα απωθημένα τους στο site

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tdk74
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 392
  • Εμφανίσεις 21K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
T

tdk74

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
0
Μάλλον ο αληταράς αλλά δεν πειράζει πές και άλλα... ίσως αύριο να μάθεις πέντε πράματα για μένα.
Κρίμα που δεν θα στον δώσω όμως! Δεν ακουμπάω ελλεϊνήδες θα πάθω τίποτα.  :sunglasses:

Εσυ αλητης?

Ο Κυνηγος της τσοντας?

ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ

Kynhgos

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
16
Εσυ αλητης?

Ο Κυνηγος της τσοντας?

ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ

Ότι πείς...  :)

Skipse tora

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2012
Like
1
Πόντοι
0

Τσαρκα θα παμε η τιποτα παλι;εδω μεσα πανε τσαρκες καποιοι με καποιους,εγω με ποιον θα παω;
Αφου ειμαι ακομα νεος τι να με κανουν εμενα;γι αυτο απευθυνομαι σε εσενα που λες οτι γαμας για να ξεσκασεις,θα παρουμε και τον κυνηγο μαζι αν θελει!
Κυνηγε τι λες ρε;

Kynhgos

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
16
Δές ρόγες!

L2hvbWUvd2VzdHZpZXcvcHVibGljX2h0bWwvaW1hZ2VzL3N0b3JpZXMvV2VzdExpZmVTdHlsZS9Ib3RFaWRpc2Vpcy8yMDEyL3BpbmVsb3BpX2Vna3lvczMuanBn.jpg

Που να δείς τα μουνόχειλα πρησμένα! Γυναίκες μέσα στην ΚΑΥΛΑ!

OP
OP
T

tdk74

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
0
Τσαρκα θα παμε η τιποτα παλι;εδω μεσα πανε τσαρκες καποιοι με καποιους,εγω με ποιον θα παω;
Αφου ειμαι ακομα νεος τι να με κανουν εμενα;γι αυτο απευθυνομαι σε εσενα που λες οτι γαμας για να ξεσκασεις,θα παρουμε και τον κυνηγο μαζι αν θελει!
Κυνηγε τι λες ρε;

Δεν γουσταρω να βγαινω με ζακια.

Kynhgos

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
16
Βαλτο καλυτερα σε σφηνακι και μετα σε μπυριτσα μεγαλη και καντο μια χαψια,εξαιρετικη περιπτωση!

Με κρασόμπυρα και μαύρη σαμπούκα φτιάχτο. Και θα δείς... Ρώσικο υποβρύχιο το ονομάζω.

Kynhgos

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
16
Γαμα τα.

Τωρα καταλαβαινω το nick σου.

Αντε γεια

Φεμινίστρια δύο οι επιλογές σου πλέον. Η στην κουζίνα. Η πουτάνα με τον πάκι νταβά στην φυλής. Αυτό είναι το μέλλον σου. Τόσα χρόνια τα γαμήσατε όλα. Τώρα θα ξεπληρώσετε.  >:(

OP
OP
T

tdk74

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
0
Φεμινίστρια δύο οι επιλογές σου πλέον. Η στην κουζίνα. Η πουτάνα με τον πάκι νταβά στην φυλής. Αυτό είναι το μέλλον σου. Τόσα χρόνια τα γαμήσατε όλα. Τώρα θα ξεπληρώσετε.  >:(

Στη Nova παιζει το "Η Kaylani οπως δεν την ειδατε ποτε".

Κλεισε το laptop και τραβα παιξε το πουλακι σου.

Εγω παω για υπνο γιατι αυριο εχω να γαμησω.

Αντε γεια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom