ΜΥΡΤΙΛΟΣ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2017
- Κριτικές
- 10
- Like
- 3.593
- Πόντοι
- 746
ειπα να το κάνω λίγο ελαφρύ που λένεΖεράρ ντε Βιλιέ μύστη μου!!! Στο Αρλεκιν δεν είχε ξεκωλιάσματα!!! Μόνο έρωτες!!! Ενώ στο SAS έπεφτε γαμήσι φουλ!!!!
ειπα να το κάνω λίγο ελαφρύ που λένεΖεράρ ντε Βιλιέ μύστη μου!!! Στο Αρλεκιν δεν είχε ξεκωλιάσματα!!! Μόνο έρωτες!!! Ενώ στο SAS έπεφτε γαμήσι φουλ!!!!
ναι δεν εχει καποια σχεση εμενα ηταν ξεπαρθενιασμοςΜη δίνεις σημασία ρε @kaitaki39 !!! Το είδες το βίντεο;;;;
Αυτό ήταν το επιχείρημα 40αρας γυναίκας. Μπράβο τύπεξερολες ολοι σας αμα δεν θελετε μην πιστευται δεν με νοιαζει ,με την ιδια νοοτροπια εισαι κ εσυ γυναικα
Παιδί μου το μέγεθος σου κάνει;;;;ναι δεν εχει καποια σχεση εμενα ηταν ξεπαρθενιασμος
πολυ χοντρο για φρεσκοξεπαρθενιασμενο κωλο@kaitaki39 με αποφεύγεις μου φαίνεται... Δεν είναι σωστό!!!
Το δικό μου είναι μικρό!!! Στείλε πμπολυ χοντρο για φρεσκοξεπαρθενιασμενο κωλο
αφου μπηκες εδω πρεπει να σε τιμησουμε οπως σου αξιζει με πολλη καυλα αυτην την φορα εσυ θα χυνεις ποταμια στο πατωμαπολυ χοντρο για φρεσκοξεπαρθενιασμενο κωλο
Τύπε @KALLIMAXOS κοίτα εδώ!!!! Σχεδόν ίδια ορθογραφία!!!αφου μπηκες εδω πρεπει να σε τιμησουμε οπως σου αξιζει με πολυ καυλα αυτην την φορα εσυ θα χυνεις ποταμια στο πατωμα
Έχει υψώσει τείχος και αντιστέκεται!!! Ούτε μια φωτογραφία (του κωλου) ούτε μισό πμ!!!Παιδιά βαστάει γερά εδώ ο αποπλανηθής κώλος?
Το ξεπερνάει το σοκ?
γιατί φοβάμαι ότι πρέπει να επικεντρωθούμε σε πιο φλέγοντα ζητήματα...
γιατι η φωτο που ανεβασει μηπως θα ειναι πραγματικηΈχει υψώσει τείχος και αντιστέκεται!!! Ούτε μια φωτογραφία (του κωλου) ούτε μισό πμ!!!
Είσαι σκληρός!!!!γιατι η φωτο που ανεβασει μηπως θα ειναι πραγματικη
καργιοληςΕίσαι σκληρός!!!!
αστον μαλακα τον αντρα σου και ελα εδωπολυ χοντρο για φρεσκοξεπαρθενιασμενο κωλο
καλύτερα κάνε διαγραφή προφίλ παίχτη.Πώς μπορούμε να κάνουμε ignore σε ολόκληρα νήματα να μη βγαίνουν καν στην αρχική;!
να και η πουτσα μες στα λαχανα!!εσυ κατσε να διαβαζεις αρλεκιν να τη βγαζεις με...οπως τη βγαζεις τεσπα και μην πεταγεσαι οταν συζητουν οι μεγαλοι ναι;!αντε να παιξεις τωρα.....καλύτερα κάνε διαγραφή προφίλ παίχτη.
μάλλον δεν είναι ο ιστότοπος αυτός για σένα και το επίπεδο σου
οι μεγαλοι μαλακες εννοεις η' οι μεγαλοι πουστηδες ?να και η πουτσα μες στα λαχανα!!εσυ κατσε να διαβαζεις αρλεκιν να τη βγαζεις με...οπως τη βγαζεις τεσπα και μην πεταγεσαι οταν συζητουν οι μεγαλοι ναι;!αντε να παιξεις τωρα.....