Νέα

Μεγάλο πρόβλημα με κουμπάρα και γυναίκα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Termin
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 91
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Karamanis Stratos

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
8.418
Πόντοι
2.356
Τυπε γαματες και τις δυο!!

Βαλτες κατω κσεκωλιασε τες τραβα τους τα μαλλια, δωσε σκαμπιλια στις κωλαρες τους, δωστους μητρες και κωλαντερο στο χερι!

Καμια εμπιστοσυνη στις καργιολες

ΚΑΜΙΑ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΑ ΜΟΥΝΙΑ!

Karamanis Stratos

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
8.418
Πόντοι
2.356
ΓΑΜΑ

ΓΑΜΑ

ΓΑΜΑ

ΑΙΘΕΡΑΣ ΚΕΡΒΕΡΟΣ αλογο

ΚαριοοοοοοΛΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ

since1991

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2020
Κριτικές
5
Like
2.531
Πόντοι
736

Βαλτες κατω κσεκωλιασε τες τραβα τους τα μαλλια, δωσε σκαμπιλια στις κωλαρες τους, δωστους μητρες και κωλαντερο στο χερι!

Κύριε είστε σίγουρα σύμβουλος γάμου;

funkyxxxxx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2014
Κριτικές
1
Like
3.163
Πόντοι
456

Κύριε είστε σίγουρα σύμβουλος γάμου;

:2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

baroc

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
25 Οκτ 2017
Κριτικές
115
Like
19.034
Πόντοι
20.686
Χωρισε βτην σιχαμενη γυναικα σου που σουχει κανει τη ζωη κολαση.
Μετα δεν θα μπορει και η κουμπαρα να σε εκβιαζει.
Αν ειναι καλο μουνι ριχνε της κανενα.Αν οχι παρακατω.
Απλα πραγματα.

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.174
Πόντοι
3.846
Έχεις δεν έχεις παιδί, χώρισε όσο είναι καιρός. Οδεύεις (αν δεν έχεις μπει ήδη) προς κατάθλιψη. Δεν κόβω τη γυναίκα σου να δυσαρεστηθεί ιδιαίτερα οπότε διαζύγιο. Η κουμπάρα κατά πάσα πιθανότητα δε θα το πει για να μη χάσει τη φιλενάδα της αλλά και να το πει δεν έχεις χάσει τίποτα, αφού την έχεις ήδη αιφνιδιάσει. Η κουμπάρα μάλλον σε θεωρεί μεγάλη κότα και δεν περιμένει από εσένα να πάρεις ποτέ σου πρωτοβουλία.

Διαζύγιο και πάμε για άλλα. Και ρίξε και ένα εξαφανιζόλ στην κουμπάρα, είναι πιθανό μετά να σε παρακαλάει αυτή.

Εγγρ.
6 Νοε 2009
Κριτικές
10
Like
2.631
Πόντοι
4.125
[quote author=Termin link= ]Eίναι δύο προβλήματα μαζί σε ένα, φίλοι μου.
Εδώ και κανά 7 χρόνια που και που κάθε 2-3 μήνες έκανα ξεπέτες με την κουμπάρα μου.

Πρώτο πρόβλημα.
Η κουμπάρα μου τρελάθηκε εδώ και ένα χρόνο κάνει τρελά πράγματα όλα άρχισαν από όταν χώρισε, σαν να τις έστιψε η βίδα, σιγά σιγά με απειλεί ότι θα με καρφώσει στην γυναίκα μου, ότι θα τα πει όλα και αρχίζω να την βλέπω σαν την γυναίκα μου αρχίζω να την σιχαίνομαι σαν ελλεηνίδα σπαζαρχίδω.

Το δεύτερο πρόβλημα είναι η γυναίκα μου που την σιχαίνομαι ακόμα πιο πολύ. Κάθε μέρα από το πρωί προσπαθεί να γίνει όλο και πιο σιχαμερή.

Oι μόνες ευτυχισμένες στιγμές της ζωής μου είναι κάτι μέρες που πάει στην μάνα της, αισθάνομαι μια ψυχική γαλήνη μια ηρεμία γίνομαι άλλος άνθρωπος. Αλλά τι το θες; Μια μέρα ευτυχίας και 6 μέρες δυστυχίας δεν ισοφαρίζουν την σιχαμάρα την αηδία και την απέχθεια που μου δημιουργεί.

