Επισκέπτης
βεβαια εχει ενα κακο,δε μπορεις να πας με πολλλη βροχη αλλα σιγα τι εγινε.Το τερππνον μετα του ωφελιμου
βεβαια εχει ενα κακο,δε μπορεις να πας με πολλλη βροχη αλλα σιγα τι εγινε.Το τερππνον μετα του ωφελιμου
με αυτοκινητο ειναι μπελας σε περιοχες οπως φυλης η μεταξουργειο,ασε που αν πας βραδυ πχ 3 η ωρα μπορει και να μη το βρεις μετα...μπελας εννοω απο αποψη παρκινγκ.τωρα αν καποιος μενει στο κορωπι πχ ε ενταξει εκει δικαιολογειται.προσωπικα παντως χιλιες φορες καλυτερα που παω με τραινο και μετα ποδαρατος γιατι και κανω στανταρ την ιδια ωρα καθε φορα μεχρι να παω οποτε δεν βιαζομαι αλλα και κανω και μια σχετικη γυμναστικη μεχρι να δω ολες τις κοπελες
Ε δεν ειμαστε απο ζαχαρη να λιωσουμεβεβαια εχει ενα κακο,δε μπορεις να πας με πολλλη βροχη αλλα σιγα τι εγινε.
χιχιχι χαχαχαχα χοχοχοχοχοχοεκτος εαν εχεις κανενα μαλακα φιλο που εχει αμαξι και κανει τον ταριφα...
σε ποιο δουλευεις?Αχχχχχχ...πονεμενη ιστορια η μετακινηση για τη δουλεια!!!!
Δυστηχως καθημερινα κανω 64 χιλ. πηγαινε - ελα !!!!
Εμενα μονο το μαγικο χαλι του Αλλαντιν θα με σωσει....
ελπιζω να μην εννοεις σε ποιο "χιλ"....σε ποιο δουλευεις?
τα ευκολως εννοουμενα...ελπιζω να μην εννοεις σε ποιο "χιλ"....
το ξυλο που ειναι αναμεσα στα αυτια σου,το βραδυ που πεφτεις για υπνο που το βαζεις???σε ποιο δουλευεις?
τα ευκολως εννοουμενα...
ελα που δε ξερεις...το ξυλο που ειναι αναμεσα στα αυτια σου,το βραδυ που πεφτεις για υπνο που το βαζεις???
θα βαλω τα μεγαλα μεσα....
δεν σου λεω.... ζηλειααααα...
Αχχχχχχ...πονεμενη ιστορια η μετακινηση για τη δουλεια!!!!
Δυστηχως καθημερινα κανω 64 χιλ. πηγαινε - ελα !!!!
Εμενα μονο το μαγικο χαλι του Αλλαντιν θα με σωσει....
αφου δεν εχω "μαγικο χαλι" καρδια μου...Noμιζω οτι ποσταρες σε λαθος θρεντ..
no prob....θα βαλω τα μεγαλα μεσα....
Τοτε παρε την μαγικη σκουπααφου δεν εχω "μαγικο χαλι" καρδια μου...
δε ξερω ισπανικα μιλα κανονικαno prob....
μπα την εχουνε ηδη "αγκαζαρει" αλλοι....Τοτε παρε την μαγικη σκουπα
"κανενα προβλημα..."δε ξερω ισπανικα μιλα κανονικα