Διαγραμμένο μέλος 184505
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2018
- Μηνύματα
- 9.502
- Like
- 6.655
- Πόντοι
- 1.106
[/quote]Ρε τύπε 21 χρόνια άντεξες την μαγειρική της... τώρα σε χάλασε;
Ρίξε έναν πούτσο στη κουμπάρα, κούμπωσε ένα πιτόγυρο και γράφτα όλα στα αρχίδια σου.
[quote author=Termin link= ]45άρα γυναίκα παντρεμένη με δυο μεγάλα παιδιά εφήβους ανίδεη αλλά και μη ικανή να μάθει μαγειρική. Πως γίνεται αυτό;
Παράδειγμα μακαρόνια με κιμά. Ο κιμάς την μια φορά έχει πάρα πολύ ντομάτα κατακόκκινος τόσο που να μη τρώγεται. Την άλλη φορά δεν έχει καθόλου ντομάτα. Την επόμενη φορά η σάλτσα είναι τελείως άδετη σαν νερό να στάζει, την επόμενη να έχει πήξει τόσο που να μην υπάρχει. Τα μακαρόνια βρασμένα επί 20 λεπτά να έχουν γίνει λάσπη.
Καφές νες. το νερό βρασμένο στους.... 120 Κελσίου.... ναι ναι. η κούπα να μη πιάνεται από πουθενά να μην κρυώνει ούτε μετά από 30 λεπτά ο καφές. Φυσικά ο καφές καμμένος.
Δεν μιλάμε για πιο πολύπλοκα φαγητά παράδειγμα παστίτσιο και τέτοια την μια η μπεσαμέλ γάλα νερό... την άλλη Durostick στόκος.
Αλάτισμα του φαγητού στην κατσαρόλα, αν δείτε πως το κάνει ρίχνει με την αλατιέρα όσο πέσει ποτέ μέτρημα με κουτάλι ή με το χέρι, μια λύσσα μια ανάλατα.
Και να μη παίρνει απο συμβουλές.
Έχετε αντιμετωπίσει κάτι τέτοιο; Εννοώ όχι παροδικά, μόνιμα για 20 χρόνια.
Και έχει δουλέψει και επαγγελματικά σε εστιατόρια....
Tύπε μου υπερβολικό σε κόβω. Στους 100 κελσίου το νερό εξατμίζεται. Στούς 120 έχει μείνει το μπρίκι σκέτο, χωρίς νερό. Που στον σερβίρει τον καφέ; Σε ατμοσίδερο; Μήπως έτσι είσαι και στα υπόλοιπα και τσίνισε η κουμπάρα;