Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 34.833
- Πόντοι
- 6.536
Το πρώτο από 3 κλιμάκια του Π.Σ που φεύγει για Τουρκία.
Αυτή την Ελλάδα θέλουμε.
Ε ναι μωρέ, προχθές δηλαδή.αχαστο τυπε,σιγουρο κερδος
και στη σμυρνη αγαπημενοι ειμαστε με τους τουρκου,και μας πετσοκοψαν με στοργη και συναδελφωση
τα ιδια και σε κωνσταντινουπολη και κυπρο
Μαζεψου σαχλαμάρα και τσιμπα ένα φρύδι.θρασυπουστακι εισαι και σκουπιδι ....γιαυτο
Όποιος ζει στο παρελθόν είναι καταδικασμένος να συνεχίσει να ζει εκεί.
Και όταν -κούφια η ώρα- έρθει η στιγμή να πέσει κι εσένα το ταβάνι στο κεφαλι σου έπειτα από μεγάλο σεισμό, μην δεχτείς βοήθεια από κανέναν Τούρκο, κι απλά πες του το κειμενάκι που έγραψες.
Ακόμη κι έτσι όμως, αυτός θα σε βοηθήσει, έπειτα σκότωσε τον να νιώσεις καλυτερα.
Τι σχέση έχουν αυτά που λες ρε τυπε.Μήπως γνωρίζεις ποιοι ήταν αυτοί που σκότωναν αιχμάλωτους και αμάχους στην Κύπρο μας το '74; Ποιοι ήταν αυτοί που βίαζαν γυναίκες, κοριτσάκια, μέχρι και γριούλες; Θα σου πω εγώ, που σε διαβεβαιώ ότι γνωρίζω πολύ καλά. Οι περισσότεροι λοιπόν ήταν από αυτές τις περιοχές και να είσαι σίγουρος ότι χιλιάδες απ' αυτούς, βίωσαν τον συγκεκριμένο σεισμό. Τους εύχομαι να είναι ακόμα ζωντανοί, κάτω από τα χαλάσματα και να ψοφήσουν μετά από λίγες μέρες, πριν προλάβουν να τους βγάλουν έξω. Κι επειδή είσαι ευαισθητούλης, όχι φιλαράκι μου δεν μου περισσεύουν δάκρυα γι αυτούς (εκτός παιδιών). Μου στερέψαν το '74. το '96 και σε κάθε δυστύχημα που συμβαίνει σε στελέχη των ενόπλων μας δυνάμεων, όπως το πρόσφατο με τα δύο παλληκάρια της πολεμικής μας αεροπορίας.
ΓΚΕΚΕ;
Καλά αυτό που λές δεν παίζει.....Ούτε κι εσύ τυπε.
Αντε, πήγαινε στο μέτωπο να τους πολεμήσεις.
Εγώ θα την αράξω με τους Τούρκους που δεν συμμερίζονται τις απόψεις του Τσαβούσογλου, και θα γελάμε με εσάς που θα πολεμάτε μεταξύ σας.
σαλτα γαμησου ρε μπινε....Μαζεψου σαχλαμάρα και τσιμπα ένα φρύδι.
Μπράβο, τσιμπα και άλλο ένα και ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ.σαλτα γαμησου ρε μπινε....
σαλτα γαμησου λεμε και τρεχα στην μαμα να βαλεις τα κλαματα θρασυπουστακιΜπράβο, τσιμπα και άλλο ένα και ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ.
Δεν μπορώ να σου πω πολλά άλλα οι περισσότεροι ήταν από την ευρύτερη περιοχή του Ντιγιαρμπακίρ, Άδανα και κοντά(!) στην Καζιαντέπ. Εάν είχες χρόνο να ψάξεις, θα μπορούσες να αλιεύσεις αυτό που είπα. Τα υπόλοιπα που είπες, άστα καλύτερα...Τι σχέση έχουν αυτά που λες ρε τυπε.
Είσαι και Μακεδόνας....
Ντροπή σου....
Αυτοί λοιπόν που σκότωναν γυναικόπαιδα ήταν Τουρκοκύπριοι κυρίως και Κούρδοι σε μικρότερο βαθμό.
Άσχετο εντελώς με τον σεισμό.
Ε ναι μωρέ, προχθές δηλαδή.
Ρε, κοιτάτε να πάει μπροστά ο κόσμος που έχετε μείνει 50&100 χρόνια πίσω.
Βούτυρο στο ψωμί είναι οι απόψεις σας για τους ηγέτες κάθε χώρας να θυσαυριζουν από τις μίζες με τα όπλα.
Τα οποία όπλα είναι από την δικιά σας τσέπη, και δεν θα χρησιμοποιηθούν ποτέ εννοείται.
ΙσχύειΑπο οτι ακουσα αυτο ειναι ανεξαρτητο ρηγμα και δεν επηρεαζεται απο το συγκεκριμενο.
Πιο πιθανο ειναι να δωσει σεισμο στην Κυπρο οπου ομως ειναι πολυ καλα χτισμενα τα σπιτια.
Δεν ειμαι ειδικος, απλα αυτο ακουσα!
Είναι άσχετο με τον σεισμό.Δεν μπορώ να σου πω πολλά άλλα οι περισσότεροι ήταν από την ευρύτερη περιοχή του Ντιγιαρμπακίρ, Άδανα και κοντά(!) στην Καζιαντέπ. Εάν είχες χρόνο να ψάξεις, θα μπορούσες να αλιεύσεις αυτό που είπα. Τα υπόλοιπα που είπες, άστα καλύτερα...
Όλη η συζήτηση είναι παραμύθι για την ακρίβεια, από την επίθεση που δήθεν θα μας κάνουν, μέχρι και η βοήθεια που δεν θα δεχθούν οι εδώ πατριώτες.Καλά αυτό που λές δεν παίζει.....
Από απέναντι αυτούς τους φίλους Τούρκους που λές θα τους εκτελέσουν από πριν....
Ε.Μ.Α.Κ = Ειδική μονάδα αντιμετώπισης καταστροφών.τυπε οι τουρκοι οπως και η εμακ πηγαν να βοηθησουν γιατι διαταχθηκαν.ασ'τους ελευθερους και θα δεις τι πραγματικα θα θελουν να κανουν
να τα λεμε κι αυτα