funkyxxxxx
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.179
- Πόντοι
- 456
Δε μου τις πασαρεις να τις ξεσκισω που χω να γαμησω...29 μηνες και μου χουν βγει...τα ματια εξω απ τις γκαβλες;
Δε μου τις πασαρεις να τις ξεσκισω που χω να γαμησω...29 μηνες και μου χουν βγει...τα ματια εξω απ τις γκαβλες;
Σε τρώει για 3 λεπτά ευτυχίας να γαμήσεις, να υποφέρεις μετά ότι μαλάκια υπάρχει και δεν υπάρχει; Να σου λέει η άλλη, χάλασε το πληντύριο επειδή το πρωί είχε συναντήσει την Μαρία την "εύκολη" που έχει πολύ αρνητική ενέργεια; Η να σου εξηγεί ότι έβγαλε ένα σπυράκι επειδή μάλλον πέρασε ελαφρά covid ενώ έκανε μανικιούρ στην γάτα και ξέχασε να βάλει χειρόφρενο, λόγω του ότι πέρναγε ο παπά Γιώργης που μάλλον είναι gay;
Ψάχνεις μεγάλο μπελά και δεν το ξέρεις.......
Σε τρώει για 3 λεπτά ευτυχίας να γαμήσεις, να υποφέρεις μετά ότι μαλάκια υπάρχει και δεν υπάρχει; Να σου λέει η άλλη, χάλασε το πληντύριο επειδή το πρωί είχε συναντήσει την Μαρία την "εύκολη" που έχει πολύ αρνητική ενέργεια; Η να σου εξηγεί ότι έβγαλε ένα σπυράκι επειδή μάλλον πέρασε ελαφρά covid ενώ έκανε μανικιούρ στην γάτα και ξέχασε να βάλει χειρόφρενο, λόγω του ότι πέρναγε ο παπά Γιώργης που μάλλον είναι gay;
Ψάχνεις μεγάλο μπελά και δεν το ξέρεις.......
Τύπε έχεις δύο ελαφρώς σιτεμένα μουνάκια-σκλάβες του σεξ και μας το παίζεις δυσαρεστημένος, σκέψου ότι κάποιοι άλλοι τραβάνε όλα τα παραπάνω και δεν γαμάνε κι όλας
Εντάξει φτιάχνομαι όταν τις βάζω τσιμπιδάκια να πεθαίνουν στον πόνο, φτιάχνομαι να τις βλέπω να δακρύζουν,
Αυτο ρε τυπε ετοιμαζομουνα να γραψω!!!!!Ρε εγώ σας λέω τον πόνο μου και εσείς γελάτε.
Υπάρχει κανείς άλλος να σιχαίνεται πραγματικά την γυναίκα του, και γενικά μετά από λιγο καιρό τις γυναίκες;
Εννοώ ότι μόλις αντιλαμβάνομαι πως σκέφτονται πως δρουν πως κάνουν συνωμοσίες πως θάβουν πόσο ύπουλες είναι παθαίνω σιχαμάρα.
τυπε θελει προσοχη και μετρο το σκεπτικο σου. αρχικα σιχαινεσαι την γυναικα σου οκ δεκτο. αλλα μετα τυπε σιχαινεσαι και ολες τις γυναικες? συμπαθα με το επομενο βημα ειναι να ψαχνεις θαλπωρή στους αντρες φιλους σου. και το επομενο βημα ειναι να σε μεροκαματιασει και ο κουμπαρος.
[quote author=Termin link= ]Eίναι δύο προβλήματα μαζί σε ένα, φίλοι μου.
Εδώ και κανά 7 χρόνια που και που κάθε 2-3 μήνες έκανα ξεπέτες με την κουμπάρα μου.
Πρώτο πρόβλημα.
Η κουμπάρα μου τρελάθηκε εδώ και ένα χρόνο κάνει τρελά πράγματα όλα άρχισαν από όταν χώρισε, σαν να τις έστιψε η βίδα, σιγά σιγά με απειλεί ότι θα με καρφώσει στην γυναίκα μου, ότι θα τα πει όλα και αρχίζω να την βλέπω σαν την γυναίκα μου αρχίζω να την σιχαίνομαι σαν ελλεηνίδα σπαζαρχίδω.
Το δεύτερο πρόβλημα είναι η γυναίκα μου που την σιχαίνομαι ακόμα πιο πολύ. Κάθε μέρα από το πρωί προσπαθεί να γίνει όλο και πιο σιχαμερή.
Oι μόνες ευτυχισμένες στιγμές της ζωής μου είναι κάτι μέρες που πάει στην μάνα της, αισθάνομαι μια ψυχική γαλήνη μια ηρεμία γίνομαι άλλος άνθρωπος. Αλλά τι το θες; Μια μέρα ευτυχίας και 6 μέρες δυστυχίας δεν ισοφαρίζουν την σιχαμάρα την αηδία και την απέχθεια που μου δημιουργεί.
Είπα τον πόνο μου ξέρω υπάρχουν και χειρότερα, αλλά και αυτό δεν είναι λίγο.
κλαμαλένε θέλω καφέ και εννοούν θέλω 50.000 ευρώ να αγοράσω την καφετέρια
[/quote]Είναι σιχαμερή γιατί μιλάει και συμπεριφέρεται σιχαμερά. Καλή κουβέντα για κανέναν. Ότι σιχαίνομαι σε συμπεριφορά το έχει.
Καλά ρε συ,πριν παντρευτείτε δεν τα έβλεπες αυτά?Ή τα εμφάνισε αργότερα?