Είπα τον πόνο μου ξέρω υπάρχουν και χειρότερα, αλλά και αυτό δεν είναι λίγο. [/quote]

Μήπως φταίς και συ λιγάκι? Μήπως έχουν δίκιο που σε βρίζουν και οι δυο μιας και έχεις λερωμένη τη φωλιά σου! Μήπως δίνεις δικαιώματα ξημερώματα που λέει και το τραγούδι? Κάνε μια ομφαλοσκόπηση και συμμορφώσου γιατί έχεις εκτεθεί και στη γυναίκα και στη κουμπάρα. Και καλά να χωρίσεις αλλά υπάρχουν κάποιοι που αν χωρίσουν πάνε χειρότερα απ οτι όταν ήταν με την γυναίκα τους! Γι αυτό πρόσεχε!!

imitheos

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2006
Κριτικές
1
Like
177
Πόντοι
1
τυπε νηματοθετη μηπως να βαλεις τον κουμπαρο να σου γαμησει την γυναικα μιας και εσυ δεν την γουσταρεις πια? καντους τσακωτους και μετα ζητα διαζυγιο επειδη σε κερατωσε. :confused:

:2funny:

xrusos

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2020
Like
354
Πόντοι
26
εγω σιχαινομαι τις γυναικες.πολυ ομως. επειδη εχω καταλαβει τι σκουπιδια ειναι και πως σκεφτονται!!

μπαρμπαγιαννης

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2016
Κριτικές
12
Like
7.176
Πόντοι
2.646
Μακάρι ολοι να είχαν τα προβλήματα σου τυπε. Χώρισε και τις δυο τις καριολες, ειδικά την κουμπαρά που πάει να διεκδικήσει περισσότερα από όσα μπορεί και αξίζει.

skouter-akis

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Like
46
Πόντοι
0
Όλοι ρωτάτε για την κουμπάρα...στείλε φώτο της γυναίκας σου να φάει και αυτή καμιά καλή πούτσα από όλους τους σκληρούς του site...

πέραν αυτού Χώρισε...απλά και όμορφα..εκτός και αν σε κρατάει οικονομικά οπότε τον ήπιες σφηνάκια

PA_2007

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
6
Like
2.645
Πόντοι
456
Φιλε το εχει ηδη πει στην γυναικα σου,η οποια εδω και χρονια μαλλον της ελεγε οτι ψαχνει ευκαιρια για να σε στειλει.Απλα η κουμπαρα ειδε οτι η γυναικα σου δεν σε εστειλε και τα εχει παρει στο κρανιο.Μην το ψαχνεις,οι γυναικες ειναι παντα ενα βημα μπροστα.Εσυ απλα μην κανεις τιποτα (με αυτες τις δυο εννοω),γραψτες και πηδα οποιο αλλο μουνι βρεθει στο δρομο σου.Καποια στιγμη θα χωρισεις,αλλα σιγα......στα αρχιδια σου.

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.671
Πόντοι
1.706
[quote author=Termin link= ]Eίναι δύο προβλήματα μαζί σε ένα, φίλοι μου.
Εδώ και κανά 7 χρόνια που και που κάθε 2-3 μήνες έκανα ξεπέτες με την κουμπάρα μου.
Πρώτο πρόβλημα.
Η κουμπάρα μου τρελάθηκε εδώ και ένα χρόνο κάνει τρελά πράγματα όλα άρχισαν από όταν χώρισε, σαν να τις έστιψε η βίδα, σιγά σιγά με απειλεί ότι θα με καρφώσει στην γυναίκα μου, ότι θα τα πει όλα και αρχίζω να την βλέπω σαν την γυναίκα μου αρχίζω να την σιχαίνομαι σαν ελλεηνίδα σπαζαρχίδω.
Το δεύτερο πρόβλημα είναι η γυναίκα μου που την σιχαίνομαι ακόμα πιο πολύ. Κάθε μέρα από το πρωί προσπαθεί να γίνει όλο και πιο σιχαμερή.
Oι μόνες ευτυχισμένες στιγμές της ζωής μου είναι κάτι μέρες που πάει στην μάνα της, αισθάνομαι μια ψυχική γαλήνη μια ηρεμία γίνομαι άλλος άνθρωπος. Αλλά τι το θες; Μια μέρα ευτυχίας και 6 μέρες δυστυχίας δεν ισοφαρίζουν την σιχαμάρα την αηδία και την απέχθεια που μου δημιουργεί.
Είπα τον πόνο μου ξέρω υπάρχουν και χειρότερα, αλλά και αυτό δεν είναι λίγο. [/quote]

Ρε τύπε 21 χρόνια άντεξες την μαγειρική της... τώρα σε χάλασε;
Ρίξε έναν πούτσο στη κουμπάρα, κούμπωσε ένα πιτόγυρο και γράφτα όλα στα αρχίδια σου. :confused:

[quote author=Termin link= ]45άρα γυναίκα παντρεμένη με δυο μεγάλα παιδιά εφήβους ανίδεη αλλά και μη ικανή να μάθει μαγειρική. Πως γίνεται αυτό;

Παράδειγμα μακαρόνια με κιμά. Ο κιμάς την μια φορά έχει πάρα πολύ ντομάτα κατακόκκινος τόσο που να μη τρώγεται. Την άλλη φορά δεν έχει καθόλου ντομάτα. Την επόμενη φορά η σάλτσα είναι τελείως άδετη σαν νερό να στάζει, την επόμενη να έχει πήξει τόσο που να μην υπάρχει. Τα μακαρόνια βρασμένα επί 20 λεπτά να έχουν γίνει λάσπη.

