DIMITRIS41
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 13
- Like
- 6
- Πόντοι
- 1.997
εγω καποτε προσπαθησα με πατινι αλλα στο δρομο μου βγικε το ........ ρουλεμανΜε το αχαλίνωτο πάθος για πιτσίλισμα.
εγω καποτε προσπαθησα με πατινι αλλα στο δρομο μου βγικε το ........ ρουλεμανΜε το αχαλίνωτο πάθος για πιτσίλισμα.
παιδια πιο κατω απο την φυλης ειχε λαικη σημερα αλλα επειδη εβρεχε πηγα να ψωνισο προτα και γυριζοντας θυμηθηκα οτι ειμαι και καυλομενος καπου στιν φυλησ μπικα με το καροτσακι μεσα φουλ γεματο και ο τσατος τι καλο παιδι μεχρι να γαμισο ο καιμενος προσεχε το καροτασκι μου τον ευχαριστο θερμα τι καλο παιδι ...... με ροτισε ποσο ψηλα φτασανε η ντοματες και γενικα συζητησαμε μετα για το μαγειρεμα ........Με τον ειδικα εκπαιδευμένο σκύλο μου. Με οδηγεί αυτός γιατί εγώ τότε δεν βλέπω μπροστά μου απο την καύλα.
πατινι με ρουλεμαν η ροδες???με πατινι
δεν καταλαβενω φιλε μου που βρισκεις το αστειο? αφου θα περασω απο την φυλης να γαμισω γιατι να μιν το σινδιασο με τα ψωνια της λαικης?καλα λεμε εισαι απιστευτος ακου με το καροτσακι τις λαικης δεν αντεχω θα παθω τιποτα απ τα γελια
καλα κανεις και ειναι και οικονομικο , κανεις αποσβεση στα 20 ευρο σουμε το πατινι και με την πουτσα ορθια
καλα κανεις και ειναι και οικονομικο , κανεις αποσβεση στα 20 ευρο σου
μπορεις να παρη και το καροτσακι της λαικης γιατι μετα πιο κατω εχει καλη λαικη με προσιτες τιμες .... εκει παει και ο τσατσος απο το φυλης 66ΔMe tin agapimeni mou vespa!
Θα μας παρει πρεφα ο τσατσος και μαζι με την κοπελα θα χρεωνει και παρκινγκ για τα καροτσακια αλλα 5€
τον πουστη τον τσατσο μου αρπαξε απο το καροτσακι τισ πιπεριες
τον πουστη τον τσατσο μου αρπαξε απο το καροτσακι τις πιπεριες
δεν φτανη που ο τσατσος με εκλεψε στο φ65 η τσατσα με πεταξε εξω εμενα και το καροτσακι της λαικης σημερα >