GIORGOSK
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 4
- Like
- 2.359
- Πόντοι
- 506
Η Β στο συκώτι, υπάρχει θεραπεία όμως, γιατί ρωτάς;Ηπατιτιδα δημιουργεί καρκίνο στις γυναίκες ? Είναι πιο επιβλαβείς για αυτές?
Η Β στο συκώτι, υπάρχει θεραπεία όμως, γιατί ρωτάς;Ηπατιτιδα δημιουργεί καρκίνο στις γυναίκες ? Είναι πιο επιβλαβείς για αυτές?
Γιατί δεν. ΗξεραΗ Β στο συκώτι, υπάρχει θεραπεία όμως, γιατί ρωτάς;
Μάλλον όχι αλλά εξετάσεις καλύτερα να περιμένεις να περάσει κάνας μήνας από την επαφή για να είναι πιο έγκυρες ,από την στιγμή που χρησιμοποιήσες προφυλακτικό δύσκολα να κόλλησες κάτιΠαιδιά μην με κοροϊδέψετε, πήγα πρώτη φορά το Σάββατο 5/10 Πατησίων και πήρα μια χοντρούλα μαύρη με σγουρά μαλλιά, προφυλακτικό πάντα και ούτε μου το άγγιξε χωρίς, είχα όμως ένα σπυράκι στην βάση της πουτσας και δεν το κάλυπτε η καποτα, έχω αγχωθει παρά πολύ για HIV κυρίως. Έχω κλείσει εξετάσεις αλλά πείτε μου παίζει να άρπαξα τπτ;
Σορρυ ρε παιδες, αλλα ειλικρινα δεν έχω καταλάβει την φάση με την φάντα και το ακούω πρώτη φορα στα 40 μου.Πιες Φάντα ίσως προλάβεις τα χειρότερα. Αν βγούν θετικές οι εξετάσεις πάρε προσφορές από γραφεία να μην τρέχουν οι δικοί σου τελευταία στιγμή .
Είτε αρσενικού είτε θηλυκού είναι το συκώτι το ηπατοκαρκινωμα μετά από πολλά χρόνια ηπατίτιδας είναι πολύ πιθανό. Πληρώστε για εμβόλιο κατά της ηπατίτιδας β. Σώζει ζωές.Ηπατιτιδα δημιουργεί καρκίνο στις γυναίκες ? Είναι πιο επιβλαβείς για αυτές?
Προφυλακτικό και ο θεός βοήθειο;Είτε αρσενικού είτε θηλυκού είναι το συκώτι το ηπατοκαρκινωμα μετά από πολλά χρόνια ηπατίτιδας είναι πολύ πιθανό. Πληρώστε για εμβόλιο κατά της ηπατίτιδας β. Σώζει ζωές.
Παράθεση
Υπαρχει και η αλλη λυση..Ρώτησα γιατρό και μου είπε ότι για hiv πλησιάζει το 100% η προστασία όμως hpv,έρπη, κονδυλώματα μπορείς να κολλήσεις και από δερματική επαφή
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Δεν έχω κάνει κάτι τέτοιο ποτέ αλλά θέλω να ρωτήσω
Παιδιά μην με κοροϊδέψετε, πήγα πρώτη φορά το Σάββατο 5/10 Πατησίων και πήρα μια χοντρούλα μαύρη με σγουρά μαλλιά, προφυλακτικό πάντα και ούτε μου το άγγιξε χωρίς, είχα όμως ένα σπυράκι στην βάση της πουτσας και δεν το κάλυπτε η καποτα, έχω αγχωθει παρά πολύ για HIV κυρίως. Έχω κλείσει εξετάσεις αλλά πείτε μου παίζει να άρπαξα τπτ;
Καλά έκανε και προχώρησε σε εξετάσεις, θα φανεί αν έχει παρει καναν έρπητα. Για πιο σοβαρά ΣΜΝ όμως , όπως HIV και HPV θα έπρεπε να περιμένει παραπάνω από όσο λες. Ο χρόνος επώασης του ιου έχει παρατηρηθεί ότι είναι πιο αργός. Που σημαίνει ότι αν πας να κάνεις μετά από ένα μήνα από την επαφή , μπορεί να έχεις και να μη φανεί.Μάλλον όχι αλλά εξετάσεις καλύτερα να περιμένεις να περάσει κάνας μήνας από την επαφή για να είναι πιο έγκυρες ,από την στιγμή που χρησιμοποιήσες προφυλακτικό δύσκολα να κόλλησες κάτι
Σίγουρα είναι ύπουλος ιός απλά γιατρός μου τα έχει πει αυτά ότι καλύτερα να κάνεις εξέταση στον 1 μήνα και μετά επανεξέταση στους 3 μήνες από την επαφή που πιστεύεις είναι ύποπτη αυτό που συμβουλεύω το παλικάρι χωρίς να είμαι ο παντογνώστης και τελείως φιλικά είναι να ξανακάνει σε κάνα 2 μηνο επανεξέτασηΚαλά έκανε και προχώρησε σε εξετάσεις, θα φανεί αν έχει παρει καναν έρπητα. Για πιο σοβαρά ΣΜΝ όμως , όπως HIV και HPV θα έπρεπε να περιμένει παραπάνω από όσο λες. Ο χρόνος επώασης του ιου έχει παρατηρηθεί ότι είναι πιο αργός. Που σημαίνει ότι αν πας να κάνεις μετά από ένα μήνα από την επαφή , μπορεί να έχεις και να μη φανεί.
Για εμένα που μπαίνω στα νοσοκομεία λόγω επαγγέλματος, αλλά και επειδη το έχω ψαξει για εμένα, απο το 4μηνο και μετά ψάχνεσαι για τέτοιους ιους. Και μέχρι τότε τρως αγωνία με το κουτάλι.
για καλο και για κακο, τη μερα που θα κανεις το τεστ, κλεισε και μια επανεξεταση απο 10 εβδομαδες και μετα...Οι εξετάσεις που έκλεισα είναι το 4ης γενιάς τεστ και το έκλεισα στις 2/11 (4 εβδομάδες από την επαφή) θα είναι έγκυρες;
σωστο ακουγεται. Better safe than sorry τυπε...Σίγουρα είναι ύπουλος ιός απλά γιατρός μου τα έχει πει αυτά ότι καλύτερα να κάνεις εξέταση στον 1 μήνα και μετά επανεξέταση στους 3 μήνες από την επαφή που πιστεύεις είναι ύποπτη αυτό που συμβουλεύω το παλικάρι χωρίς να είμαι ο παντογνώστης και τελείως φιλικά είναι να ξανακάνει σε κάνα 2 μηνο επανεξέταση