Νέα

Μέλη ανίκανα να κάνουν μια κανονική σχέση και βγάζουν τα απωθημένα τους στο site

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tdk74
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 392
  • Εμφανίσεις 21K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Kynhgos

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
16
Επειδη βλεπω γινετε μαχη για το ποιος εχει τα περισσοτερα ποστς αρα την πιο σωστη αποψη θα πω και την δικη μου πορολο που ειναι το πρωτο μου ποστ.

Εχει δικιο ο θεματοθετης.

Βγητε ρε μαλακες εξω για καμια μπυρα σε καμια πλατεια να γνωρισετε κοσμο και αφηστε τα πληκτρολογια.

Το είπα! Θα πλακώσουν όλες οι αγάμητες φεμινίστριες ζώα όρθια ελλεϊνήδες!  :2funny: :2funny: :2funny:

Skipse tora

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2012
Like
1
Πόντοι
0
Μοντ τραμπουκισε τον τωρα δυνατα,τωρα που αμυνεται!!!

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Ρε admin μια διαπιστωση εκανα.

Δεν εχω το δικαιωμα?

Ααααα . Ωραια , μπραβο λοιπον. Αντε ας πιουμε καμια μπυριτσα τωρα η να φαμε κανα καρπουζακι :grin:

Κανα καλο πουτανακι  :knockinb: τελευταια? Εχει τπτ καλο στην πιατσα?  :2funny:

Kynhgos

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
16
Φεμινίστριες αυτό είσαστε!

http://[URL unfurl="true"]www.iefimerida.gr/sites/default/files/imagecache/node_image660/xrimata-tripa-660.jpg[/img[/URL]]

Αν και δεν νομίζω να σας πλησιάζει κανείς έτσι όπως είσαστε...  :think:

Επισκέπτης
TDK 74  OI ΠΥΡΦΟΡΟΙ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

οσο για τις μαναδες μας γενηθικανε στην ελλαδα και ηταν εληνιδες.. οι συχρονες πουτανες ελεηνιδες γενηθικανε στο
ΕΛΛΑΝΤΟ-ΦΕΜΗΝΙΣΤΟ-ΠΥΡΦΟΡΙΣΤΑΝ  και η πορεια τους ηταν προδιαγεγραμενη για το τι καριολες ελεηνιδες φεμηνιστριες θα εξελιχθουν.

Kynhgos

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
16
Ναι και σε λιγο θα μπουν στον κωλο σου.

Ρε μαλακα τι Κυνηγος?

Εχεις βγαλει ποτε γκομενα?

Χρηζεις ψυχιατρικης βοηθειας και δεν κανω πλακα

Χρίζεις εντατικών μαθημάτων εις την Ελληνική γλώσσα. Και το παίζεις ελλεϊνήδα φεμινίστρια. :think:

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
642
Πόντοι
376
Κοιτα tdk. Το πραγμα ειναι απλο.
Δεν συμφωνω με τον χαρακτηρισμο 'ελλεηνιδες' ουτε εγω.
Και οντως καποιες φορες καποια ποσταρισματα δειχνουν κομπλεξισμο.
Απλα ομως σκεψου οτι καποιοι εδω μεσα μπορει οντως να χουν περασει πολλα με τυπισσες για να φτασουν σε σημεια να τις χαρακτηριζουν οπως τις χαρακτηριζουν.
Επισης αυτοι που γουσταρουν να γαμανε μονο πουτανες δεν ειναι απαραιτητα μαλακες, κομπλεξικοι και αχρηστοι.
Μπορει να την βρισκουν ετσι. Δικαιωμα τους μεγαλε.

Εμενα αν με ρωτας, τις πουτανες τις γνωριζω μολις ενα χρονο. Και ηδη τις αγαπαω  :smitten:
Οταν θα κανω παλι σχεση, θα κοψω. Γιατι οταν ειμαι με καποια, ειμαι εκει και τελος.
Αλλα ποτε δεν θα ξεχασω  :grin:
Και καποια στιγμη θα επιστρεψω στον τοπο του εγκληματος  :2funny:

Kynhgos

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
16
Απλα ομως σκεψου οτι καποιοι εδω μεσα μπορει οντως να χουν περασει πολλα με τυπισσες για να φτασουν σε σημεια να τις χαρακτηριζουν οπως τις χαρακτηριζουν.
Επισης αυτοι που γουσταρουν να γαμανε μονο πουτανες δεν ειναι απαραιτητα μαλακες, κομπλεξικοι και αχρηστοι.

Εμενα αν με ρωτας, τις πουτανες τις γνωριζω μολις ενα χρονο. Και ηδη τις αγαπαω  :smitten:
Οταν θα κανω παλι σχεση, θα κοψω. Γιατι οταν ειμαι με καποια, ειμαι εκει και τελος.

Οι ελλεϊνήδες για κανα πακι είναι μόνο.  :rolleyes:

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
Αβραμίζει επικίνδυνα πάντως...  :-

OP
OP
T

tdk74

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
0
Χρίζεις εντατικών μαθημάτων εις την Ελληνική γλώσσα. Και το παίζεις ελλεϊνήδα φεμινίστρια. :think:

Ετσι μπραβο.

Βγαλε τον πραγματικο σου εαυτο.

Μιλαω για τον σπυριαρη φυτουκλα που μονο διαβαζε γιατι απο κοκο τιποτα.

Το οτι ησουν ο περιγελος του σχολειου δεν πρεπει να σε κυνηγαει σε ολη σου τη ζωη.

Skipse tora

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2012
Like
1
Πόντοι
0

Καθεσαι και παντας σε εναν που στο αρχικο κειμενο εχει αφησει κενα μεταξυ των γραφωμενων του για να προσδωσει κυρος και να φανει!
Συνιστω λαντοζ και αναφραμιλ για αναταση! :2funny:

OP
OP
T

tdk74

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
0

Ωραιος.

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
642
Πόντοι
376
OP
OP
T

tdk74

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
0
Καθεσαι και παντας σε εναν που στο αρχικο κειμενο εχει αφησει κενα μεταξυ των γραφωμενων του για να προσδωσει κυρος και να φανει!
Συνιστω λαντοζ και αναφραμιλ για αναταση! :2funny:

Ωπα μεγαλε.

Τι ονοματα ειναι αυτα? Φαρμακα?

Αρα εσυ εχεις αναζητησει ηδη βοηθεια. Μπραβο.

Kynhgos

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
16
Ετσι μπραβο.

Βγαλε τον πραγματικο σου εαυτο.

Μιλαω για τον σπυριαρη φυτουκλα που μονο διαβαζε γιατι απο κοκο τιποτα.

Το οτι ησουν ο περιγελος του σχολειου δεν πρεπει να σε κυνηγαει σε ολη σου τη ζωη.

Μάλλον ο αληταράς αλλά δεν πειράζει πές και άλλα... ίσως αύριο να μάθεις πέντε πράματα για μένα.
Κρίμα που δεν θα στον δώσω όμως! Δεν ακουμπάω ελλεϊνήδες θα πάθω τίποτα.  :sunglasses:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom