jose armando de la vega
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιουλ 2013
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
Αυτό με τα τεράστια τζιπ ισχύει.Έχω πετύχει σε αλλαγή βάρδιας πολλά τέτοια.
αααα ξερω μου χει πει η χαρα...
Μπράβο ρε φίλε!.Μούτζες νάχει ο Μπαμπινιώτης καί το λεξικό του. Εφτιαξες μιά νέα λέξη: "Πουτανοκατάσκοπος " . Μου έφτιαξες καί την διάθεση έπειτα από τις μαλακίες των ειδήσεων. Νάσαι καλά . SERAPIS.Πως τα ξερεις ολα αυτα ρε τυπε πουτανοκατασκοπος εισαι
Πως τα ξερεις ολα αυτα ρε τυπε πουτανοκατασκοπος εισαι
εχουν κ σμαρτακια
;)μερικές τις βλέπω με μικρά αυτοκινητάκια τύπου Fiat κ.α. Μαζί συνήθως παίρνουν και την τσατσά. Άλλες έρχονται με τον ηλεκτρικό (έχω πετύχει κανα-δύο φορές). Στο τέλος της βάρδιας παίρνουν ταξί για να πάνε στο άλλο μπουρδέλο - στούντιο που δουλεύουν.
Έτσι.......εχουν κ σμαρτακια
η βικυ΄;Το βρήκες! ΑΥΤΟ που έχει η Χαρά είναι. Mercedes SLK.
Το όνειρο κάθε τρανσέξουαλ!
Μπορεί να μην έχει λεφτά για το νοίκι, αλλά η SLK, είναι must!
Υπάρχουν βέβαια και εξαιρέσεις από τον κανόνα.
Η φίλη μου η Ζέτα (που είναι "κουλτουριάρα") έχει ΑUDI TT cabrio, η δε Άντζελα Ζήση (στουντιάρχις του Φ104) Lamborgini!
Lamborgini θυμάμαι είχε παλιά (επί "σοσιαλισμού") και ο Σκανδαλίδης.
(Άσχετο, αλλά ενδεικτικό μιας νοοτροπίας!)
Μαλακίες έλεγε ο Διογένης γενικά αν διαβάσεις...To " Λυχνίας σβεσθείσης , πάσα γυνή ομοία " Το έγραψε ο Διογένης γιατί γύριζε στους δρόμους της Αθήνας με ένα λαδοφάναρο . Που μάλλον συχνά του έσβηνε. Αμα σβύσει η λάμπα δεν είναι πάσα γυνή ομοία. Αλλή έχει κωλάρα άλλη έχει βύζους άλλη δεν έχει από αυτά , αλλη αντί για μουνί έχει τούνελ καί σε άλλη δυσκολευεσαι να τον βάλεις, κλπ. Εκτός καί αν ο Διογένης δεν εβλεπε καλά καί γάμαγε πούστηδες που στην αρχαία Αθήνα , αφθονούσαν.SERAPIS.
η βικυ΄;
Μεγ. Αλεξάδρου και Ιάσωνος 7/12/2013 ώρα 4:55 ήταν παρκαρισμένα δύο αυτοκίνητα της Αλβανικής πρεσβείας με διπλωματικές πινακίδες, και άφηναν και μετά έπαιρναν τις κοπέλες στην αλλαγή της βάρδιας.
Αυτό είναι το προβλημά σας ρε παιδιά!
Να κι ένα θέμα που δεν έχει καλυφθεί.
Πολλοί έχουν δει τα κορίτσια της Φυλής ή του Μεταξουργείου ενώ φτάνουν στην δουλειά τους πριν την έναρξη της βάρδιας τους. Ίσως και κάποια κορίτσια από στούντιο.
Έχουμε προσέξει πως μετακινούνται? Με ΙΧ, ταξί ή δημόσια συγκοινωνία?
Αν το τελευταίο, μήπως οι φήμες για τα υψηλά εισοδήματα τους να είναι μούφα? Γιατί να μην τις φέρνουν οι νταβατζήδες με ΙΧ?
Όλες οι συνεισφορές δεκτές.
Σήμερα είναι Κυριακή.
με τελεφερικ
Οι πουτάνες που έχω γνωρίσει εγώ πάντως είχαν αυτοκίνητο (κάμπριο συνήθως) σε ποσοστό 80%!
Αλλιώς γιατί να κάνανε αυτήν την δουλειά δηλαδή;
Κάτι Αλβανίδες των στούντιο (οι αλλοδαπές των στούντιο είναι Αλβανίδες στην συντριπτική τους πλειοψηφία, ανεξάρτητα του τί δηλώνουν) που δεν είχαν οι ίδιες (φυσικά), έχουν οι νταβατζήδες τους κάτι θηριώδη τζιπ!
Να μην ξεχάσουμε δε και το εγχώριο call girl, που είχε δηλώσει πως μετεκινείτο "με αεροπλανάκι"!