Skipse tora
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Αυγ 2012
- Like
- 1
- Πόντοι
- 0
Αβραμίζει επικίνδυνα πάντως... :-
Ε οχι και να μου παρει το βαπτισμα του Αβραμη!
Αβραμίζει επικίνδυνα πάντως... :-
Μάλλον ο αληταράς αλλά δεν πειράζει πές και άλλα... ίσως αύριο να μάθεις πέντε πράματα για μένα.
Κρίμα που δεν θα στον δώσω όμως! Δεν ακουμπάω ελλεϊνήδες θα πάθω τίποτα.
Ωπα μεγαλε.
Τι ονοματα ειναι αυτα? Φαρμακα?
Αρα εσυ εχεις αναζητησει ηδη βοηθεια. Μπραβο.
Man η ....γκομενα τα σπαει.
Δεν φτιαχνεις ενα threadακι μονο γι αυτην να γουσταρουμε?
Εσυ αλητης?
Ο Κυνηγος της τσοντας?
ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ
Εσυ οτι πιεις...
Τσαρκα θα παμε η τιποτα παλι;εδω μεσα πανε τσαρκες καποιοι με καποιους,εγω με ποιον θα παω;
Αφου ειμαι ακομα νεος τι να με κανουν εμενα;γι αυτο απευθυνομαι σε εσενα που λες οτι γαμας για να ξεσκασεις,θα παρουμε και τον κυνηγο μαζι αν θελει!
Κυνηγε τι λες ρε;
Jack διπλό σκέτο.
Δεν γουσταρω να βγαινω με ζακια.
Βαλτο καλυτερα σε σφηνακι και μετα σε μπυριτσα μεγαλη και καντο μια χαψια,εξαιρετικη περιπτωση!
Πως το καταλαβες;παει αποκαλυφθηκα,πως θα κρυψω τις φλεβες μου με οποιους βγω τσαρκα;
Ειναι και καλοκαιρι!
να παίξουμε τρίλιζα?
Γαμα τα.
Τωρα καταλαβαινω το nick σου.
Αντε γεια
Φεμινίστρια δύο οι επιλογές σου πλέον. Η στην κουζίνα. Η πουτάνα με τον πάκι νταβά στην φυλής. Αυτό είναι το μέλλον σου. Τόσα χρόνια τα γαμήσατε όλα. Τώρα θα ξεπληρώσετε. >