[quote author=Termin link= ]Eίναι δύο προβλήματα μαζί σε ένα, φίλοι μου.
Εδώ και κανά 7 χρόνια που και που κάθε 2-3 μήνες έκανα ξεπέτες με την κουμπάρα μου.
Πρώτο πρόβλημα.
Η κουμπάρα μου τρελάθηκε εδώ και ένα χρόνο κάνει τρελά πράγματα όλα άρχισαν από όταν χώρισε, σαν να τις έστιψε η βίδα, σιγά σιγά με απειλεί ότι θα με καρφώσει στην γυναίκα μου, ότι θα τα πει όλα και αρχίζω να την βλέπω σαν την γυναίκα μου αρχίζω να την σιχαίνομαι σαν ελλεηνίδα σπαζαρχίδω.
Το δεύτερο πρόβλημα είναι η γυναίκα μου που την σιχαίνομαι ακόμα πιο πολύ. Κάθε μέρα από το πρωί προσπαθεί να γίνει όλο και πιο σιχαμερή.
Oι μόνες ευτυχισμένες στιγμές της ζωής μου είναι κάτι μέρες που πάει στην μάνα της, αισθάνομαι μια ψυχική γαλήνη μια ηρεμία γίνομαι άλλος άνθρωπος. Αλλά τι το θες; Μια μέρα ευτυχίας και 6 μέρες δυστυχίας δεν ισοφαρίζουν την σιχαμάρα την αηδία και την απέχθεια που μου δημιουργεί.
Είπα τον πόνο μου ξέρω υπάρχουν και χειρότερα, αλλά και αυτό δεν είναι λίγο. [/quote]
Ρε τύπε 21 χρόνια άντεξες την μαγειρική της... τώρα σε χάλασε;
Ρίξε έναν πούτσο στη κουμπάρα, κούμπωσε ένα πιτόγυρο και γράφτα όλα στα αρχίδια σου.
[quote author=Termin link= ]45άρα γυναίκα παντρεμένη με δυο μεγάλα παιδιά εφήβους ανίδεη αλλά και μη ικανή να μάθει μαγειρική. Πως γίνεται αυτό;
Παράδειγμα μακαρόνια με κιμά. Ο κιμάς την μια φορά έχει πάρα πολύ ντομάτα κατακόκκινος τόσο που να μη τρώγεται. Την άλλη φορά δεν έχει καθόλου ντομάτα. Την επόμενη φορά η σάλτσα είναι τελείως άδετη σαν νερό να στάζει, την επόμενη να έχει πήξει τόσο που να μην υπάρχει. Τα μακαρόνια βρασμένα επί 20 λεπτά να έχουν γίνει λάσπη.
Καφές νες. το νερό βρασμένο στους.... 120 Κελσίου.... ναι ναι. η κούπα να μη πιάνεται από πουθενά να μην κρυώνει ούτε μετά από 30 λεπτά ο καφές. Φυσικά ο καφές καμμένος.
Δεν μιλάμε για πιο πολύπλοκα φαγητά παράδειγμα παστίτσιο και τέτοια την μια η μπεσαμέλ γάλα νερό... την άλλη Durostick στόκος.
Αλάτισμα του φαγητού στην κατσαρόλα, αν δείτε πως το κάνει ρίχνει με την αλατιέρα όσο πέσει ποτέ μέτρημα με κουτάλι ή με το χέρι, μια λύσσα μια ανάλατα.
Και να μη παίρνει απο συμβουλές.
Έχετε αντιμετωπίσει κάτι τέτοιο; Εννοώ όχι παροδικά, μόνιμα για 20 χρόνια.
Και έχει δουλέψει και επαγγελματικά σε εστιατόρια.... [/quote]