Καφές νες. το νερό βρασμένο στους.... 120 Κελσίου.... ναι ναι. η κούπα να μη πιάνεται από πουθενά να μην κρυώνει ούτε μετά από 30 λεπτά ο καφές. Φυσικά ο καφές καμμένος.

Δεν μιλάμε για πιο πολύπλοκα φαγητά παράδειγμα παστίτσιο και τέτοια την μια η μπεσαμέλ γάλα νερό... την άλλη Durostick στόκος.

Αλάτισμα του φαγητού στην κατσαρόλα, αν δείτε πως το κάνει ρίχνει με την αλατιέρα όσο πέσει ποτέ μέτρημα με κουτάλι ή με το χέρι, μια λύσσα μια ανάλατα.

Και να μη παίρνει απο συμβουλές.

Έχετε αντιμετωπίσει κάτι τέτοιο; Εννοώ όχι παροδικά, μόνιμα για 20 χρόνια.

Και έχει δουλέψει και επαγγελματικά σε εστιατόρια.... [/quote]

OP
OP
Termin

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.738
Πόντοι
2.306
Φίλοι η κουμπάρα πάτησε τα 50, η γυναίκα τα 45, και οι δύο είναι αξιογάμητες, εγώ δεν έχω όρεξη πια να ασχολούμαι.
Δεν αντέχω κακόβουλα κουτσομπολιά, δεν αντέχω υποχθόνιες ενέργειες και κόλπα δεν αντέχω το γυνακείο μυαλό με τίποτα.

Την κουμπάρα όπως και την γυναίκα μου την είχα σκλάβα εννοώ πολύ βασανιστήρια, δεσίματα μαστίγια κεριά, μέχρι πολύ δύσκολα, μέχρι κάποια στιγμή γούσταραν τρελά, μόλις βαρέθηκα και χαλάρωσα, άρχισαν τα κόλπα.

Εμείς οι άντρες είμαστε ψυχούλες, λες θέλω καφέ εννοείς καφέ. Οι πουτάνες λένε θέλω καφέ και εννοούν θέλω 50.000 ευρώ να αγοράσω την καφετέρια ή θέλω Moca Οpel δεν βγάζεις άκρη.

ririkonav

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
48
Like
6.544
Πόντοι
11.445
Φίλοι η κουμπάρα πάτησε τα 50, η γυναίκα τα 45, και οι δύο είναι αξιογάμητες, εγώ δεν έχω όρεξη πια να ασχολούμαι.
Δεν αντέχω κακόβουλα κουτσομπολιά, δεν αντέχω υποχθόνιες ενέργειες και κόλπα δεν αντέχω το γυνακείο μυαλό με τίποτα.

Την κουμπάρα όπως και την γυναίκα μου την είχα σκλάβα εννοώ πολύ βασανιστήρια, δεσίματα μαστίγια κεριά, μέχρι πολύ δύσκολα, μέχρι κάποια στιγμή γούσταραν τρελά, μόλις βαρέθηκα και χαλάρωσα, άρχισαν τα κόλπα.

Εμείς οι άντρες είμαστε ψυχούλες, λες θέλω καφέ εννοείς καφέ. Οι πουτάνες λένε θέλω καφέ και εννοούν θέλω 50.000 ευρώ να αγοράσω την καφετέρια ή θέλω Moca Οpel δεν βγάζεις άκρη.

Ρε τυπε τραβα πηδα κανενα πιπινη , μετα απο 21 χρονια γαμου βλεπεις τον κωλο της και νομιζεις οτι ειναι του ποδολαγνου , γιαυτο εχεις συχαθει τις γυναικες. Τωρα να αφησεις την 45 αρα για να πας στην 50αρα , ειναι αυτοκτονια :headbang:

funkyxxxxx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2014
Κριτικές
1
Like
3.163
Πόντοι
456
πιασάρικο θέμα, η κουμπάρα πάντα ιντριγκάρει...:confused:
αν ήταν και κυριακή θα είχαν πάρει φωτιά τα πληκτρολόγια.

φίλε φώτο παίζουν?
υπάρχουν και ανάλογα νήματα...

οι ειδικοί του μπου δύνανται από μια και μόνο λήψη κώλου να αναλύσουν το χαρακτήρα της κουμπάρας και όλων των συγγενών 1ου βαθμού....
(αρκεί να είναι hd κι όχι τίποτα θολούρες)

:2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

ririkonav

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
48
Like
6.544
Πόντοι
11.445

Stories